11 Şubat 2015 Çarşamba

11 Şubat 2015 - Astrolozi


Ay gün boyu Akrep burcunda bugün; çok daha sezgisel çok daha derin duygulara neden olacaktır.  En zor durumlarda bile kontrolümüzü kaybetmemek, tepkilerimizi ve düşündüklerimizi ortaya dökmemek ve gizliliğe önem vermek günün ana başlıkları.  13:29'da Ay ve Pluto arasındaki ılımlı görünüm sayesinde Akrep burcunun özellikleri daha da vurgulu hissedilecektir. Bir fikri kafaya takıp, üzerinde araştırmalar yapmak ve kuvvetli bir irade bu saatlerde ortaya çıkabilir. Kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebilir, kendimize oldukça güvenebiliriz.. Gizli olan her şey daha bir ilgimizi çekebilir.

15:52'de Ay ve Chiron arasındaki üçgen açı sayesinde, eksikliklerimizi, hatalarımızı belirlemek ve üzerinde derin düşüncelere dalmak mümkün. Bu anlamda kesin kararlar verilebilir ve yeni sayfalar açabiliriz. Tutkularımız, ihtiraslarımız kısacası zayıf yönlerimiz rahatlıkla belirlenebilir.

21 Ocak'ta başlayan Merkür geri hareketi 16:56'da sona eriyor. Bir süredir iletişim konularında aksiliklere, gecikmelere, yanlış anlaşılmalara ve arızalara neden olmuş olan gezegen sonunda düz seyrine geçecek. Ancak bir kaç gün daha, yani normal hızına ulaşana kadar, gölge yanlarını ortaya koyabilir. Dolayısı ile Merkür ile ilgili tüm konularınızda (iletişim, eğitim, seyahat, ticaret, ulaşım, internet, yayıncılık vs.) başlangıçlarınızı, kararlarınızı hafta sonundan itibaren uygulamaya koymanızı tavsiye ederim.

18:11'de Ay ve Jüpiter arasındaki kare nedeniyle ortaya çıkabilecek aşırı iyimserlik, görmemiz gereken önemli noktaları gözden kaçırmamıza neden olabilir. Problemleri sorunları küçümseyebiliriz; ancak unutmamak gerek ki, görmemek çözüm değil. Kendimizi dev aynasında görmek de bu saatlerde ilişkilerde sorun çıkarabilir; biz farketmesek de bu karşımızdakiler tarafından görülecektir. Kendimize olan güvenimizi dengeli kullanabilirsek; bazı konuları bilgelikle halledebilmek de pozitif etkileri arasında tabii..

21:48'te Ay ve Venüs arasındaki üçgen açı sayesinde kişiler arasında duygu akışı kolaylıkla akıcı olabilir. Eğlence ve dostluk saatleri diyebiliriz. Koruyuculuk, annelik gibi duygularda artış olabilir. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde yapıcı bir etki olduğu gibi, gözlerimiz güzel ne varsa arar olabilir. Güzel olan objeler, keyif verici detaylar her zamankinden daha fazla ilgimizi çekebilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder