13 Şubat 2015 Cuma

13 Şubat 2015 - Astrolozi


Haftanın son iş gününe Ay'ın Yay burcunda ilerlemesi ile giriyoruz; hayata çok daha iyimser bir tarzda geniş bir çevreden bakabilmemiz mümkün. Yaşamın eğlenceli yanı daha fazla ilgimizi çekebileceği gibi, doğa ile daha fazla iç e olmak isteyebiliriz. Din, felsefe ve değişik kültürlere olan merakımız gün içindeki ana başlıkları oluşturacağı gibi, eğitim, hukuk, seyahat konuları da öne çıkabilir.

02:32'de Ay ve Satürn kavuşuyor; bu geç saatte kendi  kendimizle baş başa kalmak, derin düşüncelere dalmak ve ağır, sakin bir hal takınmak normal sayılabilir. Ciddi konular üzerinde yoğunlaşmak ya da görev ve sorumlulukların farkına varmak adına olumlu kullanılabilir. Duygusal ihtiyaçlarımızı rahatlıkla dengeleyebiliriz.

07:15'te Ay ve Neptün arasında sert bir kar oluşacak; önyargıları, şartlanmalarıi eski bakış açılarını gerçeklerden daha önemli bir hale getirebilir. Mümkün olduğu kadar bu saatlerde önemli konularda karar vermekten kaçınmak oldukça isabetli olabilir; zira sonradan pişman olmak, yanıldığımızı düşünmek pek bir mümkün. Çevremize karşı hassasiyetimiz de artacağından aldanmalara pek bir açık olabiliriz.

15:05'te Ay Ve Kuzey Düğüm arasındaki ılımlı görünüm sayesinde tanışmalar, rastlantılar yaşamamız mümkün. Duygu akışının kolay olacağı bu saatlerde olumlu arkadaşlıklar, destekleşimler tecrübe edilebilir. Yardımlaşma ve ikna gerektiren tüm işlerimizi rahatlıkla uygulayabiliriz.

19:54'te Ay ve Uranüs arasıda üçgen bir açı gerçekleşecek; yeni ve değişik her türlü konu heyecan yaratabilir. Farklı ve sıra dışı insanlarla tanışmak, rutin ortamlardan sıyrılmak, yeni hayat tecrübeleri, bilim ve teknoloji konuları ilgimizi çekecektir. Bulunduğumuz yerlerde bile ufak dokunuşlarla değişim yaratmayı düşünebiliriz. Eğer bu tarz imkanımız yoksa ardından 23:44'te gerçekleşecek olan Ay ve Chiron arasındaki kare açı bizi içten içe rahatsız edebilir. Yapamadıklarımız, bir türlü halledemediklerimiz, eksikliklerimiz gecenin geç saatinde fazlaca gözümüze batabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder