19 Ağustos 2014 Salı

19 Ağustos 2014 - Astrolozi



Ay güne İkizler burcundaki hareketi ile başlıyor.. İletişim, sosyalleşme ve bilgi alışverişlerinin öne çıkacağı bir gün olacak haftanın ikinci günü.. Daha hareketli, daha bilgi paylaşımına açık ve hıslı geçeceğini düşünüyorum. Değişik olan herşey gün içinde ilgimizi çekebilir, aynı anda bir kaç konu ile ilgilenmek ya da bir kaç yerde olmaya çalışmak pek bir mümkün.. Haftanın ikinci günü, yani Salı günleri Mars gezegeninin etkisi altındadır.. Duygularımız daha yüzeysel olabilir; dış dünya ilgimizi daha fazla çekebilir..

06:40'ta Merkür ve Neptün arasında bir karşıtlık gerçekleşecek; önsezilerimiz artabilir, karşımızdaki kişilerin düşüncelerini adeta okur gibi olabiliriz. İhtiyaçlarımıza karşı hassasiyetimiz ve duyarlılığımız yoğunlaşacaktır. Bir yandan da kafa karışıklığı, bulanıklık, sahtekarlığa ve yalan dolana yatkınlık verecektir. Hayale daldırıcı, realist olmayan düşünceler üretmeye ve rahatsız edici ruhsal deneyimler yaşatmaya müsait bir transit; iğne deliğinden bir kervanı geçirmeye çalışmak gibi.. Mistik ve esrarengiz konular daha fazla ilgmizi çekebilir. Disiplinli düşünce, açıklık, kesinlik isteyen işleri yapmak için verimsiz bir gün. Randevuları, vaat ve sözleri unutma, yolunu şaşırma, araba kullanmada dalgınlık, konuşma tutkluğu, yanlış anlama, kasıtlı veya kasıtsız yalan söyleme gibi durumlar bugün için normal sayılmalı. Akli rahatsızlıklara, sinir zayıflığına, psikolojik problemlere, bilinçaltı ruhsal çatışmalara, doğruyu algılamaya zemin hazırlayıcı olabilir. Bazılarımız için ruhsal farkındalık, alışılmışın dışındaki yönleriyle alemin gerçeklerini algılayış fırsatı olabilir.

08:41'de Ay ve Uranüs arasındaki ılımlı görünüm, çevremize daha farklı gözlerle bakmamıza neden olacaktır.  Hemen ardından oluşacak 08:53'teki Ay'ın Chiron ile karesi ile birleşecek bu etki, rahatsız olduğumuz konularda değişim yapma isteğini arttırabilir. Hayatımızda içinde olduğumuz düzeni değiştirme, bazı radikal kararlar alabilme açısından yeniye kapılarımızı açma dürtüsü yoğunlaşabilir. Sabaha enerjik bir etki ile uyanmak keyifli olabilir.

Gün boyu bu içten gelen heyecan ve tatlı huzursuzluk 17:57'de Ay'ın Düğümler'e olan olumlu dokunuşları ile ayağımıza küçük fırsatların dolanmasına neden olabilir. Değişim dürtümüzü tatmin edebileceğimiz, "kader, şans işte" diyebileceğimiz, satır aralarında gizli ama keyif verici olanaklar sunabilir. Ancak gün boyu etkili olacak Merkür ve Neptün karşıtlığının yanıltıcı ve aşırı hayale sürükleyen etkilerinden kendimizi de kollamalıyız; ayaklarımızın yerde olması hayrımıza olacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder