24 Ağustos 2014 Pazar

24 Ağustos 2014 - Astrolozi



Haftanın son gününe Ay'ın Aslan burcundaki hareketi ile giriyoruz; Aslan burcu cesareti, liderliği ve mağrurluğu ile nam salmıştır. Liderlik özelliklerimiz, sıcaklığımız ve kişiliğimizin gücü günün ilk yarısında öne çıkacak özelliklerimiz. Işıl ışıl parlayıp, bütün dikkatleri üzerimize çekmekten çok hoşlanabiliriz. Hatta aldığımız iltifat ve övgüler, en iyi yanlarımızı daha bir ortaya dökebilmek için önemli bir zemin hazırlar. Ancak olumsuz eleştiri ve istemediğimiz davranışlar karşısınd kendimizi de hemen geri çekebiliriz.

05:01'de Ay Venüs ile kavuşacak.. Sabahın çok erken saatleri de olsa değerlendirebilenler için oldukça coşkulu, sevecen, olumlu enerjilerin yüksek olduğu bir saat diyebiliriz. Yemek, içmek, güzelliklerle uğraşmak ve eğlenmek adına içimizde dürtü hissetmemiz çok normal olacaktır. İyi başlangıçlar için uygun denilebilir. Arkadaşlık ve aşk ilişkilerinde yapıcı bir etki içermekte; bu arda maddi olarak da destekleyici etkiler barındırıyor..

08:21'de Ay ve Uranüs arasındaki güzel üçgen açı yeni ve değişik duygusal heyecanlara ihtiyaç duyduğumuz bir etki verecek. Farklı ve değişik insanlarla, farklı ve değişik ortamlarda, değişim deneyimler yaşamayı istemek mümkün. Eğer bu tarz imkanımız yok ise bu enerjiyi evimizde ya da bulunduğumuz ortamlarda ufak değişiklikler yaparak değerlendirebiliriz.

09:39'da Ay ve Mars karesi kesinleşiyor; maalesef sert etkili bir görünüm. Pazartesi gerçekleşecek olan iki kötücül Satürn ve Mars kavuşumu iyice aktifleşmiş duruma geliyor böylece; Ay "Start" düğmesine basıyor.. Adeta kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşünmeden kafa kol girişme zamanı diyebiliriz. Sanki gerçek biz gitmiş, ortaya her an saldırmaya hazır bir panter çıkmıştır. Bu transitte dikkatli olunmazsa, kendimize zarar verebilir, bir takım kazalara maruz kalabiliriz. Ufak tefek şeyler bile büyük krizlere neden olabilir. Eğer kendimize fazla güvenen biri isek, bu transit fazla acele davranan, atak ve kritik davranışlara eğimli olabiliriz. Aman dikkat..

11:25'te Ay ve Satürn arasındaki kare de netleşiyor.. Ani bir depresyon veya duygusal bir karamsarlığın ortaya çıkmasına müsait. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görememe gibi düşüncelerin yoğunkaşması ve hayatın olduğundan çok daha kara görünmesine neden olabilir. Duygularımız ve düşüncelerimiz gerçeğe bu saatlerde pek uymayacaktır. İlişkilerde zorluklar, anlaşmazlıklar olabilir. Soğuk esen hava özellikle otorite figürleri ile olan ilişkilerimizde problem çıkarabilir. Mümkünse görüşmeleri ertelemek isabetli olacaktır. Kendimiz hakkında olumsuz düşünmemeye gayret etmeli, yetersiz veya değersiz olduğumuz gibi bir fikre kapılmamalıyız. Düşünceler geçmişe de kayabileceğinden, geçmiş olumsuz tecrübelere dalmak işimizi daha da çözümsüz hale getirebilir.. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve tüm gün boşlukta kalacak.. Kısacası günün geri kalan bölümünde bu etki çalışıyor olabilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder