9 Şubat 2015 Pazartesi

9 Şubat 2015 - Astrolozi


Renkler, yaşamın güzellikleri, denge, uyum, adalet ile ilgili konular gün içinde öne çıkabilir; neden mi?? Ay, Terazi burcunda iken güne geçiş yapıyor ve tüm gün bu etkiler altında olacağız. Terazi yöneticisi Venüs de Balık burcunda iken içimizdeki sanatçı ortaya çıkmak isteyebilir. Renklerde, ilişkilerde, kutuplar arasında dengeyi sağlama adına gelişmeler yaşayabiliriz. Terazi, öncü bir burç; dolayısıyla 00:13 te Uranüs ile karşıtlık ve 02:01'de ise Pluto ile kare yapacak olan Ay, sivri hatlı gelişmeler yaşayabileceğimizi söylemekte. Belki ssati nedeniyle hepimiz etki altında olmasak da, değişim, dönüşüm yaratmak amacı ile bazı ani ilkler bizleri heyecanlandırabilir. 

07:01'de Venüs ve Chiron, Balık burcunda kol kola girecekler; bulundukları 15 derecede Achernar sabit yıldızı bulunuyor. Bu derecedeki Venüs kavuşumları yaşamlarda büyük yükselişlere işaret edebiliyor; bazı eksik yanlarımızın, güvensizlik hissettiğimiz yanlarımızın şifalanması bu yükselişlere neden olabilir. Ancak bu noktaya gelebilecek kare açılar ise bazılarımızda duygusal takıntılara neden olabilir. Umarım pozitif etkilerinden hepimiz yararlanırız; ancak unutmamak gerek ki bu eksiklikleri kabul ettiğimizde yani direnme yerine teslim olduğumuzda büyük aşamalar kaydedilebilir. Unutmayın, bu açı tüm gün geçerli; Chiron'un şifalandırıcı etkilerini olumlu kullanmak açısından, sevgi sözcüğünü ve bizim için ifadesini gün boyu sık sık hatırlamak bize yarar sağlayabilir.

07:44'te Ay ve Jüpiter arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde ise sabaha daha sıcak duygular içinde uyanabiliriz. Yardımlaşma, etrafımızdakilerle birlikte olmaya, destekleşim ve bağlılık kurma ihtiyacı oluşabilir. Sabah erken saatler, ikna gerektiren tüm işlerde, yurt dışı, hukuki eğitim, uzun seyahatler, medya ve internet ile ilgili konularda olumlu etkiler bulabiliriz. Özellikle pazarlama ve halkla ilişkiler konusunda olumlu sonuçlar alınabilir.

13:58'te Ay ve Güneş arasındaki üçgen açı sayesinde başta kadın erkek ilişkileri olmak üzere tüm otorite figürleri ilişkilerinde, grup çalışmaları ve aktivitelerinde, iş ve eğlence alanlarında çok daha kazançlı çıkabilmek mümkün olabilir. Uyumlu bir harmoni içinde olmak, ilişkilerimize de pozitif etki edecektir. Ay bu açının ardından tüm gün boşlukta olacakğından; bu etki tüm gün geçerli olabilir. Değerini bilmeli ve olumlu değerlendirmeyi deneyebiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder