2 Ağustos 2014 Cumartesi

3 Ağustos - 9 Ağustos 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hafta başı sevgiliniz, çocuklarınız ve arkadaşlarınız ile mümkünse baskıcı, zorlayıcı iletişimden uzak durun; kıskançlık, hırs, kin gibi negatif duygular oluşabilir. Eğlence, lüks merakı yüzünden ya da çocuklarınız ile ilgili olarak masraflarınız çoğalabilir. Spekülatif olarak pek şanslı olduğunuz da söylenemez, riskli girişimlerdne uzak durun. Hafta ortası, beklemediğiniz belki de unuttuğunuz bazı durumlardan maddi olarak desteklenebilmeniz mümkün. Kendinizi psikolojik olarak daha kuvvetli hissedebilirsiniz; destek görmeniz moralinizi yerine getirebilir Kendinizi yaratıcı olarak ifade edebilmeniz; sanatçı iseniz, harika eserler çıkarabilmeniz mümkün. Ani bazı gelişmeler; aşk ya da çocuklarınızla ilişkilerinizde güzel sürprizlere neden olabilir. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Hafta sonu ise maalesef hafta arasından eser yok; maddi konularda, banka işlemlerinde, vergi, sigorta, miras, nafaka konularında, aşk ilişkilerinizde maalesef hafta sonu zorlanmalar söz konusu. Bütçenize dikkat edin, sevgiliniz ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizdeki ılımlı dengeleri koruyun. Psikolojik olarak baskılanıyormuş gibi hissetmeniz, bazı rahatsızlıklara da neden olabilir..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı özellikle aile içinde fikir ayrılıkları, hane içindeki konuşmaların sertleşmesine neden olabilir. Taşınma işleriniz varsa, işler yolunda gitmeyebilir. Ancak hafta arası, bazı arkadaşlarınızdan destekler bulabilmeniz, arkadaşlar arasında yardımlaşma sayesinde keyfiniz yerine gelebilir. Arkadaş çevrenizden eş ya da ortak adayları ile tanıştırılabilirsiniz. Arkadaşlarınızın fikirlerine hafta arası değer verin. Bazı kötü alışkanlıklarınızı bırakabilmek adına, kararlı olabilmek adına uygun enerjiler var. Evinizde, ruhunuzda değişim rüzgarları esebilir; yaratıcılığınız farklı yönde çalışabilir. Aile içinde bazı konular aniden çözüme ulaşabilir. Hafta sonu, maalesef, hafta içindeki etkileri bulamayabilirsiniz; ev, aile, gayrimenkulünüz ile ilgili olarak ikili ilişkilerinizde zorlanmalar, işlerinizde engeller oluşabilir. Taşınma ya da gayrimenkul satışı ile ilgili işlerinizde aksilikler çıkabilir. Eşiniz ile aranızda duygusal problemler, kimlik savaşına dönüşebilir. Bazı sorumluluklarınızın farkında olmak ve kabule geçmek, sorunları hafifletebilir..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı çalışma ortamında, iş arkadaşlarınızla aranızda iletişimsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle müşteri ilişkilerinize ve sağlık konularında aksiliklere karşı dikkatli olun. Günlük detaylarda problemler canınızı sıkabilir. Hafta arası yürüttüğünüz projeler sayesinde amirlerinizden övgü almak, başarılarınızın farkedilmesi size keyif verebilir. Elinizdeki işleri bu enerjiler altına hafta arası bitirmeye özen gösterin. Arkadaş ortamı ile seyahat ya da eğitim organizasyonlarına katılmak, yakın çevre ile keyifli vakit geçirmek adına bir iki günü olumlu değerlendirebilirsiniz. İletişim, yayıncılık, medya, ulaşım, ticaret konularında maddi kazançlar oluşabilir. Hafta sonu ise maalesef bu etkileri bulamayabilirsiniz. Eğitim, seyahat, ulaşım, medya, yayıncılık konularında detaylar yüzünden aksilikler yaşanabilir; cihazlarınızda ya da arabanızda arızalar oluşabilir. Bazı dedikodu türü boş konuşmalar canızı sıkabilir ve tüm bunlardan sağlığınız olumsuz etkilenebilir. Özellikle iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve müsterilerinizle olan iletişiminizi dengede tutmaya özen gösterin. Kardeş, komşu ve yakın çevreden hastalık haberleri de keyif kaçırabilir. İş ortamında vereceğiniz yanlış kararlar sizi yorabilir; sorumluluklarınızı üstlenin ve mümkünse işlerinizi kendiniz halledin..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı maddi olarak şanslı değilsiniz; alışverişlerinizde fazla ödeme yapmanız olası Özellikle eğlence adına harcamalarınızı dengede tutun. Hafta arası  sevgiliniz ya da çocuklarınız ile ilgili olarak keyifli girişimlerde bulunabilir, yurt dışı, hukuk, seyahat, eğitim, medya, pazarlama alanlarında yaratıcılığınızı çalıştırabilirsiniz. Kariyerinizde destek görmek ve ödüllendirilmek keyfinizi yerine getirecektir. Otorite figürleri ile olan önemli işlerinizi hafta arası halletmeye bakın; özellikle zam ya da terfi talebilniz varsa, işler yolunda gidecektir.. Hafta sonu ise maalesef bu olumlu etkilerden pek eser yok. Özellikle harcamalarınızdaki artış sizi sora sokabilir. Çocuklarınız ya da sevgiliniz ile aranızda egosal tartışmalar oluşabilir. Riskli tüm girişimlerden uzak durun, hafta sonu bu alanlarda çok şanssız hissedebilirsiniz. Çocuklarınız ya da aşk hayatınız ile ilgili olarak sorumluluklarınızın farkında olmanız , özellikle kendinizi ifade ediş tarzınızın daha ılımlı olmasına özen göstermeniz gerekmekte.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı aile içindeki iletişim problemlerine dikkat edin. Abartılı duygusal hareketler, hane içinde problem yaratabilir. Eviniz ile ilgili yanlış bir karar, harcama yaratabilir. Ebeveyn ilişkilerinde dengeyi koruyun. Hafta arası eviniz ya da gayrimenkulünüz ile ilgili ihtiyaçlarınızda maddi destekler bulabilir, kredi, borç başvuruları yapabilirsiniz. Miras ve nafaka işlemlerinizde akıcılık söz konusu. Aileniz ve kökleriniz ile ilgili araştırmalar yapmak olası. Bilgiye değer bereceğiniz bir süreç olacaktır hafta arası. Yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, yayıncılık ve pazarlama işleriniz hızla yoluna girebilir. Geniş çerçeveden hayata bakmak ve felsefe din konuları ile ilgilenmek adına da çok uygun. Hafta sonu ise maalesef bu olulmu etkilerden eser yok; objektiveteden yoksunluk, kendinizi aşırı öne sürmeniz, duygusal olarak zorlanmanıza neden olabileceği gibi, hane içinde ilişkileri de zora sokabilir. Ebeveyn ile ilgili rahatsızlıklar, ev içindeki sorumluluklar size ağır gelebilir. Bazı şlerinizi özellikle aile, ev ve gayrimenkul ile ilgi olarak bir sisteme oturtmanız gerekebilir.. 

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı kontrolünüz dışındaki bazı gelişmeler can sıkıcı olabilir; dedikodular ya da bazı gizli durumlar ortaya dökülebilir. Kardeşleriniz, komşularınız ile ilişkilerinizde dengede kalmaya özen gösterin. Cihaz ve araç arızaları, kazaları can sıkabilir. Hafta ortası yakın çevreniz ile ortak karar vermeniz gereken durumlar oluşacaktır; taşınma işlemleri, eş ya da ortağınızla kalkışacağınız seyahat ya da eğitim programları keyfinizi yerine getirebilir. Uzmanlardan fikirsel destekler almak adına olumlu kullanabilirsiniz. Beklemediğiniz belki de unuttuğunuz bazı durumlar size destek yaratabilir; maddi olarak olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu maalesef bu etkileri bulamayabilirsiniz; gizlilikten mümkün olduğunca uzak durun. Sırlarınız ortaya dökülebilir. Yakın çevrenizden daha izole kalmak, uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Psikolojik olarak depresif, karamsar düşünceler, fikirler oluşabilir. Yakın çevrenizle ilgili olarak sorumluluklarınızı yerine getirmek size zor gelebilir. trafikte ve iletişimde oluşabilecek arızalara, kazalara karşı dikkatli olun. Kardeş ve komşulardan gelebilecek hastalık haberleri can sıkabilir..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı maddi olarak pek şanslı olduğunuz söylenemez; arkadaş çevreniz ile aranıza maddi sorunlar girebilir, eğlence gezme, tozma adına harcamalar artabilir.  Hafta ortası yürüttüğünüz bazı projelerinizden, müşterilerinizden maddi kazanç elde edebilirsiniz. Sağlık açısından da olumlu haberler alabilirsiniz. Sosyal çevrenizden fikirsel destek bulmanız, kararsız kaldığınız bazı noktaların netleşmesine neden olabilir. Uzmanlara danışmak adına uygun enerjiler mevcut. Taşınma işlemleri, ortaklık ya da evlilik ile ilgili olarak dost desteği alabilirsiniz. Hafta sonu maalesef bu olumlu etkilerden eser yok. Maddi olarak zorlanabileceğiniz, bütçenizi sağlam tutamayacağınız etkiler var. Kariyerinizden elde etiiğiniz gelirde, maaşınızda gecikmeler, kesintiler oluşabilir. Maddi olarak sorumluluklarınızı üzerinize alarak, üzerinize düşeni yapmanız gerekebilir. Uçuk ve gösterişli fikirler yüzünden para kaybedebilirsiniz. Ani hareketlerden, iş değişimlerinden bir süre uzak durun..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı aceleci ve agresyonu yüksek haliniz, otorite figürleri ile aranızda sorunlar oluşmasına neden olabilir. Sinirli yapınız tepki çekebilir. Düşünmeden yapacağınız, kariyeriniz ile  ilgili hareketler, kararlar ileride sorun yaratabilir. Hafta ortası ise yaratıcılığınız, sanatsal yanınız önde olacaktır; sevgiliniz ya da çocuklarınız ile ilgilenmek, keyifli vakit geçirmek mümkün. Ani gelebilecek ilhamlar, sanatsal olarak sizi ileri götürebilir. Romantizm, hafta arası keyfinizi yerine getirebilir. Sağlık açısından güzel haberler de gelebilir. Aniden sağlığınızla ilgili bakım ve egzersiz programları ilginizi çekebilir. Ani oluşabilecek iş projeleri ya da müşteriler, kariyerinizde başarı sağlayabilir. İş başvuruları yapmak adına hafta arsı uygun bir süreç. Hafta sonu maalesef bu olumlu etkilerden eser yok. Huzursuzluk, telaş acelecilik sizi yanlış hareketlere sürükleyebilir. Düşüncesizce sarfedilecek sözler, otorite figürleri ile aranızda sorun çıkarabilir. Kariyerinizle ilgili bazı konularda üzerinize almanız gereken sorumluluklar sizi yorabilir. Bu alanlarda gecikmeler, rötarlar, engellenmeler yaşanabilir. Karamsarlıktan uzak durmalı, daha sağlam adımlarla ilerlemelisiniz..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı, kontrolünüz dışındaki bazı gelişmeler inançlarınızı zorlayabilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarında ummadığınız aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Psikolojik olarak zorlanabilirsiniz. Hafta arası, aile içinde bazı konuların çözüme ulaşması, bazı alışkanlıklarınızdan uzaklaşma isteği oluşabilir. Daha içe dönük kendinizi dinlemek isteyeceğiniz bir hafta arası var önünüzde. Eviniz ve aileniz, sığınak yeriniz olabilir. Çocuklarınız ya da sevgilinizle eğitim ya da seyahat programları yapmak, ani gelişebilecek organizasyonlar size iyi gelebilir. Yaratıcılığınızı bilgi birikiminizle birleştirmeniz mümkün. Bazı problemlerinize bu şekilde çözüm bulabilirsiniz. Profesyonel destek almak adına da uygun günler. Hafta sonu ise maalesef bu etkilerden eser yok; bazı dedikodular, gizlenmiş konular canınızı sıkabilir. Hukuksal ve yurtdışı konualarında gizli bazı noktalar sorun yaratabilir. Eğitim ve seyahat programlarında ummadık problemler oluşabilir. Uzak akrabalarınızla ilişkileriniz bozulabilir; dedikodulardan ve düşmanlıklardan uzak durun..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Hafta başı içinde bulunduğunuz sosyal ortamlar nedeniyle maddi harcamalarınız sorun çıkarabilir. Bütçenizi aşabilirsiniz; çevrenizden beklediğiniz maddi desteği de bulamayabilirsiniz. Kefil olmak, borç vermek adına uygun bir zaman değil. Hafta ortası, arkadaş çevreniz ile olan iletişim trafiğinde artış olacaktır. Kırgın olduğunuz dostlarınız ile küskünlüklerinizi sonlandırabilirsiniz. Çevreniz ile seyahate çıkmak, fikir alışverişleri yapmak, fikirsel destekler almak için olumlu. Ev, aile ya da gayrimenkul ile bağlantılı maddi destekler arıyorsanız, hafta içini kaçırmayın. Taşınma, ev değiştirme adına, harcama yapmanız mümkün. Evinizle ilgili vergi sigorta işlerini halledebilir, revizyon adına alışveriş yapabilirsiniz. Ebeveyn desteği bulmanız mümkün. Hafta sonu ise maalesef kariyerinizden elde ettiğiniz gelirden oluşabilecek kesintiler can sıkabilir. Bazı arkadaşlarınızla aranızda kriz oluşabilir. Arkadaş çevrenizden gelebilecek sağlık haberleri canınızı sıkabilir. Bütçenizle ilgili olarak sorumluluklarınızı üzerinize almanız ve ani harcamalardan uzak durmanız gerek. Çevreniz tarafından engellenebilir, baskı görebilirsiniz..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konusunda bazı fikir ayrılıklarına maruz kalabilirsiniz. Baskıcı konuşmalardan uzak durun. Hafta arası, maddi olarak otorite figürlerinden destek görebileceğiniz etkiler var, zam ya da terfi görüşmleri adına uygun kullanabilirsiniz. İşinizde maddi kazancınız artabilir. Bazı imzalar, kontratlar ve anlaşmalar adına da hafta arası uygun bir süreç, taşınma, uzman kişilerden destek alma, araç ya da cihaz alımı adına olumlu kullanabilirsiniz. Eş ya da ortağınızla seyahat, eğitim programlarına katılabilirsiniz Hafta sonu ise maalesef sıkıntılı açılar nedeniyle ilişkileriniz zora girebilir. İkili ilişkilerde, fikirleriniz kararlarınız baskı görebilir. Egosal tüm hareketler, problem yaratabilir. Bireysel değil bütün olarak kararlarınızı vermeniz, evliliğiniz ya da ortaklığınız ile ilgili sorumluluklarınızı almanız gerek. Otorite figürleri sizden daha fazla saygı bekleyebilir. Evlilik ya da ortaklık başta olmak üzere imzalanan evraklarda sorun çıkabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı çalışma ortamında, yurt dışı, hukuk, medya, internet, pazarlama, eğitim ve yayıncılık işlerinizde aksiliklerle karşılaşmanız, özellikle müşterilerinizle fikir ayrılıklarına düşmeniz mümkün. Yardımcılarınızla ilişkilerinizde ılımlı olmaya özen gösterin. Hafta arası inançlarınız ve hayata bakışınızdaki değişim size keyif verecektir. Değişik bakış açıları, farklı fikirler oluşturmanıza neden olabilir. Çalışma ortamında, projeleriniz ya da müşterileriniz, maddi gelirinize olumlu etki verecektir. Hafta ortasını bu açıdan olumlu değerlendirin. İş başvuruları adına uygun bir dönem. Hafta sonu ise maalesef bu olumlu etkilerden eser yok. Sağlığınızla ilgili olarak sorumluluklarınızı üzerinize almanız gerekli egzersiz ve diyet programlarına uymanız gerekmekte. Çalışma ortamında, müşterilerinizle ilişkilerinizde hukuksal detayları atlamamanızda fayda var. Bazı fikir ayrılıkları, seyahatlerde, eğtim programlarında çıkabilecek aksilikler canınızı sıkabilir. Evcil hayvanlarınızın bakımına özen göstermeniz gerekebilir. Günlük hayatınızda kendinizi baskı altında engellenmiş hissedebilir, bazı işlerinizi zora girmesi, ertelenmesi canınızı sıkabilir.





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder