21 Şubat 2015 Cumartesi

21 Şubat 2015 - Astrolozi


Güne Koç burcundaki seyahati ile başlayan Ay sayesinde, daha enerjik, iradeli, kuvvetli ve inatçı yanlarımız ortya çıkabileceği gibi öncü grup üyesi olmasından liderlik ve yenilik gerektiren her konuda cesaret gösterebiliriz. Oldukça girişken olabileceğimiz gibi, üzerinde fazla düşünmeden denenmemiş durumların içinde bulabiliriz kendimizi. Maceralar karşısında heyecanlanmak coşmak normal olacaktır. Rekabetçi kişiliğimiz, problemlere alışılmışın dışında çözümler üretmemize neden olabilir. Ancak malum Uranüs ve Pluto arasındaki uzun soluklu kareyi de bu transit harekete geçireceğinden, dengede ve sakin kalmak her zamankinden daha önemli olacaktır.

Birbirine yaklaşmakta olan Venüs ve Mars'la kavuşuma hazırlanan Ay, sabah karşı bu açıyı önceden aktif hale getirebilir. 01:29'da önce Venüs ile ardından 02:27'de Mars ile etkileşimi gerçekleşecek. Bu transitin karşı cinse olan ilgiyi arttırdığı sıkça görülmüştür. Bunun yanında biri ile tartışmak, kavga etmek geçimsizlik göstermek de kolaylaşabilir. Fiziksel hareketlilik gerektiren yaratıcı aktiviteler açısından uygundur. Soyut çalışmalar, şiir, müzik, artistikbale, dans gibi sanatlar da tatmin edici olabilir. Umarım ilişkiler açısından sorun çıkarıcı durumlara, saati nedeniyle sebep olmaz.

08:31'de Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı sayesinde, duygularımızı rahatlıkla kontrol edebilmek, hayata karşı daha akılcı ve ölçülü bir görünüm sergilemek mümkün olabilir. Hatta bir süre önceki davranışlarımız için kendimize kızabiliriz bile. Zorluklara rahatlıkla göğüs germek, sabretme ve tahammül sınırlarımızın yükselmesi ve kimseye ihtiyaç duymadan işlerimizi halledebilme mümkün olabilir. Erken saatlerde otorite ile olan konularımıza ciddiyetle yaklaşabiliriz.

10:43'te Ay ve Merkür arasındaki ılımlı etkileşim ile iletişim trafiğimizde ciddi bir artış görülebilir. Lafazanlık türü dedikodular bile gündeme gelebilir. Telefon, mail, chatleşme vs. sıklaşabilir. Yumuşak ancak yüzeysel ilişkiler gündem oluşturabilir.

18:06'da Ay ve Güney Ay Düğümü'nün kavuşumu biraz depresif etkiler verebilir. Engellendiğimizi, baskılandığımızı düşünebilir, yolumuzda ilerleyemediğimizi hissedebiliriz. Girişimlerimizde olumsuzluklar baş gösterebilir. Geçici bir etki olduğundan sabır gösterilmeli; aksi halde gecenin ilerleyen saatlerinde zorlanabiliriz. Malum Koç burcundaki Ay, Uranüs ile kavuşuma hazırlanmakta; etkiler sertleşebilir dikkat..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder