18 Şubat 2015 Çarşamba

18 Şubat 2015 - Astrolozi


Ay, gün boyu Kova burcunda olacak; iyiden iyiye yarın gerçekleşecek Yeni Ay etkisindeyiz artık.. Kova, son derece özgür ve bir o kadar da kendine özgü davanışlar içindedir. Kurulu bir düzeni takip etmekten çok, sezgilerimizin sesini dinleyebilir ve beklenmedik hamleler yapabiliriz. Sindirilmek gün içinde pek hoşumuza gitmeyecek gibi. Grup aktivitileri, reformist ve orijinal çalışmalar, entellektüel faaliyetler adına olumlu kullanabilirz bugünkü enerjileri.

00:20'de Ay ve Uranüs arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde, gece yarısının hemen ardından garip bir huzursuzluk, bir heyecan hissedebiliriz. Kendimize, çevremizdekilere ve bulunduğumuz ortamlara yeni bir soluk kazandırmak, sanki her şeyi yeniden düzenlemek, teknoloji, astroloji, bilim ile ilgili konularla ilgilenmek isteyebiliriz. Uyku kaçırıcı bir enerji verebilir, haberiniz olsun.

03:58'te Ay ve Jüpiter karşıtlığı nedeniyle sabaha karşı saatlerde içimizde bir meydan okuma dürtüsü yükselebilir. Aşırı iyimserlik, süregelen problemleri küçümsememize ve vurdumduymaslığa da neden olabilir. Özgürlük duygusunu bu transitin aşırı beslemesinden dolayı tüm yüklerden, engellerden sıyrılmak ihtiyacı duyabiliriz. Mecburi sorumluluklar sabah erken saatlerde bizlere zulüm gibi gelebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder