7 Ağustos 2014 Perşembe

7 Ağustos 2014 - Astrolozi



Yeni br güne, Ay'ın boşlukta ilerlemesi ile giriyoruz.. Hala Yay burcunda, büyüten genişleten enerjileri halen devrede.. Bazı problemleri küçümsemek, etrafa pembe gözlüklerle bakmak bazı detayları atlamamıza neden olabilir. Yeni girişimler, özellikle iyi hazırlanmadan yapılacak başlangıçların sonucu belirsizlik olabilir. Ancak daha keyifli ve neşeli etkilerini hissedebiliriz.

15:12'de, tüm gün etkili olacak olan Mars ve Neptün arasındaki üçgen açı kesinleşiyor.. Bu transit, hayal edilen, en çok uğraşılmak istenilen şeyin ne olduğunu hissedebilmek ve bunlara motive olabilmek adına uygun etkiler barındırmakta. Özellikle hayal gücüne ve buna bağlı yaratıcılığa ait yeteneklerin kolaylıkla ve cesaretle ortaya çıkmasına neden olabilir. İlgi alanımıza göre reklam yapma, tanıtım, sanat, müzik veya romantizm gibi konularda kuvvetli duygusal güdülerimiz gelişebilir. Fizik enerjimiz sanki hiç yorulmayacak gibi olabilir. Her hangi bir şeydeki eksikleri, kusurları, hatta başkalarının bize karşı çevirdiği dümenleri bile görmemizi sağlayabilir. Başarılı olmak istediğimiz ideallerimiz üzerinde motive olmak adına olumlu kullanılabilir. Evet olumlu bir açı olmasına rağmen, yüksek idealler peşine de düşürebilir; ve bunlar sadece sanal olarak kalabilir. Duygusal ilişkilerde ise kaçamaklar, maceralar oluşabilir. Bunlar hep canlanan hayal dünyamızında renklenen resimler olacaktır. Ayaklarımızın yerden eksilmemesi için, dengeyi iyi kumak gerek..

16:38'de Ay, Oğlak burcuna geçiyor; gerçek maddi dünyaya bu etki ile dönmek mümkün. Biraz melankolik, eleştirici ve soğuk etkiler altında, ciddi, sabırlı ama ne istediğimizi bilen davranışlar seregileyebiliriz. Her şeyin doğru bir şekilde ahlakına uygun yapılmasını isteyeceğimiz, kendimizden ve çevremizden de aynı beklentiler içinde olacağımız bir akşam var önümüzde.. İşkolik olmak, pratiklik ve hedeflerimiz konusunda sağlam temeller oluşturabileceğimiz girişimler yapılabilir. Unutmayalım ki Ay'ın bu hareketi Büyük Kare'yi tetikleyecek.. Bazı durumlar hızlı gelişebilir ve bizleri zorlayabilir.. Ne de olsa Ay, Pluto'ya doğru hızla ilerliyor..

Tüm bunların yanında Uranüs ve Satürn arasındaki, 150'lik açı bizi sanki artık evden çıkıp, özgürlüğümüzü tatmak adına harekete geçtiğimiz esnada, yer etmiş bir nasırın ayağımızı vurması gibi adlandırılabilir.. O hep oradadır, direkt olarak hareketimizi etkilemez ama canımızı yakabilir.. Bir şekilde baskı oluşturur.. Bu bir sınavdır; unutmamak gerek.. Bir iki gün içimizde bu huzursuzluğu, sanki istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda bırakılıyormuş, engelleniyormuş gibi hissedebiliriz.. Kararlılık ve sorumluluklarımızın farkında olmak çözüm getirecektir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder