15 Ağustos 2014 Cuma

15 Ağustos 2014 - Astrolozi



Haftanın son iş günü ve Ay Koç burcunda ilerlemekte; çalışma haftasının son gününde neyse ki enerjimiz yerinde olacaktır, zira Ko. enerjiktir, yerinde duramaz.. Yenilikler, aklımızı başımıdan alabilir. Kimseye danışmadan, özgürce aklımıza gelenin peşine düşmek, tam da bugüne göre. Denenmemiş her şeye ilgi duyabiliriz, tecrübe kazanmak, macera isteği Koç burcunun temel özelliklerinden.

03:17'de Ay Kuzey Düğüm ile karşı karşıya; Kuzey Düğüm her zaman destekleyici etkiler barındırır, Jüpiteryendir. Büyük bilmecelerin, hayatın şifresi sanki elimizde gibi hissedebilir; değişim ve dönüşüm adına anahtarımızı kullanmak üsteyebiliriz. Kuzey Düğüm yeniliktir, keşfedilmemiş topraklar gibi.. Hayatımızın rotasını biraz da çevirmemiz gereken yön gibi algılayabiliriz. Bu durumda, tabii saati nedeniyle pek kullanışlı değil ama, bazı kararlar, başlangıçlar adına uygun bir görünüm olacaktır. Güney Düğüm ile birleşen Ay'ın bize fısıldadıkları ise artık işe yaramayan ego içeren düşüncesizce yapılan tüm alışkanlıklarından kurtul.. O zaman şifre çözülecektir..

05:22'de Ay ve Güneş arasındaki harika görünüm sayesinde, sabahın ilk saatlerinde hem fiziki hem psikolojik olarak kendimizi dengeli bir harmoni içinde hissetmemiz olası. Bu ruh hali içinde her konuda samimi, rahat ve olumlu olmak mümkün. Özellikle kadın-erkek ve otorite figürleri ile olmak üzere tüm ilişkiler, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için iyi bir erken sabah yaşayabiliriz. Diğer zamanlara göre daha kazançlı çıkmak kaçınılmaz olabilir.

12:29'da Mars ve Pluto arasındaki ılımlı görünüm kesinlik kazanacak; hayatlarımızın gerçek amacını görerek bu yönde hareket etmemiz için iyi bir gün bugün. Bazı tasarılarımızda değişiklik yapmamız gerekebilir; ancak bunlar doğru hamleler olacaktır. Eğer bu noktaları iyi tesbit edebilirsek, bu transit bizlere başarıyı yakalama fırsatı verebilir. Üstlendiğimiz işler gün içinde bize zor gelmeyecektir. Yeniliyeci, iyileştirici ve zor durumda olanlara yardım edici yönde kolaylık sağlayabilir. Ayrıca kayıpların bulunmasında ve gizliliklerin ortaya çıkartılmasında da rol oynayabilir. Kendimizi ispat etmek zorunluymuş gibi bir düşünce verebilir. Bu amaçla kendimizi aşırı zorlamak ve yorgun düşmek de mümkün tabii. Anlamsız gösterilerden uzak durarak dürüst ve olduğumuz gibi görünmek yetecektir.

18:50'de Ay ve Merkür arasındaki güzel üçgen açı sayesinde ise akşamüstü saatlerinde duygularımız ve mantığımız arasında dengeyi sağlayabiliriz. Kendimize ve çevremizdekilerin duygularına daha açık bir hale gelebiliriz. Bu saatlerde görüşmeler, toplantılar, eğitim amaçlı dersler adına olumlu kullanılabilir. Bilgiye açık olabilir, bilgi paylaşımı sağlayabiliriz. Duygularımızı sözlere dökebilmek, kendimizi rahat ifade edebilmek mümkün olacaktır. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 19:43'te Boğa burcuna geçene kadar açısız kalacak. Bu saat aralığında mümkünse girişimlerden uzak durmak daha yararlı olacaktır. Akşam saatlerinde daha sabırlı, ayaklarımız yere sağlam basarak, keyifli kararlar vermek adına uygun enerjiler mevcut. Bu akşam keyif çatmak adına güzel etkiler var; belki leziz bir yemek, keyifli bir sohbet, gözalıcı bir manzara karşısında olmayı istemek gibi, 5 duyumuz da güzellikleri arayacaktır.

19:43'te Merkür, 1 Eylül'e kadar kalmak üzere kendi evine, Başak burcuna geçiyor.. Bu seyahat fikirsel zenginlik, iyi organize edebilme, kalemi kullanma yeteneği, hızlı ve verimli çalışma yolları bulabilme gibi bir enerji verecektir. Bu dönemdeki iş ilişkileri mantığa dayalı olacaktır. Konuşabilme rahatlığı, doğaçlama kapasitesinde artış, özellikle iş ilişkilerinde bağlantılar, satış ve pazarlamada hareket görülebilir Planlarda, ayrıntıları hesaplamada, kusursuz iş çıkarmada gerekli enerjiye sahip olabiliriz. Dezavantajları arasında aşırı eleştirel olmak karşımızdakilerin canını sıkabilir. Bize monoton gelen bir işte çalışıyorsak, zekasal ve hareketsel enerji artışını kullanamayabiliriz.. Can sıkıntısı gereksi şovlar yapmamıza, dedikodu veya kritiklere, dırdırlara yol açabilir. Sağlık konularında hareketlenmeler olacaktır. Tabii endişemizin kaynağı gerçek bir hastalığa da dayanmayabilir. En iyisi, gereksiz gerginliğe girmemek için fazla ciddiye almadan gerekli kontrolleri yapmak en uygunudur. Detaylarla uğraşmak, şimdiye kadar gözümüzden kaçan ıvır zıvır işleri de halletmek adına harika bir dönem..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder