22 Ağustos 2014 Cuma

22 Ağustos 2014 - Astrolozi



Ay güne boşlukta giriyor; ancak halen Yengeç burcunda.. Anne şefkati tarzında pamuk duyguların yükselebileceği, yoğun hissiyattan ani gel-gitler yaşayabileceğimiz bir gün.. Etrafımızdakileri sarıp sarmalamak, kanatlarımızın altına almak, onlar için endişelenmek; bilinçli olmayan tamamen duygusal çekilişler yaşayabilmemiz mümkün.. Sevdiklerimizle kendimizi aile gibi hissedebiliriz bugün.. Ancak Ay'ın boşlukta olması mümkün olduğu kadar başlangıçlar için tavsiye edilmez biliyorsunuz; bir şekilde netsizlik oluşur.. Elimizdeki eski konulara yönelmek, detayları atlamadan, derlemek toplamak tam da bugüne göre..

Boşlukta ama, sanal noktalar olan Düğümlere Ay, 05:02'de sert bir kare yapacak; neyse ki sabah herkesin uykuda olduğu saatlerde.. Bu saatlerde sanki isteklerimizi gerçekleştiremiyormuşuz, içimizdeki çocuğun ağlamasını kesmek adına emziğini bulamıyormuş gibi debelendirici duygular hissetmemiz normal olacaktır.. Tüm çabalarımıza rağmen sanki bir arpa boyu bile ilerleyememişiz gibi düşünebiliriz.. Sakın kanmayın, bunların gökyüzünün tuzakları.. Depresiflikten uzak durup hep ileriye bakmak çok daha uygun olacaktır..

Ay, 23:49'da Aslan burcuna geçene kadar açısız ilerleyecek.. Gece yarısı kendimizi daha neşeli, çocuksu duygular içinde bulabiliriz.  Sanki neonlar üzerimize çevriliymiş gibi sahnede hissedebiliriz kendimizi.. Aslan başının okşanmasını pek bir sever.. Çevremizde bizi pohpohlayan, alkışlayan kişilerin bulunmasını isteyebileceğimiz bir iki gün var önümüzde.. Ancak sırf onaylanaıyoruz diye de yanlış ilişkilerin peşinden gitmemeye özen göstermek gerek..


Astrolozi



2 yorum: