16 Ağustos 2014 Cumartesi

17 Ağustos - 23 Ağustos Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hafta başı Venüs ve Jüpiter kavuşumu 5. evinizde gerçekleşiyor; çoğu konuda kendinizi şanslı hissedebilir, bazı risklerden fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aşk ve çocuk konularında da özellikle Pazartesi günü oldukça olumlu etkiler var; aşk hayatınızda düzelme, bebek haberleri, yaratcılığınızda artış size keyif verecektir. Salı günü mümkünse çalışma ortamında iş bitirici kararlardan uzak durun. Bazı sağlık problemleri, evrak kaybolması, yanlış bilgilendirme gibi konular, çalışma arkadaşlarınız ya da müşterilerinizde aranızda problem çıkmasına neden olabilir, dedikodu ve bazı gizlerin ortaya çıkması muhtemel. Bu alanlarda önemli imzaları, görüşmeleri mümkünse Salı günü yapmayın. Haftanın ikinci yarısı, iş ortamında, projeleriniz ya da fikirlerinizle otorite figürlerinin dikkatini çekebilir, düşünceleriniz, öne süreceğiniz taktiksel hareketler kabul görebilir; terfi ya da prim ile ödüllendirilebilirsiniz. Sağlık alanında da kendinizi daha güçlü ifade edebilir, iyileşme sağlayabilirsiniz. Cumartesi, Güneş 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Başak burcuna geçiyor; çalışma ortamı, iş arkadaşları, müşterileriniz, sağlık ve varsa evcil hayvanlarınız bir ay boyunca gündeminizi oluştaracaktır. Sistemli ve titiz çalışmanızın faydalarını göreceksiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazartesi Venüs ve Jüpiter 4. evinizde kavuşuyor; ev, aile, gayrimenkul ile ilgili konularda özellikle Pazartesi günü gelişmeler yaşayabilirsiniz. Keyifli zaman geçirme, evden çalışanlar için gelir elde etme, ev alış verişleri, gayrimenkul alım-satımı, aile ile ilişkileri düzeltme, davetler verme adına harika fırsatlar sunacaktır. Salı günü. aşk hayatınız ve çocuklarınız ile ilgili konularda kafanızı karıştırıcı etkiler görevde olacaktır. Riskli girişimlerden uzak durun. Bazı arkadaşlarınız, sevgiliniz ya da çocuğunuzla ilgili olarak yanlış anlaşılmalar, aldanmalar söz konusu olabilir. Mümkünse Salı günü, riskli girişimler, aşk ve çocuk konularında iş bitirici kararlar almaktan kaçının. Lüks tüketim ile ilgili alışverişlerinizde gerğinden fazla ücret ödemek, yanlış seçimler yapmak mümkün. Haftanın ikinci yarısı, bu etkiler yerini, daha olumlu enerjilere bırakacak. Özellikle yurtdışı, hukuk, eğitim, pazarlama ve seyahat konularında yaratıcılığınızı kullanabilir, risk alabilirsiniz. Cumartesi Güneş 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 5. evinize geliyor; aşk hayatınız, çocuklarınız ile ilişkileriniz, eğlenceye bakışınız, özel arkadaşlarınız ve spekülatif alanlar, lüks tüketim bu süre içinde gündeminizi oluşturacaktır. Daha sistemli ve titiz çalışmanın faydalarını görebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Pazartesi, Venüs ve Jüpiter 3. evinizde kavuşuyor; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın akrabalarınızla ilgili olarak sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Eğitim, seyahat, medya ve yayıncılık alanlarında gelir sağlayıcı etkiler mevcut. Parlak fikileriniz ve kararlarınız önem arzedecektir. İletişim cihazı ya da ulaşım aracı almak için de uygun bir gün. Yakın çevreden, bekar olanlar için yeni bir aşk fırsatı çıkabilir. Salı günü, eviniz ve kariyeriniz arasında kalmak, aile içinde otorite figürleri ile aranızda yanlış anlaşmalar fikir ayrılıkları, ev, gayrimenkul konularında hatalı kararlar söz konusu olabilir. Mümkünse Salı günü hane ile ilgili iş bitirici kararlardan, imzalardan uzak durun. Haftanın ikinci yarısı bu etki gücünü kaybedeceğinden, kararlarınızı verebilirsiniz. Gayrimenkul ya da eviniz ile ilgili borç, kredi, vergi, sigorta, miras ve nafaka işlemlerinden yana şanslı olacaksınız. Ortaklaşa gelirlerden gelebilecek destekler sizi rahatlatabilir. Aile arasında bazı krizleri çözebileceksiniz. Cumartesi, Güneş 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 4. evinize yerleşecek; bu süreçte, ev, aile, gayrimenkul, duygusal güvenliğiniz ve ebeveyniniz sizin için gündemin başlıklarını oluşturacaktır. Daha sistemli ve titiz girişimler huzur bulmanıza neden olacaktır...

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Pazartesi Venüs ve Jüpiter kavuşumu 2. evinizde gerçekleşiyor; maddi konularda oldukça şanslı olacağınız bir gün olacak. Yeni fırsatlar, projeler, iş başvuruları, zam, maddi kazanımlarınızda artış keyfinizi yerine getirecektir. Salı günü kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle yanlış anlaşılmalar, iletişim konusunda bazı aksilikler, dosyaların, mesajların kaybolması, seyahatlerinizde aksilikler, yanlış kararlar söz konusu olabilir. Mümkünse Salı günü iş bitirici kararlardan, imzalarda mümkünse seyahatlerden uzak durun. Eğitim ve sınavlarınızla ilgili olarak çok dikkatli olmanız bir gün. Haftanın ikinci yarısında bu etki kayboluyor. Özellikle ikili ilişkilerden alacağınız destek, uzman kişilerin rehberliği kararlarınızda olumlu etki sağlayabilir. Eşiniz ya da ortağınızla eğitim ya da seyahat programı düzenleyebilir; evlilik ya da ortaklık gibi anlaşmalara imza atabilirsiniz. Cumartesi Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 3. evinize geliyor; bu dönemde kardeşler, yakın akrabalar ve komşularınız ile iletişiminiz, yayıncılık eğitim, seyahat ve ticari konular hayatınızda gündem oluşturacaktır daha titiz ve sistemli kararlar size fayda sağlayacak.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Pazartesi günü Venüs ve Jüpiter, burcunuzda kavuşuyor; hayatınızın önemli alanlarında, ikili ilişkilerinizde, sağlığınızda ve fiziki görünümünüzde, fikirleriniz ve kararlarınızda şans sizden yana olacaktır. Pazartesi günü önünüze çıkabilecek fırsatlara dikkat edin. Salı günü maddi alanda gereksiz ya da yanlış harcamalar, hesap hataları, gelir kayıpları gibi tehlikeler var. Kredi, borç, vergi, sigorta, miras ya da nafaka işlemlerinde iş bitirici kararlardan uzak durun; başvurular yapmayın. Haftanın ikinci yarısında bu etki kaybolacaktır. Özellikle çalışma hayatında, üzerinizde çalıştığınız projeler, müşterileriniz ile ilişkileriniz sayesinde maddi olarak rahatlama fırsatı hatta belki bir zam alabilmeniz mümkün. Sağlık açısından da güzel haberler var. Cumartesi Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 2. evinize yerleşiyor; bu dönemde maddi konular, kazanımlar, eyni projeler, iş imkanları gündeminizdeki ana başlıkları oluşturacaktır; daha sistemli ve titiz çalışmanın faydalarını göreceksiniz..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazartesi Venüs ve Jüpiter, 12. evinizde kavuşuyor; yaratıcılığınız ve sezgileriniz oldukça yüksek çalışabilir. Daha yalnız olmak isteyebilir, sevdiklerinizin bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Bazı işlerinizi kapalı kapılar ardından yürütmek gerekebilir. Dedikoduların ya da bazı sırların çözülmesi işinize yarayabilir. Salı günü özellikle ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık gibi konularda iş bitirici kararlar vermekten, imzalar atmaktan uzak durun; yanlış yönlendirici etkiler görevde, hatalar yapabilirsiniz. Uzmanlardan fikir almak adına da mümkünse bu günü kullanmayın. Haftanın ikinci yarısı bu etkiler kaybolacak. Çaocuklarınız ve sevgiliniz ile ilgili daha net kararlar alabilir, spekülatif şanslar elde edebilirsiniz. Yaratıcılığınızın artması, yetenekli olduğunuz konularda uygulamaya geçmenize yardım edecektir. Cumartesi, Güneş 23 Eylül'e kadar kalmak üzere burcunuza yerleşiyor; bu dönemde fiziksel sağlığınız, görünümünüz, kararlarınız, ikili ilişkileriniz gündemin ana başlıklarını oluşturacaktır; daha titiz ve sistemli çalışabileceksiniz..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Pazartesi Venüs ve Jüpiter 11. evinizde kavuşuyor; oldukça temposu yüksek ve sosyal açıdan yoğun ve şanslı bir gün olacaktır. Sosyal çevrenizden gelir imkanı, aşk teklifleri, yeni tanışmalar, yeni arkadaş grupları gibi fırsatları iyi değerlendirin. Arkadaş çevreniz ile aranızda destekleşim yoğunlaşacaktır. Salı günü özellikle çalışma ortamınızda veya sağlık konularında hayal kırıklığı, yanlış kararlar, yanlık anlaşılmalar gibi olumsuz etkiler var. Gizli saklı olan herşeyden bugün uzak durun. Bazı durumlar psikolojik ya da fiziksel olarak rahatsızlanmanıza neden olabilir. Ofiste evrak ve dosyaların kaybolması, yanlış yerlere yanlış imzalar, müşterileriniz ya da öalışma arkadaşlarınızla sevimsiz gelişmeler can sıkabilir. Haftanın 2. yarısı bu etki kayboluyor; kendinizi duygusal ve psikolojik olarak daha kuvvetli hissedebilirsiniz. Ev, gayrimenkul ve aile ilgili bazı konuların netleşmesi muhtemel. Ebeveyn ya da ailenizle problemlerinizi çözebilir, bazı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için adım atabilirsiniz. Cumartesi Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 12. eviniz yerşeşecek; bu dönemde yalnız kalmak, farkındalığınızı arttırmak, yaratıcılığınızı kullanmak ve hayır işleri ile ilgilenmek gündeminizdeki ana başlıkları oluşturabilir. Gizli her türlü girişimden ve dedikodulardan uzak durmanız hayrınıza olacaktır..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazartesi Venüs ve Jüpiter 10. evinizde kavuşuyor; kariyer fırsatları, otorite figürlerinden harika destekler, terfi edebilme, ebeveyn ilişkilerinde düzelme hatta belki evlilik gibi şanslar hayatınıza girebilir. Haftanın ilk günü gelişmelere özellikle dikkat edin. Salı günü sosyal arkadaş çevrenizden yanıltıcı fikirler gelebilir. Aşk ve çocuklarınızla yanlık anlaşmalar, spekülatif alanlarda yanlış kararlar bugün için maalesef mümkün. Salı günü iş bitirici kararlardan uzak durmakta fayda var; arkadaşlarınızdan da her duyduğunuza inanmayın. Haftanın ikinci yarısı bu etkiler kayboluyor. Sosyal ortamlarda bulunmak, arkadaşlarla iletişim sayesinde doğru yönlendirici etkiler mevcut. Kardeşler, komşular yakın çevrenizden gelebilecek desteklere de açık olun Yayıncılık, eğitim, seyahat, ticaret gibi alanlarda güçlü destekler bulabilirsiniz. Cumartesi, Güneş 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 11. evinize yerleşecek; bu dönemde arkadaş çevreniz, içinde bulunduğunuz sosyal gruplar ve kariyerinizden elde ettiğiniz geliriniz gündemin başlıklarını oluşturacak; daha titiz ve sistemli davranışlar içinde olacaksınız..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazar Venüs ve Jüpiter 9. evinizde kavuşuyor; yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama konularında gelebilecek fırsatlara karşı açık olun. Yabancı bir sevgili, vize-pasaport işleri, hukuksal bir davada avantajlar, eğitim fırsatları keyfinizi yerine getirecektir. Salı günü kariyer, otorite figürler konularında yanlış anlamalar, hatalı kararlar, yanlış imzalar söz konusu olabilir. Ebeveyn ile ilgili bazı kafa karıştırıcı etkilerin yanında ev ve aile alanında da yanılmalar söz konusu; özellikle ev, gayrimenkul ve kariyer ile ilgili olarak iş bitirici kararlardan uzak durun bugün. Haftanın ikinci yarısında bu etkiler düzeliyor; yeni kariyer fırsatları, zam imkanı maddi olarak size keyif verecektir. Güçlü otorite figürlerinden harika destekler alabilirsiniz. Cumartesi Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 10. evinize yerleşecek; bu süreçte kariyeriniz, hayata karşı duruşunuz, otorite figürleri ve ebeveyn ilişkileriniz gündemin ana başlıklarını oluşturacak; titiz ve sistemli çalışmalar size fayda sağlayacaktır. Adım adım başarıya ilerliyorsunuz..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Pazartesi Venüs ve Jüpiter 8. evinizde kavuşuyor; ortaklaşa gelir, kredi, borç, primi burs, nafaka ve miras konularında şans sizden yana. Kredi ve borç başvurularını bugün yapabilirsiniz. Operasyon gerektiren hastalıklarda hızlı iyileşme görülebilir. Kriz içeren ortamlar kendiliğinden çözülebilir. Salı günü iletişimsel ve fikirsel yanlış anlamalara, hatalı kararlara karşı dikkatli olun. Eğitim, seyahat ve pazarlama alanlarında yanılmalar oluşabilir İş bitirici imzalardan, girişimlerden mümkünse uzak durun. Haftanın ikinci yarısı bu etkiler düzeliyor. Kendinizi güçlü ifade tarzınız yurtdışı, hukuk, eğitim konularında size yarar sağlacaktır. Kendinizde değiştireceğiniz görüşünüz işlerinizde size fayda sağlayabilir. Yeni projeleriniz, fikirleriniz, kararlı davranışlarınız, hayat felsefenizdeki olumlu değişim, hayata daha güvenli bakmanızı sağlayabilir; din, felsefe gibi konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi Güneş 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 9. evinize yerleşiyor; bu süreçte yabancı kültürler, hukuk, eğitimi pazarlama, medya, uzak seyahatler, çevrenizle destekleşim, entellektüel birikimizin gündemin ana başlıklarını oluşturacaktır. Daha titiz ve sistemli hayat görüşü size fayda sağlayabilir..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Pazartesi Venüs ve Jüpiter 7. evinizde kavuşuyor; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik adına harika enerjiler barındırmakta. ortaklığınızda gelir elde edici, evliliğinizde mutluluğunuzu katlayıcı etkiler var. Yeni anlaşmalar, imzalar için çok uygun. Taşınma işiniz varsa, yeni haneniz size uğur getirebilir. Rakiplerinize karşı bir kaç adım öndesiniz. Salı günü maddi açıdan şansınız pek sizden yana değil, yanlış hesaplar, yanlış ödemeler, unutulmuş bir borç canınızı sıkabilir. Operasyonlar için de hiç olumlu etkiler yok. Borç kredi, vergi gibi işlerinizi bugün halletmemenizde fayda var. Haftanın ikinci yarısı bu etkiler düzeliyor; ümidinizi kestiğiniz bazı yerlerden maddi olarak desteklenebilirsiniz. Psikolojik olarak rahatlayacaksınız. Ortaklaşa gelirlerden beklenmedik fırsatlar doğabilir. Bazı işlerinizi gizli sürdürmek size fayda sağlayabilir. Cumartesi Güneş 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 8. evinize yerleşiyor; ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, miras, burs, prim, nakafa gibi konular gündeminizde ana başlıkları oluşturacak. Sistemli ve titiz çalışmalarınızın meyevelerini toplayabileceksiniz. Eş geliri de bu dönemde önem kazanabilir..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Pazartesi Venüs ve Jüpiter 6. evinizde kavuşuyor; çalışma ortamınızda iş arkadaşlarınızla, müşterilerinizle olan ilişkilerinizden gelirinizi arttırıcı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projeler yüzünüzü güldürebilir; yeni bir fırsat doğabilir. Sağlık ile ilgili de muhteşem etkiler var; genel bakım, rejim adına kolları sıvayabilirsiniz. Salı günü yanlış anlamalar, hatalı kararlar, kafa karışıklıkları ve kararsızlık enerjiler görevde. Mümkün olduğu kadar gün içinde iş bitirici imzalardan ve kararlardan uzak durun, sonradan üzülebilirsiniz. Ortağınız ya da eşiniz ile ilişkinizde çözülmeler yaşanabilir. Haftanın ikinci yarısı bu etkiler kayboluyor, sosyal çevrenizden güçlü kişilerden destek bulabilme şansı yakalayacaksınız. Arkadaşlarınız aracılığı ile bir ortak ya da eş adayı ile tanıştırılmanız olası. Kariyeriniz ile ilgili olarak maddi konularda imzalar, anlaşmalar söz konusu olabilir. Rakiplerinize karşı çevrenizden destek alabilirsiniz. Cumartesi Güneş 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 7. evinize yerleşecek; bu dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliğiniz gündemin ana başlıklarını oluşturacak. Sistemli ve titiz kararlar size ileride fayda sağlayacaktır. Taşınma ihtimali oluşabilir. Uzman kişilerden fikir almak adına da uygun bir dönem.





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder