27 Ağustos 2014 Çarşamba

27 Ağustos 2014 - Astrolozi



Ay, halen Başak burcundaki seyahatine devam ediyor; Yeni Ay açılarını pekiştirir gibi tek tek üzerinden geçiyor.. Başak burcuna uygun bir şekilde ekiyor, biçiyor, üretiyor.. Çalışmak, detayları atlamadan işleri halletmek, birilerinin işine yararım mantığıyla etrafı kolaçan etmek ve tabii sonra da omuzlarımızdaki yükün ağırlığından günün sonunda şikayet etmek mümkün..

00:19'da yeni güne geçişin hemen ardından Ay ve Satürn arasında ılımlı bir görünüm gerçekleşiyor; biraz kendimizle başbaşa kalıp, ciddi ve derin düşüncelere dalabilir, ağır ve sakin bir hal takınabiliriz. Bu saatlerde her ne konu olursa olsun zaten bize oldukça önemli ve ciddi görünecektir. Görev ve sorumlulukların öneminin kavranabileceği ve duygusal ihtiyaçların dengelenebileceği bir zaman olacaktır. Duyguların bizleri idare etmesinden kurtulabilir ve daha doğru düşünmeyi deneyebiliriz. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olmamız mümkün..

01:37'de, halen ayakta olanlar için Ay ve Mars arasındaki ılımlı görünüm, özgüvenin ve cesaretin ölçülü bir şekilde hissedilmesine destek olabilir. Mars ve Satürn kavuşumu açılsa da, Ay bu etkiyi tetikleyebilir ve açının yapıcı etkileri kullanılabilir. Nerede olduğumuz, ne yaptığımız ve amaçlarımızın ne olduğu konusunda gayet bilinçli ve kararlı olabiliriz. Odaklanma ve konsantrasyon gerektiren konularda başarılı olmak mümkün..

05:28'te Ay ve Merkür kavuşumu gerçekleşecek; sabaha karşı akıl ve mantık, ruh halimizin etkisine girecektir. Bu tabii haritalarımıza bağlı olarak olumlu ya da olumsuz olabilir; zira Merkür çevresindekilere anında ayak uydurabilen bir gezegen. Sabahın ilk saatleri kararlar almak adına pek iyi etkiler içermese de, hisleri konuşturmak, duyguları dile dökebilmek diğer zamanlara göre daha kolay olacaktır. Konuşmak, iletişim ve büyük düşünmek önemli olabilir. Ay bu açının ardından boşlupa girecek ve tüm gün açısız kalacak.. Gün boyu girişimler pek tavsiye edilmiyor. Eldeki işlere yoğunlaşmak ve detayların üzerinden geçmek daha doğru olacaktır.

Maalesef, 18:45'te Venüs ve Mars karesi netleşiyor; gün boyu bu açının ilişkiler üzerindeki negatif etkilerini hissediyor olacağız. Bu etki altında kişisel ilişkilerimizde ısrarcı olabilir ve özellikle kendimizi ön plana getirici davranabiliriz. İlişkilerimize çok önem verdiğimiz halde karşılığını bulamadığımızı düşünebiliriz. Özellikle kadın ve erkek ilişkilerinde agresyon yükselebilir. Bu arada cinsellik ve duygu dengemiz de şaşabilir. Karşışıklı istekler ne olarak belirtilmezse tüm ilişki formlarında çeşitli sorunlar baş gösterebilir. Sakin kalarak, aceleci kararlardan, hareketlerden uzak durmakta fayda var..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder