20 Ağustos 2014 Çarşamba

20 Ağustos 2014 - Astrolozi



Ay İkizler burcunda ve haftanın 3. gününe giriyoruz.. İlgimizin çabuk değiştiği, bir konuya saplanıp kalmaktan nefret edeceğimiz etkiler var günün ilk yarısında. Devamlı yeni fikir üretmek, hareket halindeki zihinsel faaliyetler, sosyal aktiviteler açısından da faal olmak mümkün.

05:53'te Ay ve Güneş arasındaki ılımlı görünüm sayesinde olayların karmaşası arasında bulunsak bile, duyguları işe karıştırmadan nötr olarak durabileceğiz sabahın erken saatlerinde. Aslında yoğun ilişkiler arasında rahat bir nefes alma zamanı gibi diyebiliriz. En azından duygularımızı kontrol ederek bizi boğmalarına fırsat vermemek, böylece dingin bir halde olaylara konsantre olmak mümkün olacaktır. Arkadaş ve grup ilişkileri adına sabah saatleri uygun enerjiler barındırıyor. Özellikle otorite figürleri için kolaylık vericidir. Arkadaşlığın ve dostluğun yararlarının görüldüğü bir zamandır diyebiliriz.

Ay bu açının ardından, 11:44'te Yengeç burcuna geçene kadar boşlukta kalacak.. Çevremizdekileri en az kendimiz kadar korumak, kollamak isteyebiliriz. Ruh halimiz denizler gibi dalgalı olabilir günün ikinci yarısında. Duyguların gün içinde hayatımızı yöneteceğini söyleyebiliriz. Eğer kontrolü sağlayamazsak, hassasiyetin ve yoğun duyguların kurbanı olabilir, duygu patlamalarına şahit olabiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder