17 Ağustos 2014 Pazar

17 Ağustos 2014 - Astrolozi



Uzun vadeli hedefler, istikrarlı ve dengeli zamanı yönetebilme, konfora ve rahata özellikle doğaya düşkünlük, haftanın son gününde aktif olan etkiler.. Evet Ay, Boğa burcunda.. Satürn ve Mars karşıtlığının etkisinde olduğundan bazı hastalıklara ve kayıplara neden olmuş olabilir. Tabii Ay tek başına bunu yapmaz ancak varolan, potansiyel bazı engelleri, zorlanmaları, aksilikleri maalesef aktifleştirecek bir etki verdi; taa dolunaydan gelen. Bugün Ay, son dördün fazına giriyor, dolunayın haritalarımızdaki etkisini daha görünür hale getirecektir. Dolunayın dokunduğu noktalar, çalıştırdığı enerjiler Yeni Ay'a kadar olan sürede, önümüzdeki günlerde hızlanabilir.

01:56'da Ay ve Satürn karşıtlığ kesinleşiyor; ilişkilerde zorlayıcı etkiler verebilir. Problem şudur ki; kendimizi çok yalnız, mutsuz ve şanssız hissedip, kimse bizi sevmiyor, istemiyor gibi düşünmemiz, canımızı sıkan noktalar konusunda açık vermemize neden olabilir. Depresyon halleri göstererek etrafımızdakileri sıkabiliriz. Kendimizi soğuk ve duygusuz hissetmek normal olacak gibi. Mümkünse geceyarısı saatlerinde hiç bir şey yapmadan, görüşümüz ne kadar karamsar olsa da, geçmesini beklemek. Kimsenin bizlere karşı olan tutumlarına da takılmayın ve iş bitirici kararlardan uzak durun.. Sonuçta geçici bir etkidir unutmayın..

15:25'te Ay ve Güneş arasındaki sert kare, sabahın da depresif etkilerinin ardından, duygusal tansiyonun yükselmesine, sert enerjilere neden olabilir. Çevremizdekilerle, özellikle kadın-erkek ve otorite figürleri ile olan ilişkilerimizde davranışlar gerginleşebilir. Kendimizi mutsuz ve hasta hissedebiliriz. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse, krizlere dönüşebilir. Kendimizi haklı görmek, hakkımızın yenildiğini düşünmek ve bu konuda ısrarcı olmak kolaylaşacaktır. Ay bu açının ardından, günün geri kalanında boşlukta kalacak; kısacası bu sevimsiz etkiler gece saatlerine kadar devam edecektir. Önlemimizi almalı ve enerjimizi yüksek tutarak olaylara objektif yaklaşmaya gayret etmeliyiz..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder