9 Ağustos 2014 Cumartesi

9 Ağustos - 15 Ağustos 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç

Pazar günü 11. evinizdeki Kova burcunda gerçekleşecek dolunay içinde bulunduğunuz sosyal çevre ile ilgili olarak bazı konuların netliğe kavuşmasına neden olabilir. Bazı arkadaşlarınız ile ilgili bazı gelişmeler yaşayabilir, gerçekleri görebilirsiniz. Kariyerinizden elde ettğiğniz gelirle ilgili olarak bazı kesintiler, gecikmeler yaşanabilir. Salı günü Venüs 6 Eylül'e kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor. Aşk veya çocuklarla olan ilgişkilerinizde müthiş zamanlar sizi beklemekte; yeni bir aşk belki bir bebek ya da çocuklarınızla aranızda keyif dolu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sanat, sahne, şov ya da spekülatif piyasa konularında kendinizi daha net ifade edebilir, gelir elde edici çalışmalar yapabilirsiniz. Perşembe günü ise Merkür 6. evinizdeki Başak burcuna 1 Eylül'e kadar kalmak üzere giriyor; çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle olan iletişim trafiğinizde artış yaşanabilir. İş başvuruları, yeni müşteriler, sağlık ile ilgili kontroller, bol bol toplantı, görüşme ve mesaj sirkülasyonu ana başlıkları oluşturacaktır. Hareketli günlere hazır olun..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazar günü 10. evinizdeki Kova burcunda gerçekleşecek dolunay sayesinde kariyerinizi ilgilendiren bazı konular önümüzdeki 10 gün süresinde netliğe kavuşabilir. Otorite figürleri ile ilgili olarak da bazı gelişmeler yaşamanız muhtemel. Ortaklık ya da ikili ilişkiler, evlilik konusunda üzerinizde baskı hissetmeniz, engellenmeniz olası, bazı hukuksal konular ağır ilerleyebilir. Bu alanda aksilikler yaşanabilir. Salı günü Venüs, 6 Eylül'e kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor. Ev, aile, gayrimenkul konularında keyifli zamanlara, alım-satım işlerine ya da eviniz için alışverişlere neden olabilir. Evinizde davetler vermek, arkadaş toplantıları düzenlemek bu süreçte mümkün. Evinize bakım yapmak veya istediğiniz özelliklere sahip ev bulmak adına da olumlu değerlendirilebilir. Perşembe günü ise Merkür 1 Eylül'e kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Başak burcuna geçecek.  Sevgilinizle, çocuğunuzla olan iletişiminizde yoğunlaşma, hobilerle ilgilenme, yeteneklerinizle ilgili eğitim ya da kısa seyahatler organize etme adına uygun bir dönem. Edebiyat ya da sanat adına üretkenliğiniz artabilir; çeşitli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Aşk ya da çocuklarınızla ilgili olarak fazla detaycı ya da eleştirel olmak sorun çıkarabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Pazar günü 9. evinizdeki Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, internet ve pazarlama alanlarındaki konularınız önümüzdeki 10 günlük süreçte netliğe kavuşabilir. Ancak bazı detaylarda oluşabilecek aksilikler sorun çıkarabilir. Çalışma şartlarınız, arkadaşlarınız canınızı sıkabilir. Uzak akrabalarınızdan gelebilecek sağlık haberleri can sıkabilir. Salı günü Venüs, 6 Eylül'e kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Aslan burcuna geliyor; bu süreçte kardeşleriniz, komşularınız ve yakın akrabalarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Eğitim ve seyahat adına güzel fırsatları değerlendirebilir, iletişim ya da ulaşım cihazları, araçları alım ya da satımıdan kar elde edebilirsiniz. Ticaret, yayıncılık, nakliye işleri yüzünüzü güldürebilir. Daha olumlu ve iyimser kararlar bu dönemde işinize yarayacaktır. Perşembe günü ise Merkür 1 Eylül'e kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Başak burcuna geçiyor; ev, aile, gayrimenkulünüz ile ilgili iletişim trafiğinizde artış oluşturacaktır. Aile üyeleri ile olan iletişiminizde yoğunluk, gayrimenkul alım-satım işlerinizde artış görülebilir. Evinizle ilgili detaylar, kararlar öne çıkabilir. Elektronik cihaz alışverişi oluşabilir.Yakın çevreniz ile evinizde güzel vakitler geçirebilirsiniz...

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Pazar günü 8. evinizdeki Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle, önümüzdeki 10 günlük süreçte bazı kredi, borç, vergi, sigorta, burs, miras ve nafaka işlerinizde gelişmeler yaşayabilir, net sonuçlar oluşabilir. Kıskançlık, hırs veya inat nedeniyle sevgilinizle, çocuğunuzla aranızda sorun çıkabilir. Harcamalarınız bu dönemde artabilir; bütçenizdeki dengeye dikkat edin. Maddi olarak bu süreçte pek şanslı olduğunuz söylenemez, riskli girişimlerden uzak durun. Salı günü Venüs, 6 Eylül'e kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Aslan burcuna geçecek. Bu size maddi açıdan keyif verebilir. Lüks alışverişler, keyif verici ve eğlence amaçlı harcamalar artabilir. Bazı projeleriniz size kar sağlayabilir.. Merkür ise Perşembe günü 1 Eylül'e kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek. Yakın çevre, kardeşler, komşular ile iletişim trafiği artabilir, medya ve yayıncılık işlerinizde ilerleme kaydedebilir, seyahat ve ulaşım konuları hareketlenebilir, eğitim ile ilgili gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bazı kararlar ya da imzalar bu dönemde hızlanabilir. Bu alanlardaki detaylar sizi heyecanlandırabilir.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Pazar günü 7. evinizdeki Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, ikili ilişkileriniz, evliliğiniz ya da ortaklığınızla ilgili olarak bazı durumlar önümüzdeki 10 gün içinde netliğe kavuşacaktır. Uzman kişilerden fikir almanız, bazı kararlarınız üzerinde etkili olabilir, ev, aile ya da gayrimenku ile ilgili olarak bazı konularda karşınıza engeller çıkabilir. Aile ya da duygusal güvenlik ihtiyacınız ilişkilerinizde dengenizi bozabilir. Salı günü Venüs 6 Eylül'e kadar kalmak üzere burcunauz geçiyor; bu süreçte fiziki ya da genel sağlığınız öne çıkacaktır. Estetik görünümüz ile ilgili bazı değişimler size keyif verecektir. Sevgi, aşk konuları kafanızı daha fazla meşgul edebilir. Lüks tutkusu, eğlence arayışı, gösterişili eşya alışverişleri gündeme gelebilir. Arkadaş ve aşk ilişkilerinizde yoğunluk izlenebilir. Perşembe günü ise Merkür, 1 Eylül'e kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Başak burcuna geliyor; maddi konularda görüşmeler, imzalar, seyahatler ya da eğitim programları gündeme gelecektir. Finansal konularda bazı toplantılar ve seminerler organize edilebilir. Yeni teklifler ya da sözleşmeler, projeler önünüze düşebilir.. 

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazar günü 6. evinizdeki Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay nedeniyle sağlık, çalışma koşullarınız, müşterilerinizle ilişkileriniz ya da varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili olarak önümüzdeki 10 günlük süreçte bazı durumlar netlik kazanabilir. Kardeşleriniz, komşularınız ile ilgili sağlık sorunları canınızı sıkabilir. Çalışma ortamında iletişim konusunda aksilikler yazanabilir; arabanızda ya da iletişim cihazlarınızda arızalar yaşanabilir. Özellikle sağlık alanında bazı detaylara daha fazla dikkat etmelisiniz. Salı günü Venüs, 6 Eylül'e kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; bu dönemde daha fazla yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınız özellikle sanat alanında artabilir ve güzel eserlere imza atabilirsiniz. Bazı ilişkilileriniz kontrolünüz dışında gelişmeler nedeniyle yara alabilir. Gizli saklı bazı durumlar ortaya dökülebilir. Perşembe günü ise Merkür 1 Eylül'e kadar kalmak üzere burcunuza geçiyor; eğitim, seyahat ya da yayıncılık ve ticaret alanlarında bazı başlangıçlar yapmak, kararlar almak bu dönemde ana başlıkları oluşturabilir. Hayatınızdaki iletişim trafiğinde artış görülebilir ve bazı fikirleriniz, kararlarınız dikkat çekebilir. Yaratıcı fikirleriniz işinize yarayabilir.. İmzalar, toplantılar, sözleşmeler önünüze gelebilir; daha titiz ve detaycı çalışmalar işinize yarayacaktır.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Pazar günü 5. evinğizdeki Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle; aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde, hobileriniz ve yaratıcılığınızla ilgili olarak bazı durumlar önümüzdeki 10 günlük süreçte netliğe kavuşabilir. Bu gelişmeler maddi konulardan sekteye uğrayabilir, maddi kazanımlarınızda sıkıntılar oluşabilir; harcamalarınız artabilir. Riskli maddi girişimlerden uzak durun; para kaybı ya da tekliflerinizin kabul olmaması gibi durumlar oluşabilir. Venüs Perşembe günü, 6 Eylül'e kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; sosyal çevreniz ve içinde bulunduğunuz arkadaş ortamlarında keyifli zaman geçirme imkanı bulabileceksiniz. Arkadaşlarınız aracılığı ile gelir elde edebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Sanat ve eğlence anlamında güzel bir sürece hazır olun. Perşembe ise Merkür 1 Eylül'e kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Başak burcuna geçecek; bu süreçte mümkün olduğu kadar dedikodu ve gizli saklı işlerden uzak durun. Kendinizi ifade etmede zorlanabilir, bazı dedikodular ya da gizli işlerden haberdar olabilirsiniz. Psikoloji,  gizli araştırmalar, bilinçaltı konuları bu dönemde tam size göre; casusluk tarzı iş sürme konusunda başarı sağlayabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazar günü 4. evinizdeki Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle ev, aile, gayrimenkul konularında önümüzdeki 10 günlük süreçte bazı durumlar netliğe kavuşabilir. Oluşacak değişimler, sorumluluklarınızı arttırabilir. Bazı sağlık problemleri canınızı sıkabilir. Aile ilişkilerinde bazı baskılar, engellemeler yaşayabilirsiniz. Hanenizde karamsar düşüncelerden uzak durmanızda fayda var. Salı günü Venüs, 6 Eylül'e kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; bu süreçte kariyerinizle ilgili olarak güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz Otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde verimli sonuçlar elde etmek, isteklerinizi net ifade edebilmeniz mümkün. Hayata daha iyimser bakabileceksiniz. Perşembe günü ise Merkür 1 Eylül'e kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Başak burcuna geliyor; bu süreçte sosyal ilişki trafiğinizde artış olabilir, fikirleriniz arkadaşlarınız arasında değer bulabilir. Arkadaşlarınızla eğitim ya da seyahat organizasyonları, aktiviteler oluşturabilirsiniz. Dedikodulardan uzak durmalı ve eleştirel tavırlar takınmamalısınız..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazar günü 3. evinizdeki Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilgili bazı konular önümüzdeki 10 günlük süreçte netliğe kavuşabilir. Eğitim, seyahat, yayıncılık, ulaşım, medya ve ticari konularınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak kontrolünüz dışındaki bazı durumlar yakın çevrenizde canınızı sıkabilir. Olayları akışına bırakmanız daha uygun olacaktır. Dedikodular, gizli işler önünüze dökülebilir. Salı günü Venüs 6 Eylül'e kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Aslan burcuna geliyor; yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama alanlarındaki işlerinizde güzel gelişmelere hazır olun. Bu dönemde pasaport işlemleri ile uğraşabilir, yabancı arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, akademik kariyerinizde gelişmelere şahit olabilirsiniz. Tanıtım ve raklam işleriniz gelir getirici etkilere neden olabilir. Uzak akrabalar ile ilişkinizde yoğunluk, yabancı bir aşk ilişkisi yaşanabilir. Merkür ise Perşembe günü 1 Eylül'e kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Başak burcuna geliyor; kariyer konularınızda ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde iletişim trafiğinde artış, toplantılarda, sözleşmelerde, iş sehayatlerinde ve iş ile ilgili eğitim seminerlerinde yoğunluk oluşabilir. Kariyerinizde fikirleriniz dikkat çekebilir, ancak daha eleştirel bir hal takınabilirsiniz. Anlaşmalara, sözleşmelere, yeni projelere hazır olun; hareketli bir dönem sizi bekliyor.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Pazar günü 2. evinizdeki Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle maddi konularınız ile ilgili olarak önümüzdeki 10 günlük süreçte bazı konular netliğe kavuşacaktır. Bu dönemde beklediğiniz arkadaş ya da sosyal çevre desteğini bulamayabilirsiniz. Kariyerinizden gelen gelirinizde aksilikler oluşabilir. Eğlence ya da organizasyonlar harcamalara neden olabilir. Arkadaş çevreniz ile maddi konulara girmemeniz daha doğru olacaktır. Salı günü Venüs 6 Eylül'e kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Aslan burcuna yerleşiyor; bu dönemde kredi, borç, vergi, sigorta, nafaka, miras, burs ya da prim alanlarında gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bu konularda başvuru yapmak, taleplerde bulunmak adına güzel bir süreç. Bütçenizde uygun ayarlamalar size kazanç sağlayabilir. Eş ya da ortak gelirinden de şanslı olduğunuz bir süreç. Perşembe günü ise Merkür, 1 Eylül'e kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Başak burcuna geçiyor; yurtdışı, seyahat, hukuk, eğitim, medya, tanıtım, pazarlama konularında hareketli bir dönem başlıyor. Bu başlıklarla ilgili işlerinizde yeni projeler, sözleşmeler, imzalar, yeni fikirler adına güzel bir dönem. Detayları atlamamanız size yarar sağlayacaktır. Uzak akrabalarınızla ve yabancı arkadaşlarınızla iletişiminizde artış görülebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Pazar günü burcunuzda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle, fiziki ve genel sağlık durumunuzda, kişisel kararlarınızda, ikili ilişkilerinizde bazı konular önümüzdeki 10 günlün süreçte netliğe kavuşabilir. Bazı sorumluluklarınız sizi kısıtlayabilir; otorite figürlerinden baskı görebilirsiniz. Hayata karşı görevleriniz size ağır gelebilir. Karamsarlıktan uzak durmalı ve hayata daha olumlu bakarak enerjinizi yüksek tutmalısınız; kararlı ve iradeli hareketler size fayda sağlayacaktır. Salı günü Venüs, 6 Eylül'e kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Aslan burcuna yerleşiyor; ikili ilişkiler, ortaklıklar ya da evlilik alanında aypıcı enerjiler görevde olacak. Evlenebilir, ortaklık kurabilir, uzman kişilerden verimli rehberlikler alabilirsiniz. Taşınmayı düşünüyorsunuz, harika bir süreç. Rakiplerinize karşı daha avantajlı olacağınız gibi evli iseniz, eşinizle aşk tazeleyebilirsiniz. Ortaklığınızda gelir getirici projeler üstlenebilirsiniz. Perşembe günü ise Merkür 1 Eylül'e kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Başak burcuna geçiyor; kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ve miras konularında iletişim trafiğinizin, görüşmelerin, sözleşmelerin, imzaların ve kararlarınızın önem kazanacağı bir dönem başlıyor. Çeşitli hastalıklarınızla ilgili olarak operasyonlar gündeme gelebilir; tedavi adına uygun kullanılabilir. Bütçeniz üzerinde detaylı olarak çalışmalar yapabilirsiniz..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Pazar günü, 12. evinizdeki Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, karamsarlık hissetmenize, daha içe dönük, yalnız kalmak isteyeceğiniz bir döneme işaret edebilir. Bazı durumlar kontrolünüz dışında gelişebilir ya da çaresiz hissettiğiniz bazı işleriniz önümüzdeki 10 günlük süreçte netlik kazanabilir. Hayat görüşünüz ve psikolojiniz arasında ikilemler yaşayabilirsiniz. Bazı yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat işlerinizde kotrolünüz dışında oluşabilecek gelişmeler sizi farklı bir yöne sürükleyebilir. Karamsarlıktan uzak durmalı ve akışa güvenmelisiniz. Salı günü Venüs, 6 Eylül'e kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; bu süreçte özellikle sağlık ve kişisel bakım ile ilgili güzel gelişmelere hazır olun. Çalışma ortamında gelir getirecek projeler, müşteriler sizi mutlu edebilir. Çalışma arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bir evcil hayvan edinebilir; kıyı köşe detaylarla uğraşabilirsiniz. Perşembe günü ise Merkür 1 Eylül'e kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Başak burcuna geliyor; ikili ilişkiler, ortaklıklar ya da evliliğinizle ilgili olarak iletişim trafiğiniz artıyor. Uzman kişilerden fikir alabilir, ortağınızın ya da eşinizin kararlarına uyum gösterebilirsiniz. Bir takım sözleşmeler, imzalar hatta taşınmalar gündeme gelebilir. Ortaklık veya evlilik adına imza atmak adına da çok uygun bir süreç..







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder