21 Ağustos 2014 Perşembe

21 Ağustos 2014 - Astrolozi



Ay Yengeç'te tüm gün.. Duygularımızın ve sezgilerimizin son derece açık, kendimizi ve çevremizdekilere karşı son derece koruyucu davranışlar içinde olduğumuz bir gündeyiz.. Yengeç, biliyorsunuz bir öncü burç; Ay buraya geldiğinde önceü grupta olan Pluto ve Uranüs karesini tetiklemekte.. Kısacası sert ve ani durumlarla karşılaşmamız pek bir olası..

00:29'da Ay ve Neptün arasındaki harika üçgen hayallere daldırıcı, düşler kurduruucu bir transit.. Gerçek dünyadan çekilerek iç dünyamıza çekilmek ve iyi algılayabilmek, hissetmek, doğru duyumlar alabilmek adına harika bir gece yarısı.. Etrafımıza karşı olan merhamet duygumuz da artacağından suisitimal edici etkilere de açık olabiliriz. Bu saatlerde dua, niyet, namaz, meditasyon uygulayabilmek güzel sonuçl verebilir ve ruhumuzu okşayabilir. Sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı konuşturmak daha kolay olacaktır.

07:59'da Ay ve ve Merkür arasında olumlu bir görünüm gerçekleşiyor; özellikle sabah erken saatlerde görüşmeleri, toplantıları olan için ideal diyebilirim. Sosyal ilişki tempomuzun yoğun olabileceği bir erken sabah var önümüzde. Saman alevi gibi de olsa çevre ve ilişki trafiğimiz artabilir; dedikoduya varabilen sohbetler kolayca oluşabilir.

10:07'de Ay ve Pluto karşı karşıya geliyor; hava sanki biraz gerginleşmekte gibi.. Öğleye doğru duyularımızda derinleşme, hem de dengesiz bir şekilde, ilişkilerimizde güç mücadeleleri oluşabilir. Düşünceli ve bilinçli davranmak oldukça zorlaşabilir. Suçluluk, kıskançlık, aşırı sahiplenme, diğer yandan bunların hepsinden kurtulma isteği güçlü gerginlikler yaratabilir. Bu etki altında kararlar vermekten uzak durmanız daha faydalı olacaktır.

17:48'de Ay ve Mars arasındaki üçgen açı; zaten birbirine yakın olan Mars ve Satürn kavuşumu üzerinde aktive edici bir enerji veriyor; her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizde var olan özellikleri ortaya koyabileceğimiz bir akşamüzeri. Aşırı özgüven, ilişkilerde sorun çıkarabilir, olayları tek taraflı olarak ele almadan objektif yaklaşımlar göstermelisiniz.. bu enerjiyi dengeli kullanabilirsek, kendi kaynaklarımızı dış olanaklarla birleştirebilir, başarılı şeylere imza atabiliriz. Ayaklarımız yere sağlam basmalı, unutmayalım..

19:54'teAy ve Uranüs arasındaki sert kare ile gereksiz bir telaş ve huzursuzluk, acelecilik içinde olabiliriz. Bizi ilgilendiren ilgilendirmeyen konuların içine dalmak, tamamen hür ve bağımsız olduğumuzu ispat etme dürtüsü hissetmemiz normal.. İçimizdeki derin huzursuzluk hali, değişim isteği, ilişkilerimizde ani oluşabilecek sorunlara da neden olabilir..

Gün boyu etkili olacak Merkür ve Pluto arasındaki güzel etkiler barındıran üçgen açı 22:20'de kesinleşiyor; bu durumda yarın da etkisini sürdürecektir.. Genis algılama, öncelikle mistik, gizemli ve derinlik içeren konularda güçlü olacaktır. Hayatın derinliği bizi sarabilir, zahirin batın yönü, olayların içyüzü, olağanüstlülükleri cezp edici hale gelecektir. Deşmek, derinleşmek, derinleştikçe haz duymak, aradığımızı tam bulduğumuzdan  tam emin olana kadar çabalamak çok güçlü olur. Başkalarının düşüncelerini anlama, iletişim kurabilme bize keyif verebilir. Oldukça kesin ve radikal kararlar vermek bu süreçte mümkün olabilir. Bugün ve yarın yapacağımız her ne olursa olsun, sıradan ve bayağı olmaktan uzak olacaktır.

Hemen ardından 22:33'te Ay ve Satürn arasındaki güzel üçgen ile de duygularımızı kontrol edebilmek, hayata ölçülü ve akılcı bir yaklaşım ile yaklaşmak, zorluklara daha rahat göğüs gerebildiğimizi hissetmek kolaylaşabilir. Otorite figürlerinden destek almak adına da uygun bir görünüm. Sınırlarımızı ve sorumluluklarımızı hatırlatıcı bir etki verecektir.. Düşünceler geçmişe de kayabilir; geçmiş tecrübelerden faydalanmak adına olumlu kullanabiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız tamamlıyor..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder