23 Ağustos 2014 Cumartesi

23 Ağustos 2014 - Astrolozi



Ay gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek.. Cömert, duygusal ve sıcakkanlı Aslan.. Çok açık, samimi ve hareketli bir gün geçireceğiz gibi. Kartlarımız önümüzde açık olacak; hiç bir şeyi gizli yapmak istemeyeceğiz.. Ne hissettiğimizi karşımızdakiler kolaylıkla yüzümüzden anlayabilirler bugün. Duygularımızı, maddi manevi değerlerimizi paylaşmaktan keyif alabiliriz. Çevremizin bizi destekleyen seven kişilerle çevrili olması, bizlere ayrı bir keyif verecektir.. Onaylanmak, takdir edilmek, beğenilmek içimizdeki yağların erimesine neden olabilir. Tabii bu zaaf bazı kişiler tarafından suistimal de edilebilir; işte bu noktada dikkatli olmak gerek.. İçimizdeki çocuk bugün hoplayıp, zıplamak isteyebilir.. Umarım ona ayak uydurabiliriz.

07:45'te Güneş 23 Eylül'e kadar kalmak üzere Başak burcuna geçiyor.. Görevlerimizi, sorumluluklarımızı bilmenin, kendimizi kontrol etmenin zamanı gelmiş diyebiliriz. Yaşamak için gerekli şeyleri yapmaya, çalışma tekniklerinin, çevre koşullarının tasfiye edilmesine uygun bir dönem. Başkalarının emri altında çalışanların egosunu bastırabilip bastıramadığı da bu süreçte ortaya çıkacaktır. Eğer egoya yeterince sahip çıkılmıyorsa bazı sorunlar çıkabilir. Bu dönemde daha ziyade başkalarının ihtiyacına ve yönlendirmesine göre hareket etmeyi kabul etmek gerekebilir. Hoşa giden şeyleri yapmanın vereceği haz, özverinin getirdiği eksikliği dengeleyecektir. Fiziksel randıman kalitesi için sağlıkla ilgilenme eğili artabilir. Bedenin ihtiyaçlarına her zamankinden daha fazla dikkat eder olabiliriz. Sağlık ve temizliğe bir başka önem vereceğiz bu süreçte. Çevre düzenlemeleri yapmak adına da olumlu kullanılabilir. Bir aylık süreçte hizmet etmeyi seven, düzenleyici, mükemmelliyetçi, uzmanlık sahibi, analitik, pratik, uzlaşıcı, mantıklı ve entellektüel davranışlar sergilemenin yanında; sürekli tatminsiz, güven eksikliği, hastalık hastası, gergin, zayıf bir imaj ve hizmetçi ruhlu, çekingen, sürekli şikayet eden ve kendi kendini tüketen hallere de bürünebiliriz.

16:46'da Ay Jüpiter ile kavuşuyor; bir süreliğine her şeyin yolunda olduğunu hissetmek, endişe ve korku duygularından tamamen uzaklaşmış olmak, kendimize güvenmek, başkalarına ve kendimize karşı daha toleranslı olmak, ters hareketlerden bile rahatsız olmayıp, güzel algılamak, mücadele etmekten uzak durabilmek mümkün. İnsanlarla ilişkiler açısından harika bir akşam üzeri.. Manevi ve hissedişe bağlı konulara da ilgimiz bu saatlerde artabilir. Akıl, mantık yerine sezgilere ve 6. hisse kulak verecektir.. Tadını çıkarmaya değer saatler diyebiliriz..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder