21 Şubat 2015 Cumartesi

22 Şubat - 28 Şubat 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazar günü burcunuzda Mars ve Venüs kavuşumu gerçekleşecek; yaratıcılık, sanat, müzik, dans gibi konularda enerjinizi arttırabileceğiş gibi cinsel dürtüleriniz de kuvvetli olabilir. Kontrollü kullanamadığınız enerjiler sizi tartışmalara, kavgalara itebilir. Estetik ile ilgili konularda uğraş verebilir; ikili ilişkiler konusunda adım atabilirsiniz. Hafta başı yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama ve hayat görüşünüz ile ilgili sıkıntı yaratabilecek durumlar oluşabilir. Kontrolünüz dışında oluşabilecek bazı problemler depresyona neden olabilecek nitelikte; bazı gizli, saklanmış durumlar ortaya çıkabilir. Hafta ortası bu sorunlarınıza yaratıcı, parlak yaklaşımlarınız sayesinde çözüm bulma fırsatı yakalayabilirsiniz. Eğitim ya da seyahat alanları sayesinde bir ilişki fırsatı doğabilir.. Haftanın ikinci yarısı güçlük çektiğiniz bazı konular ortaya dökülebilir, görünür olabilir. Mistik, manevi, dini başlıklara ilginiz artabileceği gibi, hastane ziyaretleri yapabilirsiniz. Bazı alerjik reaksiyonlara açık olmanız nedeniyle kronik bazı rahatsızlıklar ya da zehirlenme türü durumlar yaşanabilir; dikkat edilmeli. Alkol ya da ilaç kullanımlarında dikkati elden bırakmayın.
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazar günü 12. evinizde Mars ve Venüs kavuşumu gerçekleşecek. Gizli olabilecek her türlü girişimden özellikle ilişkiden uzak durmakta fayda var. Yaratıcılıkla ilgili konularda start alabilir, çalışmalara başlayabilirsiniz. Bazı üzeri kapanmış konular, dedikodular agresyon, tartışma, çekişme yaratabilir. Bunun yanında enerjinizin düşük olması muhtemel. Hafta başı bazı arkadaşlarınız ile aranızda para konulu tartışmalar gelişebilir. Beklediğiniz dost yardımını bulamayabilirsiniz. Kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka, miras alanlarında bu nedenle hafta başı zorlanmanız mümkün. Kimse kefalet konuları paylaşmamanız önemli. Ancak bu konular hafta ortası kendiliğinden ya da yaratıcı fikirlerinizle yani yeni çözümler bularak akıcı hale gelebilir. Psikolojik olarak da kendinizi hafta arası daha kuvvetli hissedebilirsiniz ve ortaklaşa gelir konularında harekete geçebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında dostlarınızla ilgili olarak bazı gerçeklerle yüzleşmeniz, bilinmeyen bazı konuların açıklığa kavuşması, ya da dostlarınızdan birine yardım etmeniz mümkün. Arkadaş çevrenizde sanatsal, manevi, okültik çalışmalara katılabilirsiniz. Eğlence sırasında yediklerinize içtiklerinize dikkat edin; zehirlenme, alkol gibi konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Pazar günü 11. evinizde Mars ve Venüs kavuşumu gerçekleşecek. Arkadaş gruplarınızda erkek-kadın tartışmalar, çekişmeleri yaşanabileceği gibi dostlarınızla sanatsal ya da eğlence türü aktivitelere katılabilirsiniz. Dostlar aracılığı ile yalnız olanlarınız yeni bir ilişki fırsatı bulabilir. Yeni arkadaşlar edinme, ideallerinizde ilerleme ilgili harekete geçme gibi konularda trafiğiniz yoğunlaşabilir. Hafta başı özellikle ikili ilişkilier, ortaklıklar ya da evlilik ile konularda oldukça sert etkiler devrede olacak. Sağlam olmayan ilişkilerde ayrılıklar gündeme gelebilir. Taşınma ile ilgili işlerinizde gecikmeler, aksilikler yaşanabilir. Dikkatli olmanız gereken bir hafta başı var önünüzde. Yine de hafta arası bazı dostarınız sayesinde bu sorunlara çözüm fırsatı bulabilirsiniz; arkadaş desteği alabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı kariyeriniz ile ilgili bazı belirsizliklerde netleşmeler oluşabilir. Sanatsal ve yardımlaşma konulu kariyer işleriniz açısından oldukça olumlu bir görünüm.Bazı güçlüklerin çözülmesi muhtemel. Ancak alkol ve ilaç alımında dikkatli olun, bazı alerjik reaksiyonlar rahatsız edici olabilir. Ebeveyn bakımı ile de ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Pazar günü 10. evinizde Mars ve Venüs kavuşumu gerçekleşecek; kariyer alanında kadın-erkek çekişmeleri, tartışmaları açısından riskli bir görünüm de olsa sanatsal konularda ve yaratıcılık gerektiren konularda harekete geçirici etkiler vermekte. Cinsel çekiciliğiniz oldukça farkedilir olabileceği gibi kariyer ortamlarında yalnız olanlar için yeni ilişkiler başlayabilir. Fiziksel aktivite gerektiren tüm işlerinizde harekete geçebilirsiniz. Hafta ortası çalışma ortamlarınızda, iş arkadaşlarınızla, yardımcılarınız ya da müşterilerinizle olan yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahat konulu aksilikler yaşamanız muhtemel. Özellikle sağlıkla ilgili problem yaşayabilirsiniz; kontrollerinizi ihmal etmeyin ve kendinizi faza yormayın; üzerinizde baskı oluşabilir. Hafta ortası bu aksiliklere otorite figürleri sayesinde çözüm bulabileceksiniz. Onaylanmamış bir projeniz ya da raporunuz onaylanabilir ve başarı elde edebilirsiniz. Amirleriniz ya da ebeveyn ilişkilerinizde başarı kazanabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama alanlarında yaşadığınız problemlerin çözümlerini farkedebileceksiniz. Sergilere, sanat gösterilerine ilginiz artabilir. Dini ve felsefi konularla ilgilenebilirsiniz; manevi olaylar gündeme gelebilir. Alışık olmadığınız ilaç ya da içki konusunda sorun yaşayabilirsiniz..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Pazar günü 9. evinizde Mars ve Venüs kavuşumu gerçekleşecek; yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, din ve felsefe konularında bazı tartışmalar, çekişmeler yaşanabilir. Bu alanlarda sanatsal aktiviteler söz konusu olabilir. Merhamet ve barış içeren konularda harekete geçmeniz, yardımlaşma konularında uğraş vermeniz gerekebilir. Yabancı kültürlerden bir partner yalnız olanalr için bir ilişki fırsatı doğurabilir. Hafta başı aşk, çocuklar ya da yaratıcılığınızı ilgilendiren konularda kriz yaşamanız muhtemel. Kıskançlık, kin, hırs, inatlaşma kolaylıkla oluşabilir. Lüks tüketime ya da spekülatif alanlara harcamalar yapabilirsiniz ve bu sizi zorlayabilir. Zorlayıcı etkiler psikolojik olarak sizi yoracaktır; sabır göstermeniz gerekmekte. Hafta ortası bazı yurt dışı, hukuk, eğitimi seyahat, pazarlama alanlarında olabilecek gelişmeler bu sıkıntılarınızda size destek verebilir. Eğitim ya da seyahat ile ilgili bir haber sevgilinizle ya da çocuğunzla aranızı düzeltebilir. Haftanın ikinci yarısı psiko terapiler, duygularınızın gerçek nedenlerini anlayabilmek, sorunların derinine inip görünür kılmak adına uygun etkiler bulabilirsiniz. Bazı psikolojik olarak sizi rahatsız eden noktalarda netlik kazanabilirsiniz. Ortaklaşa gelirlerle ilgili olarak da kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ve miras vs., bazı belirsiz durumlarda netleşme olabilir..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazar günü 8. evinizde Mars ve Venüs kavuşumu gerçekleşecek; cinsellikle ilgili duyguların yoğunlaşabileceği bir etki. Bunun yanında sanatsal konularda araştırma isteği oluşturabilir, hırs, kin, tutku tarzındaki dürtülerinizi sevgi ve bağışlayıcılıkla ele alabilirsiniz. Ortaklaşa yürüteceğiniz bazı konularda harekete geçme imkanı bulabileceğiniz gibi harcamalarınızı dengelemeniz gerekebilir. Hafta başı özellikle ikili ilişkilerinizde duygusal açıdan baskılandığınızı, engellerle karşılaştığınızı hissetmeniz olağan. Ev, aile ve gayrimenkul konularında fikir birliği yapmanız zor görünmekte. Aile içinde soğukluk baş gösterebilir; sakinlik ve sabır göstermeniz önemli. Bazı sorumluluklarınız artabilir. Hafta ortası ise bu problemleri hafifletici etkiler bulabilirsiniz. Ailenizin size desteğini hissedebilir; maddi destek bulabilirsiniz. Kendinizi hafta başına göre daha iyi hissedeceksiniz. Haftanın ikinci yarısı ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliğiniz ile ilgili sorunlar belirsizliklerini netliğe bırakabilirler. Sürüncemede olan ilişki sorunlarınızda net cevaplar bulabilirsiniz..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Pazar günü 7. evinizde Mars ve Venüs kavuşumu gerçekleşecek. Yalnız olanlar, evlilik tekliflerine hazır olun. İkili ilişkilerinizde uyum, barış ve sevgi adına harekete geçebilecek, sorunlara daha ılımlı çözümler bulmak adına fırsatlar bulabileceksiniz. Evli çiftler arasında libidonun yüksek olduğu bir gün olabilir. Hafta başı çalışma hayatınızda, günlük işlerinizde, yardımcılarınız, müşterilerinizle ilişkilerinizde iletişim, seyahat problemleri yaşayabilirsiniz. Ticaret ile uğraşanların kararlar almak üzere haftanın ilk yarısını tercih etmemeleri tavsiye olunur. Eğitim, ulaşım, seyahat, yayıncılık konularında aksilikler yaşanabilir. Yakın çevreniz ile ilişkinizde sabır göstermeniz gerekebilir. Hafta ortası bu problemlerinize ikili ilişkilerden destek alabilirsiniz; güvendiğiniz birine fikir danışmak, ortağınızın ya da eşinizin size yardımları işinize yarayabilir. Haftanın ikinci yarısı günlük hayatınızdaki sorunlarınızda netlik sağlıyabilir, çözümleri görebilirsiniz; bazı belirsizlik içeren durumlar aydınlanabilir. Sağlık açısından alerjik reaksiyonlara, zehirlenmelere dikkat etmek uygun olur. Sanat ile uğraşanlar iş ortamlarında başarı yakalayabilirler..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazar günü 6. evinizde Mars ve Venüs kavuşumu gerçekleşecek, çalışma hayatınızda, günlük işlerinizde, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ya da müşterileriniz ile ilişkilerinizde sevgi, yardımlaşma ve barışçıl etkili enerjiler devrede olacaktır. Kişisel bakım ile ilgili harekete geçebilir, diyete ya da spora başlayabilirsiniz. Yalnız olanlar için iş ortamında yeni aşklar doğabilir. Tiroid, boğaz enfeksiyonu ya da böbreklerle ilgili rahatsızlıklar öne çıkabilir. Bazı projelerinizle ilgili olarak harekete geçme imkanı bulabilir, yeni müşteriler edinebilirsiniz. Hafta başı maddi olarak maalesef şanssızsınız; spekülatif girişimlerden, risk içerebilecek yatırımlardan, lüks alış verişlerden uzak durun. Eğlence hayatı, aşk, sevgili, çocuklar derken harcamalarınız sorun yaratabilir. Yaratıcılığınız ile ilgili konuda beklediğiniz ödemelerde aksilik gecikme yaşanabilir. Hafta ortası bu maddi problemlerinize yardımcılarınız, iş arkadaşlarınız ya da yeni projeleriniz sayesinde çare bulabilecesiniz; belki yeni bir müşteri derdinize çare olabilir. Analitik, sistemli çalışma şekliniz, maddi olarak değerini bulacaktır. Haftanın ikinci yarısı aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz konusunda belirsizlikler varsa, netleşmeler yaşayacaksınız. Yaratıcılık gerektiren işlerinizde başarı elde etmek, eserlerinizi göz önüne sunmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu günlerde alkol ve ilaç alımına dikkat edin, sorun çıkabilir. Sevgilinizin ya da çocuklarınızın bakımı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazar günü 5. evinizde Mars ve Venüs kavuşumu gerçekleşecek; havada sizin için aşk kokusu var. Libidonuz yüksek olabilir. Yalnız olanlar için yeni bir aşk, beraberlikleri olanlar için ise romantizm etkili olacaktır. Bazılarınıza bebek haberleri sürpriz oluşturabilir. Dans, bale tarzı sanatsal ve fiziksel uygulanabilecek dallarda başlangıçlar yapmak adına enerjiler çok uygun. Lüks tüketim ürünlerine harcama yapma dürtüsü yükselebir; riskler her zamankinden daha fazla ilginizi çekebilir. Kumara dikkat edin. Hafta başı aile, ev, gayrimenkul konularında kendinizi depresif hissedebilir, üzerinizde baskı duyumsayabilirsiniz; bu konulardaki işlerinizde aksilikler, gecikmeler, iptaller oluşabilir, aile içi ilişkilerde soğukluk meydana gelebilir. Eviniz ile ilgili sorumluluklarınız canınızı sıkabilir. Ancak hafta arası yaratıcılığınız, becerileriniz sayesinde, sevgiliniz ya da çocuklarınızın yardımları ile, ya da çocuksu ruhunuzla bu karamsarlığ üzerinizden atma şansı bulabilirsiniz. Hayatın eğlenceli tarafı keyfinizi yerine getirebilir; bir hobi ile kafanızı dağıtabilir, ilgi alanınızı değiştirebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı ev, aile ve gayrimenkul ile ilgili problemlerinizdeki belirsizlikler netleşecektir. Evde kaybettiğiniz bir eşyayı bulabilir, evinizde yalnız kalmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ebeveyn ile ilgilenmek, ev işlerine dalmak da vaktinizi alabilir. 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazar günü 4. evinizde Mars ve Venüs kavuşumu gerçekleşecek; evinizde bir romantizm bulutu oluşabilir. Evde davet vermek, ev için alışveriş yapmak, evde sanatsal bazı çalışmalar yapmak adına uygun bir transit. Hafta başı kardeşleriniz komşularınız ve yakın çevreniz ile ilgili bazı gizli kalmış konular dedikodular canınızı sıkabilir. İletişim, eğitim, yayıncılık, ulaşım, seyahat ve ticari konularda kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı gecikmeler, aksilikler, iptaller, problemler oluşabilir; bu konularda girişim yapmaktan kaçının. Trafikte dikkatli olun, iletişim cihazlarınıza sahip çıkın. Dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın. Hafta ortası bu kriz içeren konularınızla ilgili olarak ailenizden destek bulabilirsiniz. Duygusal olarak daha sağlıklı hissedebileceğinizden sorunlarınızı daha kontrollü ele alabileceksiniz. Evinizde dinlenmek ya da spiritüel çalışmalar yapmak size iyi gelebilir. Haftanın ikinci yarısı ise iletişim, ulaşın, seyahat konulu tüm bu aksiliklerdeki belirsizlikler daha netleşebilir ve sorunlu noktaları tesbit edebilir hale gelebilirsiniz. İletişimde kendinizi net olarak ifade edebilir, yaratıcılığınızı yazılarınıza dökebilirsiniz. Sanat ya da psikolojik eğitim ya da yazılar adına yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Pazar günü 3. evinizde Mars ve Venüs kavuşumu gerçekleşecek; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilgili olarak daha sevgi ve anlayış dolu ilişkiler gündeme gelebilir. Sanatsal bir eğitim ya da romantik bir kısa seyahat gündeme gelebilir. Edebi sanatlar ilginizi çekebilir ve bu yolda harekete geçebilirsiniz. Ticari konularda enerjiniz yerinde olacaktır ancak tüm bu konularda çekişmelerden, tartışmalardan uzak durun. Hafta başı arkadaş çevreniz, sosyal hayatınız nedeniyle maddi problem yaşayabilirsiniz. Gelmesini umut ettiğiniz bir ödemede sorun yaşanabilir. Arkadaşlarınızla para alış verişlerine bu günlerde girmemeniz daha uygun olacaktır. Harcamalara dikkat edin. Hafta ortası yakın çevrenizden bu problemlerle ilgili olarak destek bulabilirsiniz; ticari olarak bir girişim kazanç sağlayabilir. Haftanın ikinci yarısı ise maddi problemlerinizdeki belirsizlikler netleşecektir. Sanat ile uğraşanlar için gelir getirici başlangıçlar sevindirici etkiler barındırmakta. Ancak tüm hafta harcamalarınıza dikkat etmenizi tekrar öneririm; para konusunda kendinizi sakın aldatmayın..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Pazar günü 2. evinizde Mars ve Venüs kavuşumu gerçekleşecek; maddi konularda harekete geçebilir, başlangıçlar yapabilir ancak bunun yanında harcamalarınız da artabilir. Dengede kalmaya özen gösterin. Lüks alış verişler masrafları arttırabilir; alış veriş dürtünüz yüksek olacaktır. Hafta başı kariyerinizle ve otorite figürleri ile ilgili olarak üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız size ağır gelebilir; amirlerinizle aranızda samimi bir ilişki yaratmakta zorlanabilirsiniz. İş başvurusu, zam talebi ya da herhangi bir onay için biraz beklemeniz tavsiye olunur. Hafta ortası maddi olarak otorite figürlerinden ya da kariyer fırsatlarından destek bulabileceğinis enerjiler devrede olacaktır; iş başvuruları, zam talepleri adına hafta ortasından itibaren harekete geçebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı kafanızdaki sis perdesi yavaş yavaş aralanabilir; kendinizi mağdur gibi görmemeniz, güçlenmeniz söz konusu. Sezgilerinizi rahatlıkla takip edebilirsiniz. Etrafınıza barışçıl, sevgi ve merhamet dolu bir enerji yayacaksınız; dolayısı ile tüm ilişkileriniz bu enerjinizden positif etkilenecektir. Sanatsal ve edebi olarak kendiniz net bir biçimde ifade edebilir; ilahi olarak kendinizi güvende hissedebilirsiniz..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder