25 Şubat 2015 Çarşamba

25 Şubat 2015 - Astrolozi


Ay haftanın üçüncü gününe boşlukta giriyor; 06:53'te ise İkizler burcuna geçecek. İletişim, ulaşım, seyahat, eğitim, ticaret, yayıncılık ya da medya, internet türü işlerimiz açısından uygun bir gün. Bilgiye olan merakımız yoğun olabilir ve önümüze gelen her konuya karşı ilgimiz olabilir. Bir anda bir kaç işle uğraşabilmek ya da düşünceden düşünceye hızlı geçmek mümkün olabilir. Konuların derinie inemesek de yüzeysel olarak merak duyabiliriz.

14:35'te Ay ve Mars arasındaki ılımlı görünüm sayesinde başkaları ile çalışabilmek, liderlik rolünü üstlenebilmek kolaylaşabilir Özgüveni ve cesareti ölçülü bir şekilde kullanabiliriz. Görüşlerimizi etkili olarak savunabilir rahatlıkla ifade edebiliriz.

15:24'te meydana gelecek Ay ve Satürn karşıtlığı ile kendimizi yalnız, mutsuz, şanssız hissedebilir canımızı sıkan konular hakkında açık verebiliriz. Etrafımıza soğuk ve duygusuz bir enerji yayabileceğimizden ilişkilerimizde sorunlar oluşabilir. Görüşümüz ne kadar karamsar da olsa, bunun geçici bir etki olduğunu unutmamalı ve enerjimizi düşürmemeliyiz. Önemli başlangıçları mümkünse günün ikinci yarısına bırakmamak daha doğru olabilir.

17:40'ta Ay ve Venüs arasında oluşacak ılımlı görünüm yakın arkadaşlıklar ve bundan öte ilişkiler, aşk, meşk sevdasına düşürebilecek bir transit. Bu tür duygularımız zenginleşebilir ve gözümüz sadece güzel olanı arayabilir. Davetler, eğlenceler düzenlemek, evde keyifli vakit geçirmek ama bunun yanında da tembellik hissetmek mümkün. İlişkilerimizde bazı onarılacak detaylar varsa, bu saat aralığını verimli kullanmaya özen göstermeliyiz; zira ardından 19:13'te oluşacak Ay ve Güneş arasındaki kare açı nedeniyle yükselen duygusal tansiyonumuz hareketlerimize etki edebilir. İnsanlarla ilişkimizde davranışlarımız sertleşebilir ve alınganlık artabilir. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse problem haline gelebilir. Kendimizi haklı görmek kolaylaşacağından, ısrarcılık yapabiliriz.

20:05'te Ay ve Neptün karesi ile de hafızamızdaki birikimler, önyargılarımız, eski bakış açılarımız daha gerçekmiş gibi görünebilir ve kendimizi aldatabiliris. Akşam üzeri saatlerindeki olumsuz etkileri daha da büyümesine, üzerine daha da olumsuzlukların binmesine neden olabilecek bu transit etkisiyle mümkünse önemli konularda karar vermek, hayati önemi olan konularda adım atmak kesinlikle uygun değiş. Sonradan pişmanlık yaratabilir; aldatıcı bir etkidir. Çevremize ve insanlara karşı olan hassasiyetimizde yükseleceğinden, suistimal edilmeye de açık olacağımızı unutmamak gerek.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder