16 Şubat 2015 Pazartesi

16 Şubat 2015 - Astrolozi


Yeni haftaya, Ay'ın Oğlak burcundaki hareketi ile giriyoruz. Ciddi, sabırlı ve ne istediğimizi bilen davranışlar içinde, biraz asık suratlı ve melankolik görünebiliriz. Her şeyi kuralına uygun bir şekilde yapmaya çalışmak aslında etramızdakilere güvenmememizden ileri gelebilir. İşkoliklik, hırs, statü ve prestije önem verme, sorumluluklar alma konularımız içinde olabilir. Oldukça dayanıklı olmak, zorlukların altından kalkmakta yardımcı olacaktır.

01:09'da Ay ve Pluto kavuşumu gerçekleşecek; biraz zorlayıcı bir etki. Derinlerde süre gelen düzene baş kaldırı, değişim ve dönüşüm yaratma arzusu yüksek olacağından, bazı konulara ataklık ve cesaret göstermek kolaylaşabilir. Spontane gelişmeler için tehlikeli olsa da, önceden hazırlanılmış konularda start alabilme enerjisini bize verebilir.

03:25'te Ay ve Chiron arasındaki ılımlı görünüm sayesinde, bu saatte ayakta olanlar için hatalardan dersler çıkarma, eksikliklerimizi belirleme, öz eleştiri yapabilme adına olumlu enerjiler var. Çevremizdekilere de gerekli olan fikirsel destekleri verebilmemiz mümkün olabilir.

17:53'te Ay ve Venüs arasındaki olumlu etkileşim ile, sosyal ilişki trafiğimizde keyifli bir artış görülebilir. Arkadaşlık, aşk ve tüş ilişkilerimizde yapıcı etkiler devrede olacaktır. Bizi saran sevgi dalgası sadece kişilere değil, özel bir eşyaya, hayvana, mekana, iş veya nesnel olmayan şeylere de yayılabilir. Eğlenceler, davetler düzenlemek ve bunun yanında tatlı bir rehavet ve tembellik göstermek mümkün olabilir.

22:16'da Ay ve Mars arasında günün son açısı yine ılımlı bir görünüm ile gerçekleşecek; geceye doğru başkları ile çalışabilmek, liderlik özellikleri sergileyebilmek, ölçülü bir cesaret ve ataklık hissetmek girişimlerimize destek olacaktır. Kendimizi net ifade edebilme şansı bulabilir, görüşlerimizi etkili savunabiliriz. Kararlılık bu gecenin ana fikri olabilir. Ay bu açının ardından boşluğa girecek ve günü açısız tamamlayacak..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder