24 Ağustos 2014 Pazar

24 Ağustos - 30 Ağustos 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç

Pazartesi günü 6. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay nedeniyle önümüzdeki 10 günlük süreçte çalışma hayatı, çalışma arkadaşları, müşterileriniz, elinizdeki projeler, sağlık ve varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili konularda yeni gelişmeler oluşabilir. Özellikle maddi konularda bazı aksilikler, kredi, borç, vergi, sigorta, miras ve nafaka alanlarında problemler oluşabilir. Beklenmedik hastalıklar, operasyon gerektirebilir, kontroller eksik edilmemeli. Aşk ve çocuklarınız ile ilgili olarak bazı konular krize dönüşebilir; Hırs, kin, intikam ve kıskançlık gibi duygulardan uzak kalın. Aşk hayatınızda ani başlangıçlar/bitişler, hamilelikle ilgili hızlı gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcılığınızın artacağı, yeteneklerinizi daha öne sürebileceğiniz etkiler de mevcut. Yalnızsanız yeni bir aşk keyfinizi yerine getirebilir veya fiziksel olarak estetik bakımlar daha fazla ilginizi çekebilir. Çalışma ve günlük hayatınız ile ilgili olarak da bazı kafa karıştırıcı enerjiler görevde; son kararlarda, imzalarda dikkatli olun. Hayaller ve gerçekler birbirinden uzaklaşacağından, ayaklarınız yere basmalı. Şartlarda değişimler yaşanabilir..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazartesi günü 5. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay nedeniyle önümüzdeki 10 gün aşk, çocuklar, yetenekleriniz ve eğlence hayatınızla ilgili olarak gelişmeler yaşayabilirsiniz; yeni hobiler edinebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınız ya da evliliğiniz ile ilgili aksilikler, problemler oluşabilir; rekabet içeren durmlardan uzak durmanızda fayda var. Duygusal olarak güvenlik ihtiyacınızı gideremeyebilirsiniz. Ev, aile ve gayrimenkul konularında şanssızlık yaşayabilirsiniz; taşınma işlemleriniz varsa problemler oluşabilir. Ebeveyninizle fikir ayrılıkları oluşabilir; özellikle ego savaşlarından uzak durun. Ev için yapılan alışverişlerde problem çıkabilir. Evinizde daha fazla vakit geçirmek, duygusal olarak daha yaratıcı olmak, aile içinde bazı problemlerin açığa çıkması ve çözülebilmesi de muhtemel. Hane içinde değişim yaratmak arzusu duyabilirsiniz. Sosyal ve özel hayatınızla ilgili olarak hayal kırıklığı, kararsızlık oluşması da muhtemel; özellikle sevgiliniz ya da çocuklarınız ile ilişkilerinizde daha gerçekçi olmaya özen gösterin. Spekülatif ya da lüks tüketim ile ilgili girişimlerde çok dikkatli olmalısınız; aldanma, hata yapma oranınız yüksek..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Pazartesi günü 4. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde ev, aile, gayrimenkul konularında önümüzdeki 10 gün çeşitli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma ve günlük hayatınızda ise bazı iletişimsel engeller, bazı seyahatlerde sorunlar, müşterileriniz ile ilişkilerinizde sorun, yakın çevrenizde bazı hastalık haberleri canınızı sıkabilir. Sağlık konularında daha özenli olmanız gereken bir süreç. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dengede kalmaya özen gösterin Kardeşler ve komşularınızdan kaynaklanan sorunlar, iletişim cihazları veya ulaşım araçlarında arızalar oluşabilir, kazalara karşı da dikkatli hareket edin. Haneniz ya da aileniz ile ilgili alışverişlerinizde kararlarınızda sonradan pişman olunabilecek durumlar oluşabilir; kararsızlık, kafa karışıklığı yaşamak mümkün. Su ile ilgili arızalara dikkat. Ebeveyn ya da aile üyeleri ile aranızda tatminsizlik oluşturabilecek konular, sorumluluklarınızın size ağır gelmesi, tembellik etmek gibi durumlar oluşabilir. Hissedeceğiniz huzursuzluk, hoşlanmadığınız alışkanlıklarınıza sarılmanıza neden olabilir. Ancak bu sıkıntıların arasında içinde bulunduğunuz sosyal çevreden, arkadaşlarınızdan gerekli desteği görebileceksiniz; hatta iletişim, medya, yayıncılık konularında gelir getirici fırsatlar bile yakalayabilirsiniz..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Pazartesi günü 3. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde önümüzdeki 10 günlük süre içinde kardeşler, komşular ve yakın çevre başta olmak üzere, iletişim, ticaret, yayıncılık, seyahat, eğitim alanlarında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak aşk hayatınız ve çocuklarınız ile ilgili işişkilerinizde ego savaşlarından uzak durun. Hamile olanlar kendilerine özen göstermeli. Sanat ile ilgileniyorsanız bu dönemde işleriniz pek yolunda gitmeyebilir. Pahalı alışverişler ve düşünmeden ani yapılacak spekülatif risk içeren girişimler sonradan pişmanlık yaratabilir. Aşk ilişkilerinde bazı ayrılıklar muhtemel. Aşktan şanssız da olsanız, kariyer anlamında, özellikle otorite figürlerinden büyük destekler, teklifler alabilecek, belki terfi edebileceksiniz. Yaratıcılığınız kariyerinizde farkedilecek. Ancak bazı seyahatlerde, iş anlaşmalarında, iletişimde kararsızlık, kafa karışıklıkları, kayıplar yaşanabilir; kararlardan önce iyi düşünün. Eğitim ile ilgili seçenek zorunluluklarında zorluk yaşayabilirsiniz. Hayallerinizi daha ulaşılabilir kurun. Yayıncılık ile uğraşıyorsanız, harika eserler çıkabilir elinizden...


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Pazartesi günü 2. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde maddi konularda önümüzdeki 10 günlük süreçte gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev, aile ve gayrimenkul konularında ise aksiliklere, aile üyelerinde rahatsızlıklara, ev içinde bazı arızalara, alım-satım işleriniz varsa bazı engellere karşı hazırlıklı olun. Aile üyeleri ile fikir ayrılıkları oluşabilir, ego savaşlarından uzak durun; duygusal olarak defresif hissedebilirsiniz. Bunun yanında ani oluşabilecek bir seyahat fırsatı, çözülebilecek hukuksal bir sorun, bir eğitim fırsatı, medya, internet üzerinden ani gelişebilecek keyifli bir haber moralinizi yerine getirebilir; inançlarınızı sağlam temeller üzerine oturtabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işleriniz yoluna girebilir. Maddi konularda ise karar vermekten, imza atmaktan bu süreçte uzak durmanızda fayda var; hesap hataları, kararsızlık, kafa karışıklıkları, hesaplanmamış durumların oluşmasına, giderlerinizde artışa neden olabilir; harekete geçmeden iki kez düşünün..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazartesi günü burcunuzda gerçekleşek Yeni Ay nedeniyle özellikle ikili ilişkiler, kariyer ve ev konularında, fiziksel ve genel sağlığınızla ilgili konularda önümüzdeki 10 günlük süreçte gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle kardeşleriniz, komşularınız ile ilişkilerinizde, eğitim, iletişim, ticaret, yayıncılık ve medya işlerinizde, seyahatlerinizde aksilikler, engeller yaşamanız mümkün. Karar vermeniz gereken konularda, imzalarınızda kontrolünüz dışında oluşabilecek sorunlar çıkabilir. Dosyalarınıza, trafikte arabanıza veya iletişim cihazlarınıza dikkat edin. Bazı dedikodular ya da üzeri kapatılmış, gizli konular ortaya dökülebilir. Gizli yapılacak her girişimden uzak durun. Ancak, ortaklaşa gelir, kredi, borç, burs, prim, vergi sigorta, miras konularında ummadığınız destekler alabilirsiniz; maddi olarak ani gelişmeler keyfinizi düzeltebilir. Ancak harcamalarınızı abartmamakta fayda var. Estetik amaçlı operasyonlar için de uygun bir hafta. Özellikle ikili ilişkiler konusunda hatalı kararlar, aldanmalar, kafa karışıklıkları ortağınız ya da eşinizle aranızda dargınlık çıkarabilir. Kararlarınızdan önce iki kez düşünün ve hayallerinizde ayaklarınız yere bassın; taşınma, ortaklık ya da evlilik adına olumsuz etkiler mevcut. Yetkili yerlerden alacağınız fikirler de hata yapmanıza neden olabilir..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Pazartesi günü 12. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay nedeniyle önümüzdeki 10 günlük süreçte psikolojik sağlığınız, bazı kronik rahatsızlıklarınız ve bilinçaltınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşlerinizi bu süreçte daha gizli sürdürmek isteyebilirsiniz. Maddi olarak oldukça tehlikeli bir dönem diyebiliriz. Harcamalarınız özellikle içinde bulunduğunuz sosyal ortamlar nedeniye hesapsız bir şekilde artabilir. Beklediğiniz bir ödemede problem çıkabilir. Bazı arkadaşlarınızla aranıza para problemi girebilir. Borç alma - verme işlerinden bu dönemde uzak durun; sonradan pişman olabilirsiniz. Bazı kayıplar can yakabilir. Bunun yanında yine de arkadaşlarınızn vereceği fikirler işinize yarayacaktır. Arkadaş ortamında, bir eş ya da ortak adayı ile tanışmanız muhtemel; ortak girişimlerde bulunabilirsiniz. Çalışma ortamında, çalışma arkadaşlarınızla ya da müşterileriniz ile ilgili olarak bazı projeler üzerinde kontrol dışı kafa karışıklıkları, hatalar oluşabilir; konsantrasyonunuzu en üst düzeyde kullanmalısınız. Depresif düşüncelerden uzak durun; bazı kronik rahatsızlıklar uyanabilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazartesi günü 11. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay nedeniyle içinde bulunduğunuz sosyal çevre ve arkadaş gruplarınızla ilgili olarak gelişmeler yaşayabileceğiniz 10 günlük bir döneme girdiniz. Bu dönem içinde depresif ve stresli günler geçirmeniz, ikili ilişkilerde, hanenizde ya da kariyerinizle ilgili bazı problemler yaşamanız muhtemel.. Özellikle otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde sorun çıkabilir, aradığınız desteği bulamayabilirsiniz. Konsantrasyonunuzu korumaya ve düşünerek hareket etmeye özen gösterin. Kariyer konusunda ciddi problemler yaşayabilirsiniz. Hem ebeveyn hem de kendi sağlığınıza da ayrıca önem verin. Bunun yanında yürüttüğünüz bazı projeler, detaylar üzerindeki sistemli çalışmalarınız, yeni müşteriler ya da yardımcılarınızın desteği ile onay göreceksiniz. Günlük hayatta bazı ani gelişmeler moralinizi düzeltecektir ve kariyerinizle ilgili olarak destek verecektir. Ancak özel hayat konusunda kafanız karışabilir, hatalı kararlar verebilirsiniz. Özellikle içinde bulunduğunuz sosyal ortamlarda hayal kırıklıkları oluşabilir; yaratıcılığınızı kullanamayabilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinizde çözülmeler yaşanabilir..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazartesi günü 10. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay nedeniyleönümüzdeki 10 günlük süreçte otorite figürleri, kariyer ve ebeveyn ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kontrolünüz dışında oluşabilecek bazı gelişmeler sizi yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama konularında zorlayabilir; özellikle kadın figürleri ile olan bu konulardaki işlerinizde aksilikler yaşayabilirsiniz. Uazk akrabalar aracılığı ile duyabileceğiniz bazı dedikodular canınızı sıkabilir. Konsantrasyonunuzu bozmamalı, hedefinizden şaşmamalısınız; inançlarınızın sınanacağı bir süreç. Bunun yanında yetenekleriniz ve yaratıcılığınız, bu problemleri çözmeye yetecektir. Ani başarılar elde edebilirsiniz. Ani tanışmalar işinize yarayabilir, çocuğunuzun eğitimi ile ilgili sürpriz gelişmeler moralinizi düzeltebilir. Sevgilinizle uzak bir seyahat ya da bir eğitim programı organize edebilirsiniz. Özgün fikirler sizi depresif yapan düşüncelerinizden kurtulmanıza neden olacaktır. Otorite ile olan ilişkinizde kafa karışıklığı ya da kararsızlık oluşabilir. Kariyeriniz ile ilgili konularda ikilemlere düşebilirsiniz. Hayal kırıklıkları oluşabilir. Emin olmadan, sistemli bir şekilde detayları atlamadan hiç bir kariyer girişiminde bulunmamanızda fayda var. .

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Pazartesi günü 9. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, medya seyahat konularında önümüzdeki 10 günlük süreçte bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal arkadaş çevreniz ile ilgili olarak bazı can sıkıcı problemler, özellikle de maddi konularda yaşamanız bu süreçte mümkün. Eğlence hayatınızda harcamalarınız artabilir. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirden beklenmedik kesintiler oluşabilir. Harcamalarınızla ilgili olarak dikkatli olmanız gereken bir süreç. Ancak bunun yanında ev ve aile konularında destekleyici yardımlar söz konusu; ev / gayrimenkul ile ilgili olarak kredi, borç başvurusu yapabilir, vergi sigorta işlerinizi halledebilirsiniz. Ani ev değişimi gibi konularda maddi destek bulabilirsiniz. Duygusal olarak kuvvetlisiniz. İnançlarınız ve hayat felsefeniz ile ilgili kafanız karışık olabilir; bazı kukuk konularında, yayıncılık, medya, ticaret, eğitim alanlarında kararsızlık sonucu hata yapma riskiniz doğabilir. Hukuksal konularda aldanmaya açıksınız; dikkatli adım atmaya, imzalanacak evraklarda detayları atlamamaya, yurt dışı konularında hayak kırıklıklarına karşı önlem almaya özen gösterin...

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Pazartesi günü 8. evinizde gerçekleşek Yeni Ay nedeniyle önümüzdeki 10 günlük süreçte ortaklaşa gelir, kredi, borç, harcamalar, vergi, sigorta, miras, nafaka, burs ve prim tarzı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyer alanında yaşayacağınız bazı problemler ikili ilişkilerinizde, ortağınız ya da eşinizle aranında rekabetçi durumlara neden olabilir. Sorumluluklarınız sizi sıkabilir. Otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde bozulmalar oluşabilir; özellikle kariyer alanında tehlikeli bir süreç. Ancak bunun yanında alacağınız bazı kararlar, değerlendirebileceğiniz eğitim ya da seyahat fırsatları ilişkilerinizi düzeltebilir; yeni ilişkiler oluşabilir. Eşiniz ya da ortağınız ile alacağınız ani bir aktivite kararı durumu düzeltebilir. Yakın çevreniz tarafından bir eş ya da ortak adayı ile tanışabilirsiniz. Taşınmak için de uygun etkiler mevcut; uzman kişilerin yardımını da almanız yerinde olabilir. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu, ödemeleriniz. Hesap hataları, borçlarınız ile ilgili kafa karışıklıkları, miras ya da nafaka alanında kararsızlıklar sizin tuzaklarınız olabilir. Kredi, vergi, sigorta, burs, prim gibi ortaklaşa gelirler ile ilgili sistemli çalışmanız ve detayları atlamamanız bu süreci sorunsuz geçirmenize neden olacaktır...

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Pazartesi günü 7. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay nedeniyle önümüzdeki 10 günlük süreçte ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız veya evliliğiniz ile ilgili olarak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılarınızda, hukuksal konularda, eğitim ve seyahatlerinizde, medya, pazarlama ve yayıncılık işlerinizde maalesef detaylar yüzünden sorunlar yaşayabilirsiniz. Yardımcılarınızdan ya da müşterilerinizden bu konularda destek bulamayabilir ve problem yaşayabilirsiniz, bazı projeleriniz engellenebilir. Ancak bunun yanında yeni müşteriler, yeni planlar gelir getirici fırsatlar doğurabilir. Ani gelişebilecek maddi olanaklar, sağlık konusunda haberler keyfinizi yerine getirecektir. Çalışma arkadaşlarınızın desteği işinize yarayacaktır; yeni bir teklif hoşunuza gidebilir. İmza atmadan, karar vermeden önce tüm detayları incelemenizde, odaklanmanızda fayda var; zira kafa karışıklıkları, ikilemler hissetmek mümkün. İkili ilişkilerinizde hayal kırıklıklarına ve aldanmaya açık bir dönemdesiniz. Aşırı hayalperestlik, pişman olunacak şartlara neden olabilir..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder