18 Ağustos 2014 Pazartesi

18 Ağustos 2014 - Astrolozi


Güne boşlukta giren Ay, 01:41'de İkizler burcuna geçiyor.. Tam da hafta başına uygun bir etki bence; bol hareket, bol iletişim, oldukça yüksek enerji içeren bir görünüm.. Sınırsız merak, hızlı düşünüp, hızlı hareket etme, her duruma adapte olabilme, aralarında bağ olmasa da bir fikirden diğerine ya da bir düşünme biçiminden diğerine kolaylıkla geçme sıkça görebileceğimiz unsurlar. İlgimizi çeken birden fazla konuyla bir arada ilgilenebilir, aynı anda bir kaç yerde olmaya çalışabiliriz..

08:21'de gökyüzünün "iyicil" dediğimiz en pozitif enerjilere sahip iki gezegeni gökyüzünde kavuşuyor; yılın en şanslı günlerinden hatta saatlerinden biri dememiz mümkün. Mutluluk, huzur, tatlı ilişkiler, birbirimizi anlama ve yardımlaşma transiti diyebiliriz. Gün içinde toplantılar yapmak, birlikte vakit geçirip eğlenmek veya toplu seyahat kararları almak gayet keyif verici olabilir. Arkadaşlıklardaki, ilişkilerdeki pürüzleri törpüleyerek düzeltmek mümkün olacaktır. Hayatımıza yeni bir aşk getirmesi mümkün; tabii haritalarımızda önemli dokunuşları varsa. Aşk ve özgürlük arasındaki denge, çok şaşırtıcıdır ki, kendiliğinden oluşur. Daha pahalı, fantezi, güzel, lüks ve asil objeler, detaylar ilgimizi kolaylıkla çekebilir. Ancak bu arada israf ve boşa para harcamaya da itebilir. Bir diğer yanı da kendimize düşkünlük vermesi, yemeye ve içmeye isteğin artması, kendimizi güzelleştirme arzusu ve tembelliğe miskinliğe meyil vermesidir. Eğer bu yönde bir isteğiniz varsa, nefsiniz ile mücadele edebilecek ve onu düzeltebilecek azmi bulmanız için de iyi bir fırsat olacaktır. Buluştukları 7 derece Aslan burcunda Kuzey Asellus sabit yıldızı var. Agresif etkilere sahip bir yıldız; askeri tercihlere, göz problemlerine, ani öfkelere, kadına şiddette eğilime ve maalesef bazı deniz kazalarına işaret ediyor. Umarım bu etkilerini aktive olmaz.

11:05'te Ay ve Merkür arasında kare bir görünüm oluşuyor; günün genel etkisinin dışında sadece öğleye yakın bu saatlerde ilişkilerde ve iletişimde dikkatli olmanız uygun olur. Hisler ve duygular biraz mantığın esiri olabilir. Bu saatlerde duygusal ve fiziksel rahatlama yoluna gitmek, olayları akışına bırakarak, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamaya çalışmak en iyisidir. Venüs ve Jüpiter kavuşumundaki iyileştirici etkilere güvenin ve olayları fazla didiklemeyin.

13:59'da Ay ve Neptün arasındaki sert kare nedeniyle, önemli bir şeye karar vermek, bir iş girişiminde bulunmak veya hayati önem taşıyan konularda adım atmak pek uygun olmaz. Yanlış yönlendirici, eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli bir hale gelebilir, bizleri yanlış yönlendirebilir. Çevremize karşı hassasiyetimiz de oldukça artabilir; basit şeyleri problem haline getirebiliriz. Gerçeklerden kaçmak adına, alkol tarzı maddelere isteği arttırabilir.

15:33'te, sabah kavuşan Jüpiter ve Venüs'e Ay dokunuşlar yapacak, hem de oldukça ılımlı temaslar.. Kavuşumun enerjisi iyice hissedilebilir bu saatlerde. Önce Jüpiter'e ardından da 16:11'de Venüs'e dokunacak. İnsanlarla birlikte olmak, çevremizdekilerin rahatı ve mutluluğu için bir şeyler yapmak, yardımlaşma, pazarlama, ikna edici girişimler adına kullanılabilir. Venüs teması ile de çevremizdeki herşeye bir sevgi dalgası yayılacaktır. Bazı pürüzleri düzeltmek, çevremizi güzelleştirmek, mekan, iş ya da nesnel olmayan şeylelere de sevgi duymak, duygulara yeni soluk kazandırmak, eğlenceler-davetler düzenlemek akşamüstü saatlerinde verebileceği etkiler.. Karşı konulması zor rehavete ve tembelliğe itebilir; doğal isteklerdeki yoğunluk eğer dengeyi bulamazsak doyurulması zor bir canavara da dönüşebilir..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder