17 Şubat 2015 Salı

17 Şubat 2015 - Astrolozi


Güne Ay'ın boşluktaki hareketi ile başlıyoruz, 02:13'te ise Kova burcuna geçiş yapıyor. Bu hava burcu, hayatlarımızı bir fark yaratmak için insanlık adına kullanma arzusunu temsil etmekte. Bağımsızlığımıza son derece düşkün olmanın yanı sıra son derece sosyal bir gün geçirebiliriz. İdealizm ve entellektüellik ilgimizi çekebilir. Polemiğe girmeyeceğimiz kişilerle birlikte olmak isteyebilir ve yeni kavramlar, fikirler üzerinde yoğunlaşabiliriz. Sezgiselliğimiz yoğun olsa da, duygularımızı askıya almamız daha kolaylaşacaktır.

06:59'da Ay ve Merkür kavuşumu gerçekleşecek; akıl ve mantık bu erken saatlerde kolaylıkla ruh halimizin etkisine girebilir. Bu tabii o andaki şartlara bağlı olarak olumlu ya da olumsuz olacaktır. Bu nedenle önemli konularda kararlar almaktan uzak durmakta fayda var. Bunun yanında duygularımızı  dile dökebilmek diğer zamanlara göre daha kolaylaşabilir. Konuşmak ve büyük düşünmek önem kazanacaktır.

09:16'da Ay ve Satürn arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde, kendi kendimizle baş başa kalmak ve derin düşüncelere dalmak kolaylaşabilir. Ciddi konuları, ciddi şekilde ifade edebilmek, iletişimde olduğumuz kişilerin ciddiyet içinde olmaları etkileri arasında. Görev ve sorumluluklarımızın bilincinde olabilir, duygusal ihtiyaçlarımızı bir kenara atabiliriz. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olmak kolaylaşacaktır.

19:20'de Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı sayesinde, rahatlıkla bizlerle aynı fikirde olacak olan kişilerle rastlantılar, eş zamanlılıklar yaşayabiliriz. Tanışmalar, aklımıza gelen fikirler, ileride önem kazanabilir. Akıcı enerjiler yaratıcılığımızı arttırabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder