3 Ağustos 2014 Pazar

3 Ağustos 2014 - Astrolozi



Ay, haftanın son gününe boşluktaki hareketi ile girmekte.. Belirsizlik, aradığımız cevaplara ulaşamama gibi sıkıntılarla yeni bir güne başlıyoruz. Malum burçların son dereceleri, hele ki Ay'ın majör bir açısı yok iken, netsizlik enerjisi yüksek olmakta..

03:01'de dünkü karelere ek, Merkür ve Mars arasındaki sert kare de kesinlik kazanacak; enerjik ve hareketli bir zihin bu saatte ayakta olanlar için etkili olabilir. Sivri dilli ve tartışmacı davranışlar bu fazla çalışan zihnin, hep kendini haklı görmesinin bir sonucu olarak ortaya çıkabilir. Sabırsız davranışlar, ilişkilerde problem çıkarabilir.. Ayrıca baş ağrılarını tetikleyen etkilerini de unutmamak gerek. Öfkeyi, gerginlği karakterize eden bir transit. Sözler alay, acılık veya küstahlığa varabilecek tarza döneblir. Mesleki, sosyal, çeşitli finansal aktivitelerde güçlükler oluşabilir. Paylaşma, uzlaşma, kabul etme hele hele alttan alma gibi durumları da asla hazmetmez. Trafikte düşüncesiz ve sinirli davranışlara karşı, özellikle tatilden dönenlerin çok dikkat etmeleri gerek. Tüm bu etkenler sağlık üzerinde de negatif etki bırakacaktır.

05:56'da Ay, Akrep burcuna geçiyor; kendimizi daha kuvvetli, iradeleli ve bir o kadar da ketum hissetmemiz gün içinde normal karşılanmalı. Herşeyimizi ortaya dökmek istemeyeceğimiz, sırlarımızı kendimize saklayacağımız, ancak bir o kadar da hırslı ve kararlı davranmamız olası. En zor durumlarda bile kontrolü elimizde tutmak istememiz ama iğnemizi de her daim batırmaya hazır beklettiğimiz anlar yaşamamız mümkün..

13:33'de Ay ve Jüpiter karesi, Akrep etkileri olan hırs, intikam, alınganlık gibi hislerimizin artışına neden olabilir. Aslan burcundan olan bu kare nedeniyle egosal enerjilerde yoğunlaşma, hatta problemlerin göz ardı edilmesine neden olabilir. Kendimizi dev aynasında görmek bilinçli bir hareket olmasa da, zaten içimizde var olanın harekete geçmesidir. Bu durum ilişkilerimizde zorluklara neden olabilir.

14:31'de Ay ve Mars kavuşuyor; Jüpiter karesinin etkilerini de buraya taşıyacağını düşünürsek, her an kızmaya hazır, oldukça ters ve hasta gibi hissedebiliriz. Tartışmalar, eleştiriler tehlikeli bir boyuta varabilir. Fizik gücümüz şaşacağından, vücudumuzdaki potansiyel rahatsızlıklar uyanabilir. Plansız, acele bazı işlere girişmek öğle saatlerinde oldukça risk içerecektir. Ancak durumları gerçekten kontrol edebileceğinizi düşünüyorsanız, hodri meydan; ilk adımı atan siz olabilirsiniz.

16:10'da Ay ve Merkür arasındaki sert kare ile ilişkiler konusunda kritik enerjilerin halen görevde olduğunu farkedebiliriz. Hisler ve duygular mantığımızın esiri olacağından, konuşmalarımız, iletişim şeklimiz sert olacaktır. Mümkünse problemimiz olan kişilerle bu saatlerde konuşmayalım; durum daha da zorlaşabilir. Bu saatlerde duygusal ve fiziksel rahatlama yapmak, olayları akışına bırakarak, söz ve davranışların üzerinde durmamaya çalışmak en iyisi olacaktır.

18:58'de Ay ve Neptün arasındaki harika üçgen açı sayesinde; günün sert etkileri biraz yumuşayacaktır. Gerçek dünyadan uzaklaşıp, iç dünyamıza çekilmek istiyırsak, süper bir akşam var önümüzde. Fantazilerle gerçekleri birbirinden ayırarak, isabetli seçimler yapmak mümkün olabilir. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı üst düzeyde kullanabilmek mümkün olacaktır. Çevremizdekilere içten bir samimiyetle yaklaşmak, yardım etmek isteği uyanabilir; suistimallere karşı da dikkatli olun tabii.. Dua, niyet, namaz, meditasyon adına da harika enerjiler görev başında olacaktır; unutmayalım..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder