8 Şubat 2015 Pazar

8 Şubat 2015 - Astrolozi


Ay, gün boyu Terazi burcundaki seyahatini sürdürecek; denge, uyum ve adalet tabii bunların yanında diplomatik davranışlar oldukça öne çıkabilecek faktörler.. İlişkilerimiz önem kazanabilir. Unutmamak gerek ki öncü grupta oluşan Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi de tetiklemekte bu Terazi transiti.. Özellikle ilişkiler konusunda bence bir kaç gün dengede kalmak önemli olacaktır.

01:07'de Ay ve Merkür arasındaki üçgen açı sayesinde duygularımızla, mantığımız arasındaki dengeyi kolay sağlayabiliriz Karşımızdakilere kendimizi net ifade edebilme, duygulardaki derinliği sözlere taşıyabilme mümkün olabilir; ancak Merkür'ün geri hareketini unutmamakta fayda var.. Fırsatları azaltmaya neden olabilir.

04:43'te Ay ve Satürn arasındaki ılımlı görünüm, sabah erken saatlerde kendimizle baş başa kalma isteği doğurabilir. Derin düşünceler, ağır ve sakin bir hal almak mümkün. Bir işle uğraşmak zorunda isek de o işi ciddi ele almak kolaylaşır; bu saatlerde önümüze her ne gelirse bize ciddi gelecektir. Görev ve sorumlulukların önemi kolay kavranabilir ve duygusal ihtiyaçlar rahatlıkla dengelenebilir.

07:53'te Venüs ve Pluto arasında olumlu bir etkileşim gerçekleşecek; tüm gün etkili.. Sosyal yaşam, arkadaşlıklar, sevgiler, ilişkiler yönünden derinlik yaratarak, yüceltebilecek kapasitede bir geçiş.. Rutin devam eden ilişkilerde derinliğe inilebilir ve analiz yapılabilir. Tamamen yepyeni ilişkilerin doğması adına da oldukça destekleyici bir görünüm. Kendimizi özgü yeteneklerimizi çok rahatlıkla kullanabilir güçlü ifade edebiliriz. Sanatsal, yaratıcı ve artistik kapasitemizi test edebiliriz. Memnuniyet, haz duyma, isteme üst seviyelerde olacağı için, güzel ve başarılı bir şeyler yapabilmek için güzel bir fırsat.

19:09'da Ay Kuzey Ay Düğüm'ü kavuşuyor; ikili ilişkiler açısından güze bir görünüm. Olaylara sadece kendi tarafımızdan değil, objektif yaklaşmak, adil ve dengeli kararlar verebilmek, bizlere yeni fırsatlar sunabilir. Kadersel bazı rastlantılar oluşabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder