8 Ağustos 2014 Cuma

8 Ağustos 2014 - Astrolozi



Haftanın son iş gününe yakışır bir şekilde Ay Oğlak'ta.. Oldukça çalışkan hatta işkolik olabilecek kadar, sorumluluklarımızın farkında, pratik ve sistematik olarak çalışacağımız, uzun vadeli hedeflere yoğunlaşabileceğimiz bir gün.. Kararlı ve daha içe dönük görünmemiz muhtemel; ne de olsa ayaklarımız yere sağlam basacak.. Kendi kendimize yetebileceğimizi hissedebilir ve hedeflerimize doğru sağlam adımlarla ilerleyebiliriz. Emirler yağdırmak, duygusallıktan uzak görünmek pek bir mümkün.

03:43'te Ay ve Neptün arasındaki olumlu açı sayesinde, ideallerimizi belirlemek, çevremizde olup bitene karşı duyarlılık göstermek mümkün. Hayallerimiz ve gerçekler arasında sağlam bağlar kurabiliriz. Dua, niyet, namaz, meditasyon adına da kendi kendimize kalarak, ruhani olarak tatmin olabileceğimiz, özümüzle bağ kurabileceğimiz bir süreç olacaktır.

04:14'te özellikle bu saatte ayakla olanlar için, oldukça enerjik etkiler mevcut. Ay ve Mars arasındaki ılımlı etkileşim, özgüven ve cesareti ölçülü bir biçimde hissedebilmemizi sağlayacaktır. Görüşlerimizi ve kararlarımızı etkili bir şekilde savunabilir, etrafımızdakiler kendimizi net ifade edebiliriz. Nerede olduğumuz, ne yaptığımız, amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olduğumuz bir sabah yaşayacağız.

11:22'de Ay ve Pluto arasında kavuşum gerçekleşiyor; dün söylemiştik, malum zorlayan Kare'mizi harekete geçirici bir etki bu.. Duygularımıza net bir psikoanaliz yaparak derinlerine inebilir, nedenlerini, sonuçlarını keşfedebiliriz. İçinde bulunulan duruma göre çok bunaltıcı, sınırları zorlayıcı etkiler de verebilir bu görünüm. Kafamızdaki kaygı, kıskançlık, kin gibi duygulaı yapılandırmamıza neden olabilir. Sahiplenme ve kıskançlık, ilişkilerde problem yaratabilir. Amma şimdiye kadar, yerine getiremediğimiz ihtiyaçlarımız ile ilgili olarak bizi harekete geçirici bir motivasyon dürtüsü de işimize yarayabilir.. Bize sıkıntı veren durumlar varsa, kesin tavrımızı  koyabileceğimiz öğle saatleri var önümüzde..

19:15'te Ay, Kare'nin diğer ucunda olan Uranüs'e sert bir kare yapacak. Tuhaf bir huzursuzluk ve telaş hissetmemiz, bizi ilgilendirmeyen durumların bile içine dalmamız, tamamen bağımsız ve hür olduğumuzu ifade etmeye yönelik dürütü ve tabii isyancı davranışlar içinde olmamız özellikleri arasında. Bu saatlerde hayatımızda önemli değişiklikler yapmak ve tamamen düzenimizi değiştirecek planlara kafa yormamız pek bir normal olabilir. Bu etki altında bazı şok edici olaylar hızlıc gelişebilir.

19:21'de tüm gün etkili olacak, Güneş ve Merkür arasındki kavuşum gerçekleşiyor; tüm iletişim şekillerimizde kişiliğimizin ortaya konulması, kendi görüş ve düşüncelerimizi akmarmak amacı, ve konuşmaları bizim başlatabilmemiz en etkili olacağı durumlar.. Ticaret, eğitim, seyahat türü işlerle ilgilenmek ya da yeni bir atılım yapabilmek, direkt bizi ilgilendiren  konularla tecrübemizi arttırma ve yeteneklerimizi sınayabilmek için çalışmalar yapabiliriz. Gelecekle ilgili plalar yapmak ve ileriye dönük ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek çalışmalara başlamak da bu transitin kolaylaştırdıkları arasındadır. Kardeşlerimiz,komşularımız yakın çevremiz içinde kendimizi ifade edebileceğimiz zamanlar bugün bulmak mümkün. Düşüncelerimizi duygulardan temizleyebilmek, daha mantıklı olabiliriz.

20:07'de Ay ve Satürn arasındaki olumlu açı sayesinde, yalnız kalmak, derin düşüncelere dalmak, sakin bir hal takınmak mümkün. Bu saatte önümüze gelen her konuyu ciddi olarak ele almak olası. Görev ve sorumluluklarımızın öneminin kavranabileceği ve duygusal ihtiyaçlarımızın dengelenebileceği bir akşam.. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olmak kolaylaşabilir.

23:13'te ise yine gün boyu etkili olacak Merkür ve Uranüs arasındaki harika üçgen açı kesinlik kazanıyor; zihinsel uyanış, fiziksel canlılık veren rutinden kurtaran bir transit olarak bilinir. Yaşama orijinallik, kalite ve heyecan katabilir. Zeka adeta kısıtlama ve disiplinden el çekmiş gibi, alabilediğnce özgürlüğünü yaşayabilir. Bilumun zihni sinir yaratıcı projeler, bir oluşun önemli püf noktasını yakalayış, telepatik aniden içe doğuşlar, sanki kafamızın içinde ufak bir Einstein varmış gibi hissetmemiz mümkün. İletişime, ticarete, eğitime, seyahatlere heyecan katabilir. Beklenmedik ani iyi haberler, uzay, teknoloji, psikoloji ya da astroloji ile ilgili konular öğretmenler, yazarlar, öğrenciler, konuşmaılar, fizikçi-matematikçi, araştırmacı, ulaştırmacı, pazarlamacı kişiler için ilham verici ortamlar hazırlayabilir. Yeni fenomenler ilgi çekebilir ve inanılmaz fırsatlar oluşabilir. Alışılmadık yerler, insanlar, konular, hedefler birden ilgimizi çekebilir. Bence bugün ya da yarın, hayatınızdaki en ilginç günlerden biri de olabilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder