4 Ağustos 2014 Pazartesi

4 Ağustos 2014 - Astrolozi



Uzun bir tatilin ardından yeni bir haftaya, Ay'ın Akrep burcundaki hareketi ile giriyoruz. Derin düşünceler, kuvvetli sezgiler, herşeyi ciddi alma eşliğinde, önümüze gelen her konunun derinini ve kökünü araştırma isteğimiz yoğunlaşabilir. Muazzan bir dayanma gücü ve inanılmaz bir irade ile haftaya kuvvetli bir giriş yapabiliriz.

02:00'de Ay ve Merkür arasındaki sert kare ile, güne girişin hemen ardından hislerimiz ve duygularımız mantığımızın esiri olabileceğinden konuşmalarımız, iletişim şeklimiz sertleşebilir ve bu saatler ilişkilerde kritik zamanlara işaret edebilir. Problemimiz olan kişilerle bu saatlerde konuşmamak en doğrusu olacaktır. Mümkünse erken yatmak, güne pozitif enerji ile başlamamızı sağlar.

03:45'te Ay ve Jüpiter arasınaki ılımlı görünüm ile gecenin ilerleyen saatlerinde kendimizi daha iyi hissedebilir, etrafa daha iyimser bakabiliriz. Etrafımızdakiler için birşeyler yapmak isteyebilir, çeşitli bakıç açılarımızı yoğunlaştırabiliriz. Özellikle tanıtım ve pazarlama ile ilgili konularda değişik fikirler bu saatlerde oluşabilir.

03:49'da Ay ve Güneş arasındaki sert kare ile otorite figürleri ve erkek - kadın ilişkileri öncelikli olmak üzere ilişkilerimizde bazı ufak tartışmalar krize dönüşebilir.  Bu etki duygusal tansiyonumuzu arttırabileceğinden kendimizi haklı görmek ve bunda ısrarcı olmak mümkün. Bu etkiler kendimizi mutsuz ve hasta hissetmemize yol açabilir; bu tuzağa düşmemeye gayret etmeliyiz. Bu açının etkisi sabah saatlerine de sarkabilir. Özellikle öğleden evvel ilişkilerimizdeki uyuma dengeye dikkat etmekte fayda var.

13:28'de Ay ve Satürn kavuşumu sayesinde, duygularımızı, içimizdeki düşünceleri saklamak isteyebiliriz. Ortamdan sıyrılma, yalnızlık duygusu hatta depresyona kayma gibi hissedişler oluşabilir. Karamsar duygular yoğunluk kazanabilir, mümkünse ilişkilerimizde baskılayıcı davranışlardan uzak durun. Düşündüklerimiz ve gerçekte yaşadıklarımız arasında bir mücadele oluşabilir. Önemli işlerimizi, ciddi görüşmelerimizi mümkünse öğleden evvel ve öğle saatlerinde halletmemek en uygunu olacak gibi.

13:37'de Ay ve Chiron arasındaki üçgen ile ortam biraz daha olumlu bir hal alacaktır. Hatalarımızın, zayıf olduğumuz yönlerimizin farkında olabilmemiz sayesinde, durumların çözümünü de sağlayabilmek mümkün olabilir. Duygularımıza yapacağımız kazı ile aslında ne karşısında ne hissedeceğimizin farkına varabilir, bunları düzeltmek adına uğraşabiliriz. Akrep'teki Ay ile derinlerimize ulaşmak mümkün olabilir.

20:42'deki Ay ve Venüs arasındaki harika üçgen, keyifli bir akşam geçirebileceğimize işaret etmekte.. Çevremizdekilerle aramızda hoş duyguların uçuştuğu, birlikte güzel zaman geçirebileceğimiz, dostluk ve eğlence saatleri diyebiliriz. Etrafımızı, kendimizi, evimizi güzelleştirmek, alış veriş, yemek içmek, keyif yapmak adına kullanılabilir. Gözümüz güzeli ve güzellikleri arayacaktır. Gelir getirici etkileri de oluşabilir.. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız bitiriyor..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder