31 Ağustos 2014 Pazar

31 Ağustos 2014 - Astrolozi



Ay, gün boyu Akrep burcunda ilerleyecek; tutkular, ihtiraslar, kıskançlık, aşırı sahiplenme gibi etkiler öne çıkabilir. Malum Akrep burcunun ketumluğu herkesçe bilinir; sezgiler kuvvetli olacağından, olayları içsel etiketlememiz bugün mümkün. Bunların yanında bir konu üzerinde yoğunlaşmak, araştırmalar yapmak adına harika enerjiler verecektir. Oldukça iradelei, her ne problem olursa olsun, gayet kuvvetli karşılamak, net sonuçlar çıkarabilmek mümkün. Dikkat etmemiz gereken nokta, o meşhur akrep iğnesini kendimize batırmak; gerek yokken bazı duyguları paylaşıp çözmek varken, içimizde içselleştirmek sorun yaratabilir.

02:16'da Ay ve Güneş arasındaki ılımlı görünüm özellikle erkek-kadın figürleri başta olmak üzere tüm ilişkiler üzerinde yapıcı etkiler barındırıyor. Olayların karmaşası içinde bulunsak bile duyguları işin içine karıştırmadan nötr kalabileceğimiz, objektif olabileceğimiz bir saat aralığı; tabii bu saatte ayakta olanlar için.. Arkadaşlık ve grup ilişkileri açısından oldukça iyi. Özellikle lider konumunda olanlar için kolaylıklar sağlayabilir..

07:00'de Ay ve Jüpiter arasındaki sert kare netleşecek; iyi niyetin, görülmesi gereken önemli noktaları görmemize engel olacağı bir sabah.. Hayatımızda hoşumuza gitmeyen detayları sabahın erken saatlerinde göz ardı etmek isteyeceğiz. Ancak tabii etki geçince de bunlarla baş başa kalacağız. Ayrıca, yukarıda Akrep burcunun negatf özellikler arasında saydığım duygu hallerini de arttırıcı olacaktır; bu noktada dikkat etmek gerek. Kendimizi dev aynasında görerek, kibir ve ego problemleri yaşamak, kendimizi beğenmişliğimiz ve haklı görüşümüzdeki yoğunlaşma açısından çevremizdekiler de negatif etki brakmak da mümkün.

09:09'da Ay ve Pluto ılımlı etkileşimi sayesinde en azından sabahın erken saatlerinde içinde bulunduğumuz duygu hallerimizin net analizini yapabileceğiz. Derin duygu ve hissedişlerimizi arttırabilir ve anlamlarını yapıcı bir şekilde ele alabiliriz. Bu ilişkilerimize de yansıyacaktır. Gizenli ve güzel şeylere ilgimiz artabilir; bu tarz konular üzerinde yoğunlaşmak mümkün.

22:10'da Ay ve Satürn kavuşumu var.. Geceye doğru, içimizdeki duyguları, düşünceleri saklama zamanı diyebiliriz. Daha doğrusu bunları kendimizden de sakladığımızı sanabiliriz. Ortamdan sıyrılma, yalnızlık duygusu hatta depresyona kayma gibi hissedişler olabilir. Karamsar duyguların yoğunluk kazanacağı saatler.. beklediğimiz destekleri alamıyormuş gibi düşünebilir, olumsuz yanlarımızla yüzleşebiliriz. Düşüncelerimiz ve gerçekte yaşadıklarımız arasında bir mücadele oluşabilir. Tabii bu ilişkilere de yansıyacaktır.. Otorite figürleri ile olan ilişkilerde soğukluk yaşanabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder