14 Şubat 2015 Cumartesi

15 Şubat - 21 Şubat 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Perşembe günü, 11. evinizdeki Kova burcunun son derecesinde bir Yeni Ay gerçekleşecek; içinde bulunduğunuz sosyal çevreler, arkadaş gruplarınız ile ilişkilerinizde yeni gelişmelere hazır olun. Önümüzdeki 10 günlük süreçte bu konularda uyum sorunu yaşayabilir, bazı problemlerle, engellerle karşılaşabilirsiniz Aynı gün Güneş, 12. evinizdeki Balık buruna, bir ay süre ile kalmak üzere yerleşecek; bu dönemde yalnız kalmak, psikoloji, meditasyon, yoga tarzı konularla ilgilenmek, yaratıcılığınızı geliştirmek ve sezgilerinize kulak vermek açısından olumlu bir dönem. Ancak kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı durumlar, gizli düşmanlıklar, dedikodular ve kronik bazı rahatsızlıklar da gündeme gelebilir. Cuma günü önce Mars, 1 Nisan'a kadar; ardından da Venüs, 18 Mart'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşiyor. Bu dönemde özellikle ikili ilişkilerinizde başta olmak üzere hayatınızın önemli alanlarında kadın-erkek ilişkileri önem arz edebilir. Güzellik estetik konulu harcamalar, ilişkilerde dengelerin bozulması, yeni ilişkiler ya da bazı sonlanmalar, gelirinizle ilgili bazı dengesizlikler oluşabilir. Bu yoğun dönem sizi psikolojik olarak zorlayabilir; gerekli önlemleri almaya önem gösterin.
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Perşembe günü, 10. evinizdeki Kova burcunun son derecelerinde bir Yeni Ay oluşacak. Önümüzdeki 10 günlük süreçte kariyeriniz ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu gelişmeler bazı aksiliklere, gecikmelere, sabır gerektiren durumlara neden olabilir. Aynı gün Güneş ise 11. evinizdeki Balık burcuna bir ay süre ile yerleşecek; bu süreçte içinde bulunduğunuz sosyal çevrenize, arkadaşlık ilişkilerinize ışığını gönderecek. Sosyal olarak yoğun bir dönem yaşayabilirsiniz. Cuma günü önce Mars, 1 Nisan'a kadar; ardından da Venüs, 18 Mart'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Koç burcunu ziyaret edecekler. Bu süreçler içinde kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı durumlarla karşılaşabilir kendinizi psikolojik olarak rahatsız hissedebilirsiniz. Ancak bunun yanında yaratıcılık gerektiren sanat, psikoloji, okültizm, ezoterimz gibi konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar, dedikodular, bazı gizli işler ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Zor durumda kalabileceğiniz tüm girişimlerden uzak durmanızda fayda var; bazı sorunlar kronik rahatsızlıklarınızın uyanmasına, uykusuzluğa ve psikolojik rahatsızlıklara neden olabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Perşembe günü, 9. evinizdeki Kova burcunun son derecesinde bir Yeni ay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, internet, seyahat alanlarında yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ancak bu gelişmeler sizi zorlayabilir, bazı gecikmelere, aksiliklere de neden olabilir; sorumululuklarınızı yerine getirmede zorlanabilirsiniz. Aynı gün Güneş 10. evinizdeki Balık burcuna bir ay kalmak üzere yerleşecek; bu süreçte kariyerinize ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinize ışığını gönderecek. Önemli kariyer gelişmeleri, onay gerektiren işlerinizde başarı elde etmek adına olumlu etkiler bulabilirsiniz. Kimliğinizi rahatlıkla öne koyabilir ve yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Cuma günü önce Mars, 1 Nisan'a kadar; ardından da Venüs, 18 Mart'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Koç burcuna geçecekler. Bu dönemlerde içinde bulunduğunuz sosyal gruplar, arkadaş çevrelerinizle ilgili trafiğinizde artış görülecektir. Dostlarınızla aranızda bazı anlaşmazlıklar, tartışmalar oluşabilir. Bu alanda harcamalarınızda artış görülebilir. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dengeler bozulabilir; sabırlı ve objektif olmaya özen gösterin..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Perşembe günü 8. evinizdeki Kova burcunun son derecesinde bir Yeni Ay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte, ortaklaşa gelirler, vergi, sigorta, kredi, borç, burs, prim, nafaka ve miras başlıklarında gelişmelere hazır olun. Ancak bazı zorlanmalar, iptaller, gecikmeler yaşayabilirsiniz. Derin araştırma gereken konularla karşılaşabilir, sorumluluklarınızı hatırlamak zorunda kalabilirsiniz. Bazı rahatsızlıklar operasyon gerektirebilir. Aynı gün Güneş, bir ay kalmak üzere 9. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; bu süreçte yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, internet, seyahat, din ve felsefe konularında size ışığını gönderecek. Söz konusu konularda yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı kullanabilir, öne çıkabilirsiniz. Cuma günü önce Mars, 1 Nisan'a kadar; ardından da Venüs, 18 Mart'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Koç burcuna yerleşecekler; kariyer ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Efor sarfedici işlerde artış olabileceği gibi özellikle karşı cinsle kariyer ilişkinizde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Amirlerinizle ve tüm otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde dengede kalmaya özen gösterin ve kutupsallıktan uzak durun. Yeni iş ya da onay başvuruları yapmak adına bu görünüm size destek verebilir..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Perşembe günü, 7. evinizdeki Kova burcunun son derecesinde bir Yeni Ay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda veya evliliğinizde bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bazı engeller, iptaller, gecikmeler gündeme gelebilir. Taşınma işlerinde aksilikler ya da fikir danışmak istediğiniz kişilerle olan işlerinizde zorluklar, sözleşmelere iptaller oluşabilir. Rakipleriniz varsa, sorun yaşamanız muhtemel. Aynı gün, Güneş 1 ay kalmak üzere 8. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; bu dönemde ortaklaşa kazanımlar, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka veya miras işlerinizle ilgili olarak ışığını gönderecek. Bu konular ve araştırma gerektiren tüm işlerinizde yaratıcılığınızı gösterebilir, ilerlemem kaydedebilirsiniz. Bütçe çalışmaları, psikolojik çalışmalar, vergi ve sigorta analizleri adına olumlu kullanılabilir. Cuma günü önce Mars, 1 Nisan'a kadar; ardından da Venüs, 18 Mart'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Koç burcuna yerleşecekler. Yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, internet, din ve felsefe alanlarında yoğun ve çekişmeli süreçler sizi beklemekte. Bu konularda başlangıçlar düşünüyorsanız, enerjinizi kanalize edip ilerleme kaydedebilirsiniz. Bazı zorluklarla karşılaşmanız muhtemel ancak yorulmak işinize yarayabilir; bu başlıklar altında ilişkilerinizde dengelere dikkat etmenizde fayda var. Ayrıca bazı harcamalar da yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Perşembe günü 6. evinizdeki Kova burcunun son derecesinde bir Yeni Ay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve müşterileriniz, yürüttüğünüz bazı projeler ve sağlık konularında gelişmelere hazır olun. Bazı engeller, gecikmeler, iptaller söz konusu olabilir; sorumluluklarınızı hatırlatıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle sağlıkla ilgili rahatsız edici durumlar oluşabilir. Aynı gün Güneş, 1 ay kalmak üzere 7. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; bu süreçte ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, evliliğiniz, taşınma konuları ve yetkililere danışma işleri, tabii bazı sözleşmeler, anlaşmalar adına ışığını gönderecek. Bu alanlardaki işlerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Cuma günü önce Mars, 1 Nisan'a kadar; ardından da Venüs, 18 Mart'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Koç burcuna yerleşecekler. Harcamalarınıza, kredi ve borç konularına, vergi, sigorta, burs, nafaka, miras işlerinize yoğunlaşmanız gerekebilir. Bütçenizi dengede tutmakta zorlanabilirsiniz; yasal bir sorun yaşamamak adına kontrollerinizi yapmalısınız. İlşkilerinizde kıskançlık, kin, ihtiras türü duygular yükselebilir; dengede kalmaya özen gösterin. Estetik amaçlı operasyonlar gündeme gelebilir. Bu başlıklar altında mücadele etmeniz gerekecek gibi görünmekte..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Perşembe günü 5. evinizdeki Kova burcunun son derecesinde bir Yeni Ay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte aşk hayatınız, çocukarınızla ilişkileriniz, yaratıcılığınız, hobileriniz ve sprekülatif girişimleriniz ile ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Hamile olanların kendilerine dikkat etmeleri gereken bir süreç. Bu alanlarda bazı iptaller, zorlanmalar, gecikmeler oluşabilir; sorumluluklarınızı hatırlatıcı durumlar oluşabilir, sabrınız sınanabili, riskli girişimlerden uzak durun. Aynı gün Güneş, bir ay kalmak üzere 6. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; bu süreçte çalışma ve günlük hayatınız, iş arkadaşlarınız, yardımılarınız ve müşterileriniz, evcil hayvanlarınız ve tabii sağlık konularınızla ilgili olarak ışığını gönderecek. Bu başlıklar bir ay süre ile gündem oluşturacaktır; yaratıcılığınızı ortaya koyabilir, otoritenizi kullanabilirsiniz. Cuma günü önce Mars, 1 Nisan'a kadar; ardından da Venüs, 18 Mart'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Koç burcuna yerleşecekler. Özellikle ikili ilişkileriniz olmak üzere, ortaklıklarınız, evliliğiniz, danışmanlıklarınız ve bazı sözleşmelerinizle ilgili olarak dengelerin önemini hatırlamak durumunda kalabilirsiniz. Epey enerjik olacağınız bir süreç; bazı başlangıçlar adına olumlu gibi göründüğü gibi kadın-erkek ilişkilerinde bir çok probleme ve agresyona da neden olabilir. Dengeleri korumaya özen gösterin. Bu alanda harcamalarınız da artabilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Perşembe günü 4. evinizdeki Kova burcunun son derecesinde bir Yeni Ay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte ev, aile, ebeveyn, gayrimenkul ve duygusal güvenliğinizle ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Bu Başlık altında bazı işlerinizde iptaller, aksilikler, gecikmeler oluşabilir; sorumluluklarınızı göz ardı etmemenizde fayda var. Ebeveyn sağlığı ile ilgili de kontrollerinizi ihmal etmeyin. Aynı gün Güneş, 1 ay kalmak üzere, 5. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; bu dönemde aşk hayatınız, çocuklarınızla işilkileriniz, yaratıcılığınız, hobileriniz ve spekülatif alandaki şansınızla ilgili olarak size ışığınız gönderecek; bu konularda talih sizden yana olabilir ve yeteneklerinizi rahatlıkla sergileyebilirsiniz. Bazı yeni aşk veya bebek sürprizleri keyfinizi yerine getirebilir. Cuma günü önce Mars, 1 Nisan'a kadar; ardından da Venüs, 18 Mart'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Koç burcuna yerleşecekler. Bu dönemde çalışma ve günlük rutin hayatınızda, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde, sağlık ve kişisel bakım alanında hareketli günlere hazır olun. Sağlık kontrolleri, diyet programları, spora başlamak adına uygun bir dönem. Bu konularda tüm ilişkilerinizde dengeleri korumak önem arz edebilir. Agresyona yer vermeden, düşünerek hareket etmek önem arzedebilir. Bu süreçte efor sarfedici işler gelir sağlayabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Perşembe günü 3. evinizdeki Kova burcunun son derecesinde bir Yeni Ay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte kardeşleriniz, komşularınız ve yakın akrabalarınızla ilişkileriniz, eğitim, yayıncılık, seyahat, ticaret, ulaşım ve iletişim alanlarında gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bazı gecikmeler, aksilikler, problemler yaşayabilirsiniz. Arabanızda veya iletişim cihazlarınızda arızalar oluşabilir; beklediğiniz posta veya haber gecikebilir.. Aynı gün Güneş, 1 ay kalmak üzere 4. evinizdeki Balık burcuna yerleşecek; bu süreçte ev, aile, gayrimenkul ve ebeveyn konularında ışığını gönderecek. Bu alanlarda yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Cuma günü önce Mars, 1 Nisan'a kadar; ardından da Venüs, 18 Mart'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Koç burcuna geçiyorlar. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, spekülatif girişimler, yaratıcılığınız adına efor harcamanız gerekebilir; lüks tüketim ürünleri, borsa, kumar daha fazla ilginizi çekebilir ve yukarıdaki konularda harcamalar artabilir. Risk dürtünüz artabilir; yeni bir aşk, ya da süre gelen ilişkiniz, çocuklarınızla ilgili konular enerji gerektirecektir. Acele karar vermeden, dengeleri koruyarak ilerlemelisiniz. Lipidonuz yüksek olabileceği gibi bazılarınız bebek sürprizi ile karşılaşabilirler. 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Perşembe günü 2. evinizdeki Kova burcunun son derecesinde bir Yeni Ay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte maddi geliriniz ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak beklediğiniz bir ödeme gecikebilir, iptal olabilir ya da bazı kesintilere uğrayabilir; hesaplarınızı iyi yapmalı önleminizi almalısınız. Aynı gün, Güneş 1 ay kalmak üzere 3. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; bu dönemde kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilişkilerinize, seyahatlerinize, ulaşım ve iletişim, eğitim, ticaret, yayıncılık konularına ışığını gönderecek. Bazı eğitim ya da seyahat programları düzenleyebilir; önemli kararlar verebilirsiniz. İletişim trafiğinizde ve ifadelerinizde yaratıcılığınızı kullanabilir, kendinizi öne sürebilirsiniz. Cuma günü önce Mars, 1 Nisan'a kadar; ardından da Venüs, 18 Mart'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Koç burcuna yerleşecekler. Ev, aile, ebeveyn ilişkileri ve gayrimenkul konularında efor sarfetmeniz gerekebilir. Aile işindeki ilişkilerinde dengeleri korumakta zorlanabilirsiniz. Eviniz ve gayrimenkulünüzle ilgili harcamalarınız artabilir. Düşünmeden bu konularda girişim yapmaktan uzak durun. Bazı aletlerinizde arızalar da harcama gerektirebilir..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Perşembe günü burcunuzun son derecesinde bir Yeni Ay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte ikili ilişkileriniz başta olmak üzere hayatınızın önemli bölümlerde yeni gelişmelere açık olabilirsiniz. Bu süreçte umutsuzluğa kapılmak, üzerinizde baskı ouşması, bazı anlaşmalarınızda gecikmeler, aksilikler, taşınma konusunda problemlerle karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızın farkında olabilmek, sabır göstermek sorunların üstünden gelebilmenize kolaylık sağlayabilir. Aynı gün, Güneş 1 ay kalmak üzere 2. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; bu süreçte maddi kazanımlarınızla ilgili konularda size ışığını gönderecek. Bu alanda yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı öne sürebilir, bu konularda başarı sağlayabilirsiniz. Cuma günü önce Mars, 1 Nisan'a kadar; ardından da Venüs, 18 Mart'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Koç burcuna yerleşecekler. Bu dönemde kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilişkilerinizde, iletişim, ulaşım, seyahat, eğitim, medya, yayıncılık konularında efor sarfedici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ulaşım aracı ya da iletişim cihazı alışverişleri, eğitim ya da seyahat organizasyonları adına harcamalarınız artabilir. Yakın çevre ilişkilerinizde agresyonu yüksek tartışmalara girmekten kaçınmanızda yarar var. Duygularınızda sert ifade biçimi kullanmaktan kaçının derim..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Perşembe günü 12. evinizdeki Kova burcununu son derecesinde bir Yeni Ay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte kendinizi depresif ya da karamsar hissedebilirsiniz. Bazı psikolojik çalışmalar, ritüeller, meditatif egzersizler enerjinizi korumanızda yarar sağlayabilir. Bazı kronik rahatsızlıklarınız uyanabilir. Kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı durumlar sizi zora sokabilir. Gizli her türlü girişimden uzak durmanızda fayda var; dedikodular, gizli düşmanlıklar nedeniyle üzülebilirsiniz. Aynı gün, Güneş bir ay kalmak üzere burcunuza geçiyor; bu dönemde özellikle ikili ilişkileriniz başta olmak üzere yeteneklerinizi rahatlıkla öne sürebilir, sezgilerinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinizi ve kişilik özelliklerinizi öne çıkarabilmek adına harika bir dönem. Cuma günü önce Mars, 1 Nisan'a kadar; ardından da Venüs, 18 Mart'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Koç burcuna yerleşecekler. Bu süreçte harcamalarınıza dikkat etmeniz önem arzedebilir. Maddi kazanımlar elde etmek adına ödemeler yapabilir, koşuşturabilirsiniz. Bazı başvurular yapmak, maddi kazanç adına girişimlerde bulunmak adına uygun bir dönem ancak bunun yanında bütçe dengenizi bozmaktan kaçınmalısınız..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder