6 Şubat 2015 Cuma

6 Şubat 2015 - Astrolozi




Ay Başak burcunda tüm gün.. Kafamzı, bize en çok hangi firik daha yararlı olacağını keşfetmek üzere aktif kullanacağız. Keskin bir algı ve aktif bir zihin yanında sadelik ve ciddiyet de öne çıkabilir. Başkalarına yararlı olma isteği bizi hizmet yolunda itekleyebilir. Kendimizi yorgun düşene kadar çalışmak ve kimi zaman ise omuzlarımızdaki yükten yakınmak, yani isyan etmek mümkün. Detayların bizleri aşırı heyecanlandırması, ana resmi kaçırmamıza neden olabilir; dikkat Düzen ve titizlik en çok vurgulayacağımız özellikler olabilir..

08:22'de Ay ve Venüs karşıtlığından dolayı her istediğimizi kolayca elde edebiliriz gibi düşünebiliriz. İnsanlarla kontağımız yoğun olabileceği gibi karşı tarafın bunu isteyip istemediğini pek umursamayabiliriz. İsraf ve aşırılık da verebilecek bu transit satın almadan, yemeye ve içmeye, konuşmaya kadar abartılara neden olabilir..

12:57'de Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı sayesinde ise, belli bir fikri, konuyu kafaya takmamız üzerinde derin araştırmalar yapabilmemiz mümkün olabilir. Duygusallığımız oldukça canlı olacaktır; yani güçlü hisler devrede. 15:11'deki Ay ve Chiron karşıtlığı ile beraber eksiklerimiz ile ilgili derin düşüncelere kapılabiliriz. Bazı yanları düzeltebilmek adına önemli kararlar alınabilir.

20:19'da kesinleşecek olan Güneş ve Jüpiter karşıtlığı ise bugün ve yarın tüm gün etkili. Ruh halimiz mutlu ve her şeyin yolunda olduğunu hisseder gibi olabilir; olumlu ya da olumsuz düşüncelerde aşırıya kaçılmamalı, dengede kalabilmeliyiz. Fazla para harcamak, lükse düşkünlük, riskli bir girişimde bulunmak, pembe gözlüklerimiz gözümüzde olacağından yanlış görünmeyebilir. Kibir, gurur ve aşırı özgüven bu hareketlere meyil verebilir. Kendimizi aşan işlerde bulunmamaya ve yerine getiremeyeceğimiz sözler vermemeye özellikle dikkat edilmeli.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder