12 Ağustos 2014 Salı

12 Ağustos 2014 - Astrolozi


Ay, Balık burcunda ilerlemekte.. Balık burcu, insanlarla duygudaşlık kurma yetimize işaret eder. İnsanlarla kolaylıkla duygusal bağ kurabiliriz. Sevinç ya da mutsuzluk gözyaşları bizleri kolaylıkla etkileyebilir. Çevremizdekilerle ilgilenmemz gerektiğini düşünür, ancak karşılık bulamazsak da çok kırılgan olabiliriz. Yani duygusal incinmelere daha açık olabiliriz. Yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz kişilere karşı koyamayız; bu da suistimal edici ilişkilere açık olmamıza neden olacaktır. Merhamet duygumuzun gücü gün içinde tüm dünyanın yükünün sanki omuzlarımızdaymış gibi olduğunu düşündürtebilir.

02:25'te Ay ve Neptün kol kola girecek; kolay hissedilmese de güçlü bir etkidir. Çevremize hassasiyetimiz iyice yükselecektir. Değişik fantaziler kurabilir, özel bir yer hayal edip o rüyada yaşamak, fark etmeden gerçeklerden kaçmak hatta kuşkulara ve aldanmaya açık olmak pek bir mümkün. Dalgınlıklara, küçük yanlışlıklara ve sakarlık tipi küçük kazalara karşı dikkatli olun. Bu saatlerde ayakta olanlar en iyisi sanatsal bir konuya ağırlık vererek, bu kısa etki süresini olumlu değerlendirebilirler.

06:51'de Ay ve Mars arasındaki harika üçgen etkileşim ile, güne her zamankinden daha fazla cesaret ve özgüven ile uyanmamız mümkün. Ne zaman, nerede, ne yapılması gerektiğini saptamak, kendi kaynaklarımızla dış olanakları birleştirmek, fiziksel olarak güçlü ve enerjik hissetmek mümkün. 

09:57'de ise Ay ve Pluto olumlu bir görünüm oluşturacak; derin duygu ve hissedişleri arttırıcı bir etki.. Sabahki Mars açısının ardından, gelip geçici düşünceler değil daha emin olduğumuz konular netleşecektir. Karşılaştığımız durumların derinlerine inerek, nedenlerini bulmak isteği verebilir. Bizde zaten var olan bir ilginin de bu saatlerde açığa çıkması mümkündür.

10:23'te güzeller güzeli Venüs, 6 Eylül'e kadar kalmak üzere Aslan burcuna ayak basacak.. Eğlence, iyi vakit geçirme, keyif çatmaya işarettir. İlgi  duyulan alanlarda yaratıcılık artacaktır. Gönül maceraları, kumar tipi spekülatif işler, sanatsal akiviteler çoğalır. Coşup akma isteği yükselebilir, cezb edici şeylere karşı nefse hakim olma zorlaşabilir. Önceler işler iyi gidebilir ancak aşırılık karşısında bedel ödemek zorunda kalabiliriz. Çizmeyi aşmamaya özen göstermek lazım. Çocuklarla iyi ilişkiler kurmak, anlaşmak kolaylaşır; oyun ve eğlence zamanıdır. Bu döneme ciddilik pek yakışmaz. Aşk ilişkilerinde açık çek verdirebilir; dengeli bir şekilde sevgiyi paylaşmak mümkün olur. Yaratıcı yeteneklerimizi kullanmanın, kendimizi ifade etmenin, resim, heykel, çiçek, dekorasyon gibi faaliyetlerde bulunmanın ve lüks abartılı objelere ilgimizin yoğunlaşması olasıdır. Yaratıcılığının olmadığını düşünen kişilerde bile en azından başkalarının yeteneklerini sergilediği sergi, müze, güzel sanatların bulunduğu galeriler, konser gibi aktivitelere ilgi artabilir. Sanat, sanatçı, şov, sinema, tiyatro dünyası ile ilgili gelişmeler artacaktır. Pozitif olarak; sevgi ve aşkta gösterişçi, sıcakkanlı ve cömert, koruyucu ve kararlı, babayla ilgilişans, parlak ve gösterişli şeylerden hoşlanma, zevklerde zenginlik, abartı, sahnede, sinemada ve gösteri sanatlarında başarı, sosyal alanda aktif ve gösterişçi, romantik etkilerinin yanında, negatif olarak, sevgide abartılı, kaba ve maganda gibi, parayı çarçur eden, aşırı lüks düşkünü davranışlara neden olabilir.

19:00'da Ay ve Satürn arasındaki harika üçgen açı sayesinde akşam saatlerinde duygularımızı kontrol edebilmemiz, hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım sergilememiz mümkün. Zorluklara daha rahat göüğs gerebilmek ve sorumluluklarımızın farkında olmamız, dizginlerimizi elimizde tutmamız olası. Akşam saatlerinde otorite figürleri ile olan ilişkilerimizde de olumlu etkiler mevcut olduğundan bu tarz ilişkilerimizi dengeleyebiliriz; manevi destek ya da pratik yol göstermeleri açısından bizlere rehberlik edebilirler.. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve tüm gece açısız kalıyor..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder