9 Ağustos 2014 Cumartesi

9 Ağustos 2014 - Astrolozi


Ay'ın günün ilk yarısında Oğlak burcundaki hareketi sayesinde gerçekçilik, irade, pragmatizm ve kararlılık hissedebilmek, sağlıklı düşünebilmek, sorumlu ve işkolik olaya eğilimli, çalışkan özellikler sergilemek mümkün. Adil olmak ve özellikle de prensiplerimize uyan kişilerle bir arada olmaya çalışmak, olayları ciddiyetle ele almak, soğuk ve ciddi görünmek, günün öne çıkan başlıkları olabilir. Hedeflerimize ulaşmak adına azimli ve disiplinli uğraşlar vermek tam da bize göre olacaktır.

03:35'te, dünden beri etkisi altında olduğumuz Güneş ve Uranüs üçgeni kesinleşecek.. Yeni aktivitelere katılmak, kendimiz ya da çevremizdeki dünya ile ilgili yeni buluşlar yapmak, daha evvel farkında olmadığımız şeyleri keşfetmek için mükemmel fırsatlar sunabilir. Güçlenmiş olan idrakımız, hayatımızın çeşitli bölümlerini anlamaya ve gerekli değişiklikleri yapmamıza fırsat verebilir. Anlayış, idrak, araştırma isteyen her türlü çalışmaları daha aktif bir şekilde yapabiliriz fakat bunlar çok rutin ve çok fazla disiplin isteyen işler olmamalı. Çündü her zamakinden daha fazla özgürlük ihtiyacı hissedebiliriz. Enerjimiz bir iki gün çok yoğun olabilir; sakın bu günleri tembellik yaparak harcamayın.. Ayağınıza gelen fırsatları olabildiğince yeni tecrübeler edinmek için kullanın.

05:49'da Güneş'ten uzaklaşmaya başlayan yanık Merkür ile Satürn arasında sert bir kare oluşacak ve özellikle sabah saatlerinde etkili olacaktır. Gücünü, etkleriniz gösteremeyecek olan Merkür'e br de Satürn baskısı eklenecek. Zihinsel kapasiteyi güçlü bir şekilde etkileyici ancak kötümser ve zorlaştırıcı enerjiler verecek bir transit. Kusur bulmak, eleştirmek, defoları görmek, pembe görmekten çok daha kolay olabilir. Işıklar sönmüş, hayat loş bir sahnede devam ediyor gibi olabilir. Fikirsel olumsuzluklar, bedenin gerilmesine, çalışmadan yorgunluğa sebep olabilir. Kaygılar, asabiyet artabilir, isteksizlik ve iletişimde yavaşlama, aksilikler oluşabilir. Bedensel sağlık üzerinde de negatif etkiler verebilir. Deri ve diş ile ilgili rahatsızlıklar, kemik ağrıları, bağırsak, akciğer, sindirim problemleri oluşabilir. Özellikle otorite figürleri ile olan ilişkilerde ciddi sorunlar oluşabilir.

11:08'de Ay ve Venüs karşıtlığı nedeniyle, her istenilenin kolayca elde edilebileceği tazda düşünceler yoğunlaşabilir. Karşımızdakilerin duygularını önemsemeden ısrar ve baskı uygulamak mümkün. İsraf ve aşırılık da veren bu zıtlık, satın almadan, yemeye ve konuşmaya kadar abartılara yol açabilir. Uyumsuzluk olan ilişkilerde sonlanmalar oluşabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 16:51'de Kova burcuna geçene kadar boşlukta kalıyor. Bağımsızlığımıza ve özgürlüğümüze aşırı önem vereceğimiz, idealist ve entellektüel özelliklerimizin öne çıkacağı, oldukça sosyal olabileceğimiz bir akşam bizi bekliyor Zihnimiz devamlı yeni fikir ve kavramlarla oyunlar oynayabilir ve bu durum bazen de ortamdan uzaklaşmış gibi görünmemize neden olabilir. Yaratıcı fikirlerin, alışılmadık düşüncelerin öne çıkması mümkün..

18:10'da Güneş ve Satürn arasında, yılın zorlu açılarndan bir tanesi olan kare gerçekleşecek. Bir iki gün oldukça zorlu geçebilir. Aslında bunun zor kabu edilişi kişiye göre değişebilir. Kendimizle veya diğerleriyle ne kadar barışık veya değilsek, bu transit o derece negatif veya pozitif etkilenir. Kendimizi kısıtlanmış ve rahat harekete edemez şekilde hissedebiliriz. Yapmamız gereken işi veya gitmemiz gereken yere gitmek, içimizden gelmez. İnsanlar bize ters davranıyormuş gibi algılayabiliriz.. Gerek fiziksel gerekse psikolojik enerjimiz düşük olacaktır. Çok basit şeyler bile ağır gelebilir. Bazı rahatsızlıklarda artış görülebilir. Mümkün olduğu kadar pozitif olmaya çalışmak ve enerjinizi yükseltici çalışmalar, aktiviteler yapmak, bir iki günü sorunsuz atlatmamıza yarayacaktır. Mümkün olduğu kadar, bu sürede kendi zayıflıklarımız üzerinde durmamaya ve aldırmamaya çalışın.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder