28 Ağustos 2014 Perşembe

28 Ağustos 2014 - Astrolozi



Ay, dün Başak burcundan çıkarak boşluğa girdi; 00:54'te ise Terazi burcuna geçecek.. Zorlu Yeni Ay etkileri sayesinde gökyzünün işaret ettiği konularda öyle veya böyle haritalarımızın etkilendiği kadar etki aldık. Yerde miyiz gökte miyiz, şaşıranlar bile var; yoğun depresiflik, kazalar, rahatsızlıklar, yeraltı hareketleri derken bir de Neptün etkisi ile kafa karışıklığı ile ibreler şaşırdı. Ay'ın burç değiştirmesi ile bu etkiler biraz hafifleyecek zannetmeyelim; zira Terazi bir öncü grup. Malum aylardır canımızı yaka yaka gelişen olaylara yenileri eklenebilir. Kareler, Büyük Kareler harekete geçebilir.. Zor zamanlar ancak çoğumuza da gelişen rota değişimleri aslında bize yeni fırsatların kapılarını açmakta.. Değişime direnmeden, Terazi burcunun özelliklerine uyarak durumlara objektif ve çok yönlü yaklaşarak, "Ben" değil "Biz" kelimesini hayatımıza daha fazla sokarak ama tabii kararsızlıklardan da uzak durarak günü yaşamak en doğrusu olacaktır.

15:49'da Venüs, Düğümlere ılımlı açılar yapacak; gün boyu etkili.. Evet, bazı ilişkiler dünden yara almış olabilir, bazı konularda aşırıya kaçmış olabiliriz. Ama bunlardan fırsatlar yaratmak, geçmiş tecrübelerden dersler çıkarmak, ilişkileri bu yönde düzeltmek, daha yapıcı olabilmek adına gökyüzü bir fırsat sunabilir. Umulmadık rastlantılar, beklenmedik şefkat ve sevgi gösterileri, gün içinde belki bizlere birşeyler söylemek istiyordur.. Fırsatları yakalamak hepimize nasip olsunn..

23:02'de Ay, Pluto ile sert bir kare içine giriyor; malum bizim aşinalık kazandığımız kare harekete geçebilir. Pluto dokunduyğ yeri dönüştürmek ister; eski düzeni tamamen yıkmak yerine yepyeniyi inşa etmek ister.. Direnmek, şartları aşırı zorlamak bazen işe yaramayabilir. İnsani boyutta, kendi çıkarlarımız için kullanma, kıskançlık ve öç alma gibi istekler doğurabilir. Kendimizi karşımızdakilere esir olmuş gibi hissedebiliriz. Veya kendimizi zavallı gibi kabul ettirerek savunmaya geçmeye zorlayabilir. Bu noktada kendimizi aşırı bastırmak psikolojik olarak sorun yaratacaktır. Bunun yerine, psikolojik olarak en içteki durumumuzu test edici yanını kullanmak daha uygun olabilir. Bu yönden, dürterek ihtiyacımız olan cevapları bulmamızı sağlayabilir. kafamızda bizi rahatsız eden konuların bizleri zorlamasına engel olarak bunları temizlemeye çalışmak, gerek bilerek gerekse farkında olmadığımız duygusal pürüzleri silip süpürmek adına harika bir fırsat sunacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder