26 Ağustos 2014 Salı

26 Ağustos 2014 - Astrolozi


Ay, bugün de Başak burcunda ilerlemeye devam ediyor.. Hayata karşı tavırlarımız pratik ve maddesel olabileceği gibi, son derece objektif, analizci ve detaylara önem veren tavırlar içinde olabiliriz. Serinkanlı ve olgun görünmemiz bugün için normal. Başkalarının kaçtığı, titizlik gerektiren, her türlü sıkıcı işle gün içinde başa çıkabiliriz. Hiç bir ayrıntıyı atlamamak adına da aynı işin üzerinden defalarca geçebilir, feci bir işkolik olabiliriz. Kısacası rahat olabilmemiz için her şeyin düzenli, yerli yerinde olması gerekecektir.

01:15'te Ay ve neptün arasındaki karşıtlık kesinlik kazanıyor; zayıflık, güvensizlik, karışık duygular vererek tuhaf br ruh hali içine çeken bir etki verebilir. Belirsiz hissedişler ve aşırı hassasiyet kafa karıştırabilir. Aşırı şüphecilik ve endişe de işin cabası olacağından, bir türlü belirli bir netlik yakalayamayabiliriz. Bilinçaltındaki bir takım komplekslerin, düşüncelere, ruh haline ve olayları algılamaya etki edecektir. Tepkilerimiz de gerçeklere göre değil, bunlara göre oluşur ve tabii yanlışlara yol açabilir. Cesaret kırıcı olarak negatif duyguları da besleyeceğinden, suçluluk ve aşağılık duygusu yükselebilir. Bu duygulardan korunmak adına alkol ya da benzeri maddeler tuzak oluşturabilir; uzak durmakta fayda var. Psikolojik olarak bazı alerjilerin tepki vermesi de doğal sayılabilir.

11:07'de Ay ve Pluto arasındaki üçgen açının netleşmesi ile sabah erken saatlerdeki bulanıklık biraz açılabilir. Duygusallığı canlandırıcı, her şeyi daha güçlü ve derin hissettirici bir transit..Bir fikri kafaya takıp, üzerinde yoğunlaşmak mümkün; ancak duygularımızın kontrolünü de tabii bırakmamak doğru olacaktır.. Hedefler ve amaçlar üzerinde derin çalışmalar yapmak adına uygun kullanılabilir.

21:21'de tüm gün aslında etkili olacak ve ilişkiler üzerinde sınayıcı enerjiler barındıran, Venüs ve Satürn karesi kesinleşiyor.. Bu konum aşk ya da arkadaşlık ilişkileri açısından büyük çelişkilere neden olabilir; soğutucu,ayırıcı, uzaklaştırıcı etkileri var.  Melankolik ve utangaç hissedebiliriz. Bir çok ayrılık haberi duymak zannediyorum mümkün olacak. Venüs, maddi değerleri de ifade ettiğinden, harcamamaya, kemer sıkmaya, beklenen bazı gelirlerde aksaklıklara da neden olabilir. Kendimizi bazı şeylere yapmaya mecbur bırakılmış gibi hissederek kurtulmak isteyebilir, arkadaşlarımızdan bile rahatsızlık duyabiliriz.. Çoğu kez bu gibi sorunların altında, karşıdan gelen herhangi bir sebep değil, kendi kontrolümüzü, cazibemizi, etkimizi kaybetmiş gibi hissetmemizden ortaya çıkan güvensizliğimiz yatmaktadır. Bu gibi hisler bizlerde yalnızlik hissi uyandırabileceğinden, bu açı sayesinde kendimizi daha fazla işe ve çalışmaya kaydırabiliriz, tatmini çalışmada bulabiliriz. Bir iyi tarafı bu transit etkisiyle uygun bir şekilde dürüstçe sıkıntılarımızı dışa vurabilir, rahatlayabiliriz. Bizleri rahatsız ettiği halde örtmeye çalıştığımız, iç dünyamızı karartan buluttan kurtulabiliriz. Otorite figürlerinden bugün beklenen destekler gelmeyebilir; bu tip talepleri bir kaç gün ertelemekte fayda var.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder