5 Şubat 2015 Perşembe

5 Şubat 2015 - Astrolozi


Ay, güne boşlukta ilerleyerek giriyor; Dolunay tozları hala üzerinde.. Yorgun uyanmak, uykusuzluk çekmek oldukça normal.. 07:45'te Başak burcuna geçişi ile kendimizi ister istemez günlük hengamenin içinde bulabiliriz. Günlük koşuşturma, detaylar, etrafımızdakilere yardım ve hizmet etme isteği içimizde yoğunlaşabilir. Gün sonunda tabii tüm bunlardan yakınmak da tam Başak burcuna uygun olacaktır. Satır araları ya da işlerimizdeki ufak detaylar, söz konusu işi neden yaptığımızı bile unutturabilir; şaşırmayalım.

13:38'de Merkür ve Satürn arasında oluşacak olumlu etkileşim, gün boyu etkili. Düşüncelerimize ağır başlılık, ciddiyet katan, olgunluk verici, yararlı deneyimler yaşatıcı, eleştirici bakış açısı veren bir transit. Ancak bu eleştirler, sakın yanlış anlamayın, negatif yönde değil, oldukça yapıcı olacaktır. Bilinçli kararlar açısından olumlu bir gün yani. Yazı yazmak, ilimsel araştırmalar yapmak, disiplinli zeka çalışması isteyen matematik, mühendislik, bilimsel konulara rahatlık getirebilir. Mesleki amaçlı geziler, görüşmeler yapılabilir; bunlardn yeni fırsatlar doğabilir. Eski arkadaşlarla çalışmalar içinde olabiliriz. Ancak detaylar konusunda dikkatli olunmalı; zira geri giden Merkür aksi halde bu işleri ileriki tarihlerde tekrar önümüze dökebilir.

15:26'da Ay ve Satürn arasındaki kare açı yüzünden karamsar, depresif duygular içinde olabiliriz. Onaylanmama, sevilmeme, kabul görmeme düşünceleri üzerimizde etkili olacaktır. Kısa  süreliğine, ilişkilerde zorlukar oluşabilir. Dışarıya aksettirdiğimiz halimiz oldukça soğuk olacağından, samimiyet gerektiren ilişkilerde dikkatli olmak gerek. Enerjimizi düşürmemek, yapılacak en doğru şey olabilir.

20:56'da Ay ve Neptün karşıtlığı nedeniyle zayıflık, güvensizlik, karışık duygular bizleri tuhaf bir ruh haline sokabilir. Aşırı hassasiyet ve netlik istediğimiz noktalardaki belirsizlikler bizi rahatsız edebilir. Aşırı şüphe ve endişe, olaylara yanlış yönden bakmamıza ve kendimizi aldatmamıza neden olabilir. Zaıf bünyeler bu etki altında alkol veya ilaç alımında dikkatli olmalılar; alerjik reaksiyonlar da psikolojik olarak ortaya çıkabilir. Cesaret kırıcı her türlü düşünceyi kafamızdan uzaklaştırmalı ve mümkünse bu akşamı dinlenmeye ayırmalıyız..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder