24 Şubat 2015 Salı

24 Şubat 2015 - Astrolozi


Yeni bir güne Ay'ın Boğa burcundaki hareketi ile başlıyoruz. 5 duyumuza hitap edecek tatlar, kokular, hissedişleri algılar gün boyu aklımızı başımızdan alabilir. Gözümüz güzellikleri arayacaktır. Hayatın keyif alınabilecek detayları her zamankinden daha fazla ilgimizi çekebilir. Tembellik yapmak, keyif sürmek isteyebiliriz. Sabırlı ve ileriye dönük görüşlerle beraber sağlam planlar kurabilir; maddi değerlere daha fazla önem verebiliriz.

04:01'de Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı sayesinde hissedişlerimiz ve sezgilerimiz artabilir. Tutku, ihtiras türü duygular öne çıkabilir ve aklımıza düşen her konuyu derin hissedebiliriz. Araştırmalar yapmak, bir fikri kayafa takmak mümkün olabilir. Bu süreçte önemli olan duyguları ne tamamen serbest bırakmak ne de bizleri idare etmelerine izin vermek olacaktır; her şeyin fazlası zarar getirebilir.

04:57'deki Ay ve Jüpiter arasındaki kare açı nedeniyle bir önceki açının özelliklerini çoğaltabilecek etkiler devrede olabilir. Aşırı iyimserlik görülmesi gereken önemli şeyleri görmemize engel olabilir. Hayatlarımızda hoşumuza gitmeyen noktaları göz ardı edebiliriz. Kendimizi herkesten farklı bir şekilde dev aynasında görmemiz etrafımızda sorunlara neden olabilir. Kibir ve ego patlamalarına olanak verici ilişkiler içine girmemek en doğrusu olacaktır.

06:54'te Ay ve Chiron arasındaki ılımlı etkileşim, içimizdeki çirkinliklerin, eksikliklerin farkında olabileceğimiz, belki şimdiye kadar reddettiğimiz bazı huylarımızın kabulüne neden olabilir. Bu detayların farkında olabilmek bile bir iyileşme ve şifa süreci olarak nitelendirilebilir. Başkalarına akıl verdiğimiz ancak kendimizde bir türlü düzeltemediğimiz bu detaylara sabah erken saatlerde parmak basabilmek mümkün olacaktır. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız tamamlayacak. Mümkün olduğu kadar elde birikmiş işlere yoğunlaşmak, yeni adımlar atmamak daha uygun olabilir.

16:57'de Venüs ve Satürn arasındaki üçgen açı gün boyu etkisini gösterecektir. Aşkı, sevgiyi akıl yönlü değerlendirterek ciddiye almamızı, sadakati fısıldayan bir transit. Sevdiklerimizi rahat ettirmek için her şeyi yapabileceğimiz, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımız bir gün olabilir. Bu ana kadar gizli kaçamakları olanlar için, rahatsızlık duyabilecekleri bir sürece de işaret edebilir. Bu transit sırasında bir sevgi ilişkisi gelişirse eğitici ve ders verici yönleri ağır basacaktır. Yaratıcılık alanında detaylara inici, teknik, düzen ve terbiye içeren konularda düşünme ve uygulama tarzı ağır basabilir. Bugün yapılacak sanatsal işler, düşündürücü, ibret verici ve etkileyici olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder