23 Şubat 2015 Pazartesi

23 Şubat 2015 - Astrolozi


Haftaya Ay'ın boşlukta ilereyişi ile girsek de hemen 02:28'de Boğa burcu geçişi ile duygusal olarak rahat nefes alabiliriz. Daha sakin, daha sabırlı, yapıcı ve hayatta zevk almak isteyen duygular gündeme gelecektir. Ancak kışkırtıldığımız takdirde içimizdeki tüm enerjiyi ve öfkeyi dışa vurduktan sonra sakinleşebileceğimizden, sinirlendiğimizde tehlikeli durumlar da oluşabilir. Uzun vadeli hedefler, konfora, rahatlığa düşkünlük görülebileceği gibi lüks ve maddi değerler daha fazla dikkatimizi şekebilir.

09:53'te Ay ve Güneş arasındaki ılımlı etkileşim nedeniyle olayların kargaşası arasında rahat bir nefes alınabilir. En azından duygularımızı işimize karıştırmadan olaylara objektif yaklaşma şansı bulabiliriz. Arkadaş ve grup çalışmaları adına oldukça uygun bir sabah olacaktır; yardımlaşmanın, arkadaşlığın desteği rahatlıkla alınabilir.

14:40'da Ay ve Neptün arasındaki diğer bir olumlu görünüm ile sezgilerimiz oldukça çalışkan olabilir; çevremizdekilerle rahatlıkla empati kurabiliriz. Sanatsal ve yaratıcılık gerektiren tüm işlerde enerjiler rahatlıkla akıcı olabilir ve yardımlaşma gerektiren işler karşımıza çıkabilir. İlahi güçlere olan ilgimiz de artacağından rahatlıkla dua, meditasyon türü çalışmalar yapılabilir.

15:55.. Bence yılın en zorlu açılarından biri ve Yeni Ay'dan beri de aktif.. Bu açının vereceği zorluklar aslında kişiye göre değişebilir. Kendimizle veya diğerleriyle ne kadar barışık ya da savaş halinde isek bu transit o derece negatif ya da pozitif hissedilebilir. Kendimizi kısıtlanmış ve rahat hareket edemez şekilde hissedebilir, Yapmamız gerekenleri yapmak veya gitmemiz gereken yerlere gitmek içimizden hiç gelmeyebilir. İnsanların bize engel olduklarını düşünebilir ve işlerimize burunlarını soktuklarını düşünebilir ve ilişkilerimizde soğukluklar oluşabilir. Hemen ardından 15:56'da oluşacak Ay ve Merkür karesi de, Merkür'ün de Satürn tarafından yönetilen Kova burcunda oluşu nedeniyle; iletişim şeklimiz donuklaşabilir. Aslında kişiler bizlere ters davranmasa da biz kendimizdeki negatif enerji ile bu hali kolaylıkla yaratabiliriz.Hayatımızdaki otorite figürleri; patron, anne/baba, eş, işveren, öğretmen, aile büyükleri, bilerek veya bilmeyerek üzerimizde kontrol kurabilirler. Bizler ise karşı koyucu ve körcesine kavgacı olabiliriz. Ders alacağımız konular mutlka satır aralarında gili olacaktır.

Güneş ve Satürn kareleri sırasında fiziksel ve psikolojik olarak enerjinin düşük çalıştığı zamanlardır. Bu yüzden en basit şeyler bile ağır gelebilir. Dünyaya ve insanlara karşı negatif bir tavır almamızdan dolayı oluşur bu sorunlar. Bir kaç gün süre ile kişilerle problemimiz olsa dahi, bunların düzelebileceğini düşünerek pozitif olaya gayret edilmeli. Bu etki altında kendi zayıflıklarımıza odaklanmaya kalkmamak, sonraki zamanlarda olanları telafi edebileceğimizi düşünmek ve kendimize olan güvenimizi sarsmamak, nereden işe başlamamız gerektiğine karar vermek açısından pozitif kullanabiliriz. Özgürlüğümüzü kısıtlayıcı durumlara sabır ve direnç gösterebilmek enerjimiz yükselene kadar düşük yaşam enerjimizi idareli kullanmak durumundayız. Düşe kalka da olsa sabır ve dirayetle doğru yönü bulabilmek mümkün; hele ki Ay'ın Boğa kadar sabırlı bir burçtan geçişini de hesaba katarsak. Muhakeme gücümüzü kullanmaya çalışmak çok doğru olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder