15 Şubat 2015 Pazar

15 Şubat 2015 - Astrolozi


Haftanın son günü.. Ay boşlukta girdiği bugüne, 00:24'te Oğlak burcuna geçerek devam edecek. Vurdumduymazlık ve iyimserlik etkilerinin arkasından Oğlak burcunun daha ayakları yere basan özellikleri gece yarısının hemen ardından etkili olacaktır. İrade, kararlılık ve gerçekçilik öne çıkabilir. Sorumluluklarımızı ve hayatı ciddiye alma dürtümüz, etrafımızdakilerden de aynı özveriyi beklememize neden olabilir; bu ilişkilerimizde soğuk bir hava estirebilir tabii.. Özellikle Oğlak burcunun öncü gruptan olmasından dolayı, bu transitin Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi aktive edici özellikler taşıdığını unutmamk gerek. Değişim ve dönüşüm isteği yükseleceğinden, hazırlıksız yakalanmamak adına, önceden üzerinde düşünülmemiz girişimlerden uzak durmanızda yarar var.

12:05'te Ay ve Neptün arasındaki ılımlı etkilerşim, çevremizdekilere karşı olan hassasiyetimizi, duygusal yanımızı uyandırabilir. Vericilik ve acıma dürtümüz kabaracaktır. Mistik ve dini konulara daha fazla ilgi duyabilir; dua, niyet, meditasyon türü uygulamalara yatkın olabiliriz.

18:55'te Ay ve Düğümler arasındaki sert kare nedeniyle, ilişkilerimizde zorluklar oluşabilir; baskıcı, zorlayıcı davranışlardan uzak durmamız önemli. İleriye dönük planlarımızda tıkandığımızı, ilerleyemediğimiz hatta yolumuzda engellendiğimizi düşünebiliriz; geçici bir etki unutmayın.

23:48'te Ay ve Uranüs karesi netlik kazanacağından; eğer akşam üztü saatlerini karamsarlıkla geçirdiysek, gece yarısına doğru süre gelen düzenlerimizden kurtulmak, yeni sayfalar açmak adına huzursuzluk hissedebiliriz. Acelecilik, panik hali verebilir. Etrafımızdaki kişilerden, bulunduğumuz mekanlardan kaçıp kurtulmak hissi rahatsız edici olabilir; isyan etme, yeni olana şiddetli bir açlık rutin dışı hareket etme isteğimizi kamçılayacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder