13 Ağustos 2014 Çarşamba

13 Ağustos 2014 - Astrolozi


Ay güne boşlukta ilerleyerek giriyor; halen Balık burcunda.. Duygusallık had safhada.. Bu duygusallık ile bir de Ay boşlukta iken, mümkün olduğu kadar yeni girişimlerden ve kararlardan uzak durmalı.. Gerçekler ve hayaller birbirine karışabileceğinden, sonradan pişman olacağımız sonuçlara maruz kalabiliriz. Mümkün olduğu kadar elde biriken işleri derlemeli ve toplamalıyız.. Başlangıçlar ve yeni adımlar akşam saatlerinde uygulanabilir..

16:00'da Ay, Koç burcuna geçiyor; bu saatten sonra üzerimizdeki sis perdesi yavaş yavaş aydınlanacaktır. Koç burcuna geçiş ile öncü burçlardaki hareketlilik de artabilir; malum kareler aktive olmaya başlayabilir ve hareketli saatlere maruz kalabiliriz. Biraz sinirli ama bir o kadar enerjik, taktikten yoksun hareketler ve sonunu düşünmeden girişilen davranışlar, yönetici gezegen Mars'ın vereceği sabırsız enerji eşliğinde yoğunlaşabilir. Fiziksek olarak bu yüksek tempolu enerjiyi günlük işlerimizde olumlu kullanmak mümkün. Denenmemişe olan ilgi yüksek olacağından, her yenilik bizi heyecanlandıracak ve girişimler, başlangıçlar yapabileceğiz.

18:42'de Ay ve venüs arasındaki harika üçgen açı sayesinde ilişkilerimizde sevgi ve sıcak etkiler yoğunlaşabilir; romantizm yüklü bir akşamüzeri olacaktır önümüzde. Koruyuculuk gibi duygularımızda artış olabileceği gibi lükse ve konfora olan ilgimiz yüzünden harcamalar yapmak isteyebiliriz. Gözümüz hep güzeli arayacaktır. Evimizi, kendimizi, çevremizi güzelleştirme adına birçok girişim için istek duyabiliriz.

23:37'de Güneş, Ay Düğümlerine olumlu açılar yapacak; biliyorum saati nedeniyle pek kullanışlı değil, ancak kendimizi net olarak ifade edebilme, tecrübelerimizden de yararlanarak, harekete geçebilme adına harika etkiler sunuyor.. Kadersel temalarda, ipleri elimize alabilir ve kimliğimizi ortaya koyabiliriz. Ertesi gün de bu etki devam ediyor neyse ki..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder