7 Şubat 2015 Cumartesi

7 Şubat 2015 - Astrolozi


Ay, hafta sonuna Başak burcunda ilerlerken giriyor; hamaratlığımız, analizciliğimiz ve tabii titzliğimiz devam etmekte.. Olaylara detaylar aracılığı ile yaklaşmamız hatta satır aralarında kaybolmamız olası. Elimizdeki konulara ciddiyetle yaklaşmak, etrafımızdakilere yararlı olmayı istemek günün ana başlıkları..

00:09'da Ay ve Mars karşıtlık içinde olacaklar.. Uyumsuzluk enerjisi veren, zıt duygular arasında iki uca çekilmiş hissettiren bir transit.. Kolaylıkla sinirlenme, alınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlara kapılarak işlerin karışmasına, düzgün giden dalgaların aniden ters dönmesine ve büyüyerek bizleri içine almasına yol açabilir. Toleransımızda azalacağından kavga adına kolayca bahaneler yaratabiliriz. Hemen uyku moduna geçme şansınız yoksa bu negatif enerjiyi fiziksel efor sarfedebileceğiniz işlerle bertaraf edebilirsiniz. Mediyasyon, yoga, doğa yürüyüşleri, rahatlatıcı çalışmalar da işinize yarayabilir.. Ay bu açının ardından 20:43'e kadar boşlukta kalacak.. Bu zgresif etkiyi tüm güne yaymamaya özen gösterelim..

Akşam saatlerinde Ay'ın Terazi burcuna geçişi ile tarafsızlık, uyum, denge, güzellik ve romantizm dürtüsü içimizde yükselebilir. Etrafımızdakilere objektif yaklaşabilir ve fikir alış verişleri yapabiliriz. İyi bir dinleyici olabilmek bizleri hem rehber hem de sırdaş haline dönüştürebilir. İkili ilişkilerde özellikle ılımlı bir hava Cumartesi akşamına hakim olacak gibi..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder