16 Ağustos 2014 Cumartesi

16 Ağustos 2014 - Astrolozi



Ay halen Boğa burcunda ilerlemekte.. Doğadan ve hayatın nimetlerinden keyif almak bugün bize büyük haz verebilir. Son derece uyumlu ancak bir kez de öfkelendiğimizde, gerçekten korkunç bir ifadeye de bürünebiliriz. Yavaş hareket etmek, işimizi asla şansa bırakmamak, işlerimizde tüm ihtimalleri gözden geçirmek ve tabii yeni olana, değişik bir düzene de sıcak bakmamak mümkün. Tembellik edebilir ancak zevklerimiz için de her şeyi göze alabiliriz.

02:56'da Ay ve Venüs arasında bir kare oluşacak; diğer kareler gibi sizi korkutmasın. Bu saatte ayakta olanlar için sevgi ve arkadaşlık konularında ısrarcılık, geceyarısından sonra buzdolabı ziyaretleri yani pisboğazlık, lüks ve pahalı objelere aşırı bir merak görülebilir. İlişkilerimizde devamlı kendimize yontma tarzı çıkarcılıklar gösterebiliriz. Sevgi arsızlığı karşımızdakileri de bunaltabilir dikkat; ilişkilerimizde aşılmaması gereken sınırlara dikkat etmemiz gereken bir geceyarısı var önümüzde..

06:34'te Ay ve ve Neptün arasındaki olumlu açı sayesinde, gün doğumunda dua, niyet, namaz ve meditasyona uygun pozizitf enerjiler iş başında olacak.  Çevremizdekiler karşı hassasiyetimiz artabilir ve bu vesile ile kendi problemlerimizi unutup çevremizle ilgilenmek isteyebiliriz. Sezgilerimiz de artacağından karşımızdakileri anlayabilmek kolaylaşır. Rüyalar netleşebilir, mistik ve dini konulara olan ilgimiz de artabilir. Kendi içimize dönebileceğimiz ve pozitif enerjilerimizi kullanabileceğimiz bir sabah.

07:00'de Ay ve Jüpiter arasındaki sert kare, iyi niyetimizin, görülmesi gereken önemli şeyleri görmemize engel olacağı etkilere işaret ediyor. Bazı problemleri gözardı etmek ve Aslan burcundaki gezegen yoğunlupundan yükselen egolarımızın olayları küçümsemesine neden olabileceği bir zaman aralığı. Belki bilinçli belki değil ama kendimizi dev aynasında görebiliriz, ki bu da etrafımızdakileri rahatsız edebilir.

15:10'da Ay ve Pluto arasındaki harika üçgen açı, duygusal olarak bizi derinlere itebilir. Karşımıza gelen her konuyu derinine kadar anlamaya çalışmak, araştırma gerektiren başlıklara yönelmek, belki duyduğumuz bir kokunun bile bizi büyük anlamlar hissettirmesi mümkün. Duygusallığımız oldukça yükseleektir ve bir konuyu kafaya takıp, onun esiri bile olabiliriz. Güçlü bir etki olduğından takıntılarınızdaki dengeyi bozmamaya özen gösterin; özellikle ihtiras içeren hislerden uzak durmakta fayda var.

16:28'te Ay ve Mars kavuşuyor. Bu etki altında her an kızmaya hazır, oldukça ters ve hasta gibi hissetmemiz mümkün. Bundan dolayı tartışmalar, eleştiriler tehlikeli bir hal alabilir. Plansız, acele, düşünmeden işlere girişmek bu akşam çok riskli olabilir. İlk adımı atmak çok kolay olacaktır; tabii planlarınızın ayakları yere oturuyorsa, sonuç da mükemmel olabilir. Zor olanı yapmak konusunda kendimizi deneyebiliriz; kolay olan ise kızıp ve öfkelenmektir. İşte kendinizi deneyebileceğiniz bir akşam.. Hodri meydan!..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder