6 Ağustos 2014 Çarşamba

6 Ağustos 2014 - Astrolozi


Ay, yeni bir güne yepyeni umutlarla, daha iyimser hislerle girmekte; Yay burcunda ilerlemekte.. Etrafımızdaki, doğanın, renklerin, güzelliklerin, daha doğrusu pozitif olan herşeyin farkına varmak, hayattan bir kaç gün öncesine kadar daha keyif almak mümkün.. İçimize dönük, derinlerimizdeki sıkıntıları bugün altetmek daha kolay olacak gibi.. Ruhumuz, bakış açılarımız daha geniş ve daha objektif..

01:18'deki Ay ve Neptün karesi ile hayallerimiz ve hafızamızdaki birikimler öne çıkacaktır. eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar, gecenein bu geç saatinde kafamızı karıştırabilir. Önemli konularda karar almak adına pek uygun saatler değil. Çevremize ve insanlara karşı da hassasiyetimiz artacağından, suistimale açık bir zayıflık gösterebiliriz. Yanlış yönlendirici etkiler, çabuk inanmalar, yanlış kararlara neden olabilir.

08:32'de Ay ve Merkür arasındaki harika üçgen açı ile duygularımız ve mantık arasındaki dengeyi sağlayabilme açısından güzel bir sabaha uyanıyoruz. Sabah erken yapılacak görüşmeler, toplantılar, iletişim üzerinde etkili olabiliriz. Duygulardaki derinliği sözlere taşıyabilmek daha kolay olacaktır; kendimizi net olarak ifade edebilme şansı yakalayabiliriz.

13:34'te Ay ve Güneş arasındaki olumlu üçgen açı sayesinde, kendimizi fiziki ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde hissetmek mümkün. Başta kadın- erkek ve otorite figürleri ile olan ilişkiler olmak üzere, tüm insan ilişkileri,grup aktiviteleri, iş, eğlence, kısaca pek çok şey için olumlu öğle saatleri var önümüzde.

17:51'de ise Ay ve Uranüs arasında yine güzel bir üçgen gerçekleşecek; yeni ve değişik olan herşeye ihtiyaç duyulabilir. Farklı ve değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri, kendimizde ve bulunduğumuz yerde değişiklikler uygulamak adına kullanılabilir. İçten gelen bu istek, acelec davranışlara da neden olabilir; bu noktada dikkatli olmak gerek. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve tüm gece açısız kalacak.. 18:32'deki Ay ve Chiron arasındaki kare, aslında bu değişimleri, kendimizi şifalandırmak, o hep içimizde bir türlü merhemini bulup da süremediğimiz yaranın iyileşmesi için istediğimizin işareti. Hayatımızda isteyip de gerçekleştirmekte zorlandığımız bazı başlıklar, akşamüzeri saatlerinde beynimizi meşgul edebilir..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder