28 Şubat 2015 Cumartesi

28 Şubat 2015 - Astrolozi


Hafta sonunun ilk gününe Ay'ın Yengeç burcunda ilerlemesi ile giriyoruz. Dünün aksine Ay, günj içinde oldukça fazla gök cismi ile temasta olacağından, hareketli bir güne hazır olun; malum Yengeç öncü bir burç, bu da günümüzü hızlandırabilir. Ay'ın bu transiti duygularımızla gün içinde başımızın derde girebileceğiniz söylüyor; kotrolü kaybetmek bizleri zor durumda bırakabilir. Çevremize karşı aşırı koruyucu davranışlar, karşımızdan aynı ilgiyi görmediğimizde üzülmemize neden olabilir.

02:40'ta Ay ve Mars arasında oluşacak kare nedeniyle agresyona, tartışmalara, kavgalara açık bir hale getirebilir bizi. Fiziksel efor isteyen işlerde gerekli enerjiyi de verebileceğinden, bu enerji yükselimini dengede kullanmak en uygunu olabilir. Unutmamak gerek ki acelecilik, aşırı özgüven kazalara da neden olabilir.

04:58'de Ay ve Neptün arasındaki üçgen açı sayesinde sabah saatleri niyetler, dualar, meditasyon adına uygun enerjiler barındırmakta. Çevremize karşı olan hassiyetimiz ve yardımlaşma dürtüsü, suistimallere de açık olmamaıza neden olabilir. Aşırı hayalperestlik yaratıclığımızı olumlu kullanmamıza yardım edecektir. Sabah erken kalkıp, niyetlerle güne başlamak zannediyorum hepimize iyi gelecek.

08:27'de Ay ve Venüs arasındaki kare açı, diğer kare açılar gibi korkutucu değil. İlişkilerimizde karşı tarafın isteklerini göz ardı etmemize, yemek içmek, alış veriş dürtümüzün anlamsızca yükselmesine, isteklerimizin hemen olmasında ısrar etmemize neden olabilir. Özellikle diyabet olanların sabah kahvaltısında yediklerine içtiklerine dikkat etmesi gerek.

08:53'te Ay ve Güneş arasındaki üçgen açı ise duygularımızla, mantığımız arasındaki dengeye işaret ediyor. Arkadaşlık ve grup çalışmaları adına olumlu bir enerji. Yardımlaşmanın, işbirliği yapmanın faydalarını sabah saatlerinde görebiliriz. İçimizdeki eril ve dişil dengeyi kolaylıkla sağlamamız mümkün.

11:01'de Ay'ın Ay Düğümlerine kare içine girmesi öğleye doğru bazı ilişkilerimizde sorun yaratabilir. Duygusal olarak kırılmaya açık olduğumuz saatler olabilir. Özellikle ilişkilerimizde duygularımızı işimize karıştırmasak çok iyi olur; sabah saatlerine göre daha riskli bir öğle var önümüzde. Bazıları tarafından kadersel olarak engellendiğimizi hissetmek kolaylaşabilir; objektif olmaya özen gösterelim.

Akşam üzeri Ay, Pluto ve Uranüs arasındaki uzun soluklu kareye çomak sokmaya başlıyor; önce 18:49'da Uranüs ile bir kare ardından da 19:54'te Pluto ile bir karşıtlık içinde olacak. Biraz sert hatlı saatlere işaret etmekte. Önceden hazırlıklı olduğumuz her konuda değişim yaratmak adına çok uygun. Ancak eğer ki duygularımıza kapılıp sürükleniyorsak, unutmamk gerek ki bu sonradan üzüleceğimiz bir tuzak olacaktır. Düşünerek hareket etmeye özen gösterelim

23:28'de Ay ve Chiron üçgeni sayesinde günü daha sakin, daha olgun bitirebiliriz. Olaylara objektif yaklaşabilir; içimizde bizi rahatsız eden konulara çözümler bulabiliriz. Eksikliklerimizi, hatalarımızı belki yüzleşmekten korktuğumuz çirkinliklerimizi anlayışla ele alabilmek mümkün olacaktır. Ay bu açının ardından boşluğa girecek; ve Mart ayına açısız olark ayak basacak; üzerine Pazar gününün tamamında da temel bir gezegen dokunuşu bulunmamakta.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder