7 Şubat 2015 Cumartesi

8 Şubat - 14 Şubat 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı, otorite figürlerinden destek ve yardım alabileceğiniz etkiler sayesinde bazı kriz içeren konularda çözümler bulabileceksiniz. Yaratıcılığınızı kariyerinizde kullanabilmeniz, yeni fırsatlar oluşturabilir. İlham gerektiren konularda yeni oluşumlar, içe doğuşlar hafta başında etkili olacaktır. Ruhani, dini, mistik konularla her zamankinden daha fazla ilgilenebilirsiniz. Üzeri kapatılmış bazı konularda çözümleri kendi kendinize bulabilirsiniz. Çarşamba günü Merkür retrosu sona eriyor ve 11. evinizdeki Kova burcunda gezegen düz harekete geçecek. İçinde bulunduğunuz arkadaş çevreniz ve sosyal hayatınızla ilgili olabilecek her konuda iletişim trafiği, aksaklıklar sonunda yoluna girebilir. Ancak hafta sonuna kadar etkisi süreceğinden, bu konularla ilgili yeni adımları önümüzdeki hafta sonundan itibaren atmanız tavsiye edilir. Üzerinde planlar yaptığınız umutlarınızla ilgili olarak da harekete geçilebilir..
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı içinde bulunduğunuz sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınızdan, eğitim, yurt dışı, hukuk, seyahat, din, felsefe, medya, internet konularında destekler yardımlar bulabilirsiniz. Dostlarınızla ortak eğitim ya da seyahat programları düzenleyebilir, hayat görüşünüz ile ilgili fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz. Bazı sorunlu arkadaşlıklarınızda iyileşme, duygu alış verişleri açısından da olumlu bir hafta başı var önünüzde. Dostluk ilişkilerinizde yardımlaşma, bazıları ile ilgilenme tarzında konular gündeme gelebilir; bu yolla içsel bir tatmin yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü Merkür  retrosu sona eriyor ve gezegen 10. evinizdeki Kova burcuna ileri harekete başlıyor. Kariyer, otorite figürleri ile ilişkilerinizde iletişim trafiğindeki aksaklıklar, sorunlar sonunda bitebilir. İleriye dönük kariyer fırsatları, kariyer konularında eğitim, seyahat planları, toplantılar, iş başvuruları gündeme gelecektir. Ancak etkisi hafta sonuna kadar devam edeceğinden bu tarz girişimlerinizi hafta sonundan itibaren ele almaya özen gösterin.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı  otorite figürlerinden, amirlerinizden kredi, borç, burs, prim, vergi, sigorta konularında destek bulabilirsiniz. Bazı araştırma gerektiren işleriniz otorite tarafından rahatlıkla onay görebilir; bu anlamda onay bekleyen işlerinizi hafta başı otorite figürlerine sunabilirsiniz. Kariyer konularında fikir alış verişleri rahatlıkla sağlanabilir. Patronlarınızla iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Yeni bir kariyer fırsatı olumlu olarak karşınıza çıkabilir. Ebeveyn sağlığı ile ilgili operasyon gerektiren konularda şans sizlerden yana. Çarşamba günü Merkür retrosu sona eriyor; 9. evinizdeki Kova burcunda gezegen ileri harekete geçecek. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, internet, uzak seyahatler, pazarlama, din ve felsefe alanlarında hazırlanmış olduğunuz işlerde adım atabilirsiniz. Bu konulardaki iletişim trafiğinizde, görüşmelerinizde artış gözlemlenecektir. Ancak girişimlerinizi hafta sonundan itibaren uygulamanızda yarar var; zira gezegen normal hızına ancak hafta sonu ulaşabilecek..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, internet, pazarlama alanlarında ikili ilişkilerinizden, ortaklarınızdan ya da eşinizden destekler bulabileceksiniz. Bazı danışmanlık randevularında bu konularla ilgili olarak aradığınız cevapları bulabilir ve problemlerinizi çözebilme fırsatları yakalayabilirsiniz. Eşiniz ya da ortağınızla yurt dışı, seyahat, eğitim organizasyonları gündeme gelebilir. Doğa her zamankinden daha fazla ilginizi çekebilir ve ileriye dönük projelerinizde doğru kararlar alabilirsiniz. Çarşamba günü Merkür retrosu sona eriyor; gezegen 8. evinizdeki Kova burcunda düz harekete geçecek. Bir süredir sizi meşgul eden eski borçlar, eski hesaplar, sonunda çözüm odaklı olarak harekete geçebilmenize olanak tanıyacak. Miras, burs, prim, nafaka, kredi, borç, vergi, sigorta alanlarında girişimler, görüşmeler, başvurular, işlemlerin hızlanması söz konusu. Operasyon siz konusu ise rahatlıkla uygulanabilir. Adım atmak için hafta sonunu beklemekte yarar var; zira gezegen normal hızına hafta sonu ulaşabilecek..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı borç, prim, vergi, sigorta, nafaka, miras konularında çalışma ortamınızdan, iş arkadaşalarınız, yardımcılarınız ya da müşterilerinizden destek bulabileceksiniz. Yürüttüğünüz projelerdeki başarınız, karşılığını bulabilir. Sağlıkla ilgili konularda bazı operasyon gerektiren durumlar sorunsuz halledilebilir. Çalışma hayatınızda ortak yürüttüğünüz konular varsa, gelir elde edebilirsiniz. Çarşamba günü Merkür retrosu sona eriyor; gezegen 7. evinizdeki Kova burcunda düz harekete geçecek. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, taşınma ve danışmanlık konuları, bazı kontratlar, sözleşmeler konusunda iletişim trafiğinizde bir artış görülecektir. Bir süredi bu alanlarda eski konularla, problemlerle uğraşmış olabilirsiniz. Yeni adımlar atmak açısından ise hafta sonundan itibaren harekete geçebilirsiniz; zira gezegen hafta sonundan itibaren normal hızına ulaşacak. Evlilik düşünenler varsa; imza atmak için uygun zamanlar başlıyor..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda veya evliliğinizde romantizm, uyum ve denge öne çıkacaktır. Bazı çiftler ilişkilerini perçinleyebilir. Ortaklık ilişkilerinde yaratıcılığınız ile spekülatif alanda gelir elde edebilirsiniz; şans sizden yana. Çocuklarınız ile beraber ortak kararlar alabilir; başvuracağınız danışmanlık birimlerinden olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Hafta başı libidonuz yüksek olabilir. Sanatsal konularla ilgilenenler için rahatlıkla ortak çalışmalara girebilecekleri etkiler var. Çarşamba günü Merkür retrosu sona eriyor; gezegen 6. evinizdeki Kova burcunda ileri seyrine başlayacak. Çalışma hayatınız, iş başvurularınız, çalışma arkadaşlarınız, yardımcılarınız, müşterileriniz ya da sağlık konularında bir süredir yaşamış olduğunuz tıkanıklık artık bitiyor. Çözüm odaklı bu alanlarda harekete rahatlıkla geçebilirsiniz; yeni oluşumlara girebilirsiniz, bu konularda iletişim trafiğinde artış görülebilir. Ancak adım atmak için hafta sonunu beklemekte yarar var; zira gezegen normal hızına ancak hafta sonu ulaşabilecek.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı ev, aile, gayrimenkul konularında, çalışma ortamından, yardımcılarınızdan ya da müşterilerinizden destek bulabileceksiniz. Emlak işiniz varsa detaylatı rahatlıkla halledebilir, evinizdeki işlerinizi yola koyabilirsiniz. Ebeveyn sağlığı ile ilgili olumlu gelişmeler sizi sevindirebilir. Evde çalışmak adına uygun bir hafta başı var önünüzde; titizlikle işlerinizi halledebileceksiniz. Kişisel bakım adına evde uygulanacak kürler size cazip gelebilir. Çarşamba günü Merkür retrosu sona eriyor; gezegen 5. evinizdeki Kova burcunda ileri harekete geçiyor. Bir süredir aksayan aşk ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde düzelmeler yaşanabilir. Yaratıcılığınızı, yeteneklerinizi rahatlıkla öne çıkarabilir; bir hobi edinebilirsiniz. Sevgi ilişkinizde iletişim artabilir; çocuklarınızın eğitim ya de seyahat konuları sizi meşgul edebilir. Bu konularda harekete geçme adına hafta sonunu beklemenizde yarar var; zira gezegen normal hızına hafta sonu ulaşabilecek..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı duygularınızı rahatlıkla sözlerinize, yazılarınıza taşıyabilirsiniz. Romantik bir iletişim tarzı üzerinizde etkili olabilir. Aşk ya da çocuklarınızla ilişkilerinizde iletişim, kararlar önem arzedecek; eğitim ya da seyahat programları gündeme gelebilir. Kardeşleriniz, komşularınız ya da yakın çevrenizle duygu dolu anlar paylaşabilir, lüks iletişim cihazları ya da ulaşım araçları ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba günü Merkür retrosu sona eriyor; gezegen 4. evinizdeki Kova burcunda ileri harekete başlayacak. Eviniz, aileniz ya da gayrimenkulünüz ile ilgili bazı aksaklıklar, gecikmeler ya da arızalar açısından rahat nefes alabileceksiniz. Evinizde çalışmak, ailniz ile aranızdaki iletişim ya da gayrimenkulünüz ile ilgili görüşmeler rahatlıkla akıcı olacaktır. Ev ve hane içindeki iletişim trafiğiniz artabilir. Yeni adımlar, kararlar ya da imzalar için hafta sonunu beklemekte yarar var; zira gezegen normal hızına hafta sonuna ulaşabilecek..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı ev, aile, gayrimenkul konularında gelir elde edebileceğiniz etkiler içinde olabileceksiniz; bir satış, evden yapılacak bir çalışma maddi olarak sizi destekleyecek. Satılık ya da kiralık bir gayrimenkulden elinize para geçebilir. Kendinizi duygusal olarak güvende ve huzur içinde hissetmenize yardım edecektir. Çarşamba günü Merkür retrosu bitiyor; gezegen 3. evinizdeki Kova burcunda ileri harekete geçecek. Kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevrenizle ile aranızda oluşmuş olan aksaklıklar iletişim kopuklukları artık düzene girebilir. Seyahat, eğitim, pazarlama, ticaret ya da yayıncılık ile ilgili işlerinizde rahatlıkla kararlar alabilir, harekete geçebilirsiniz; önünüzdeki bazı engeller kalkabilir zihniniz daha aktif çalışabilir. İletişim cihazlarınızda ya da ulaşım araçlarınızdaki bazı arızalar sona erebilir. Harekete geçme adına hafta sonunu beklemekte yarar var; zira gezegen normal hızına hafta sonu ulaşabilecek..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı duygularınızı, düşünceleriniz güçlü bir şekilde ifade edebilme fırsatları yakalayabilirsiniz. İletişimde düşüncelerinizi rahatlıkla savunabilir; etkili kararlar alabilirsiniz. Kardeşlerinize, komşularınıza ya da yakın çevrenize etkili fikirler verebilir, onlarla ilgilenebilirsiniz. Seyahat, eğitim, ticaret, ulaşım konularında güçlü fikirleriniz gündeme gelebilir. Size güç kazandıracak fikirlerinize hafat başı önem verin. Çarşamba günü Merkür retrosu sona eriyor; gezegen 2. evinizdeki Kova burcunda ileri harekete geçecek. Bir süredir aksayan, geciken maddi konularınızda hareket kaydedebileceksiniz. Parasal kazanımlar ile ilgili görüşmeler, toplantılar, imzalar daha akıcı olarak gündem oluşturacaktır; gelirle ilgili seyahat ya da eğitim programları söz konusu olabilir.. Adım atmak açısından hafta sonunu beklemeniz daha uygun olacaktır; zira gezegen normal hızına ancak hafta sonu ulaşabilecek.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı kaybolmuş bir eşyanızı bulabilir, maddi konularda beklenmedik, ümidinizi kestiğiniz bir destek ile karşılaşabilirsiniz. Yaratıcılığınız, ilham gerektiren işler konusunda size gelir sağlayabilir. Bazı mistik, psikolojik çalışmalar özsevginizi artırabilir. Bilinçaltı çalışmalarının yararını görebilirsiniz. Bu tarz bir işiniz varsa; hafta başı maddi açıdan güzel etkiler bulabileceksiniz. Çarşamba günü Merkür retrosu sona eriyor; gezegen burcunuzda ileri harekete geçecek. Hayatınızın önemli alanlarında, ilişkilerinizde, sağlık ile ilgili olarak bazı aksaklıklar, gecikmeler sona erecektir. Bir süredir ilginizi çeken nostaljik etkiler bitmek üzere.. Önemli konularda harekete geçmek, kararlar almak, fikirlerinizi aktifleştirmek için hafta sonunu beklemenizde yarar var; zira gezegen ancak hafta sonu normal hızına ulaşabilecek..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı, içinde bulunduğunuz arkadaş çevrenizde romantizm etkili; dostlarınız aracılığı ile bir aşk adayı karşınıza çıkabilir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle ilgilenmek, onlardan destek almak adına uygun etkiler var; keyifli vakit geçirebilirsiniz. Yeni idealler, hedefler belirleme açısından hayal gücünüz epey kuvvetli çalışacaktır. Sanatsal işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Tüm dünyaya, insanlığa karşı içinizde bir sevgi dalgası yükselebilir. Çarşamba günü Merkür retrosu sona eriyor; gezegen 12. evinizdeki Kova burcunda ileri harekete geçiyor. Bir süredir çektiğiniz uykusuzluk, bilinçaltınızı meşgul eden içsel sorunları geride bırakabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar, sorun yaratan dedikodular sizi yormuş olabilir. Psikolojiniz üzerinde yapıcı etkiler görülebilir. İçsel sesinizi daha aktif duyabilirsiniz. Bazı kronik rahatsızlıklarınızın tedavisi için harekete geçebilir; üzeri kapatılmış bazı konuları tekrar ele alabilirsiniz. Her türlü manevi, ruhani çalışma adına uygun günler başlıyor. Girişimler açısından hafta sonunu beklemekte yarar var; zira gezegen normal hızına ancak hafta sonu ulaşabilecek.







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder