3 Şubat 2015 Salı

3 Şubat 2015 - Astrolozi


Ay güne Aslan burcunda ilerleyerek giriyor; yarın gerçekleşecek olan Dolunay etkisi altındayız.. Aslan burcu, gururu ve mağrurluğu ile ünlüdür. Yaratıcılığımızı kendimizi öne çıkarmak açısından sıkça kullanabiliriz gün içinde. Çevremizin bizi onaylayan kişilerle çevrili olmasını istememiz, eleştirilere de kapalı olmamızı ve kritik karşısında hemen ortamlardan uzaklaşmamızı sağlayabilir. Etrafımızdaki her şeyi kontrol etmek isteyebilir ve içimizdeki çocuğu ortaya çıkarabiliriz.

02:53'te Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı sayesinde gece yarısının ardından duygularımızı kontrol altına alabilir ve hayata karşı daha akılcı ve ölçülü yaklaşım sergileyebiliriz. Hatta bir süre yaptıklarımıza akıl sır bile erdiremeyebilir kendimize kızabiliriz. Zorluklara rahatça göğüs gerebilmek, sorumluluklarımızı bilmek, sabretme ve tahammül sınırlarımızı genişletmek bu saatte mümkün. Otorite figürlerinden destek almak adına konuları ciddiyetle ele almamız bu saatlerde olası.

07:29'da Ay ve Merkür karşı karşıya geliyorlar; sabah erken saatlerde duygularımızla mantığımız bir mücadele içine girebilir. Sudan bahanelerle ilişkilerde problemler oluşabilir. Eski önyargılar, anılar, tecrübeler beynimizi meşgul edebilir. Ancak diğer bir yönü ise hislerimizi sözcüklere dökebilmek açısından kolaylık verebilmesi. Açık ve net olabilmek açısından destek alınabilir.

18:36'da Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı sayesinde bazı önemli rastlantılar hatta önemsiz gibi görünen belki bir tanışma, ileriki zamanlarda önem arzedebilir; bu açının kadersel etkilerini hatırlamak lazım. Uyumlu rahat akan enerjiler sayesinde işlerimizi kolayca halledebilmek, akıcı enerjiler yakalayabilmek adına küçük eş zamanlıklar yaşanabilir.

22:18'de Ay ve Uranüs arasındaki diğer bir üçgen açı ile yeni ve değişik duygusal heyecanlara ihtiyaç duyulabilir. Farklı insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan sıra dışı ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri her zamankinden daha fazla ilgimizi çekebilir. Bu tarz bir fırsatımız olmazsa bile, olduğumzu mekanlarda değişik, yaratıcı, sıadışı dokunuşlar gerçekleştirilebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder