14 Ağustos 2014 Perşembe

14 Ağustos 2014 - Astrolozi



Ay, dün akşam üzeri saatlerinden beri Koç burcunda ilerlemekte.. Bir kaç güne göre daha atak, cesaretli, gözü kara davranışlar pek mümkün.. Fizik enerjimizdeki artışı agresyona değil olumlu fiili başlangıçlar adına kullanmak daha hayrımıza olacaktır. Düşünmeden girişilecek davranışlar, taktikten eksik başlangıçlar kısa bir süre sonra sorun yaratabilir. Ancak, üzerinde hazırlanmış, detaylar ince elenmiş ise, adım atmanın da tam zamanı diyebiliriz.

02:26'da Ay ve Jüpiter arasındaki harika üçgen açı; hele ki Venüs ve Jüpiter arasında, tüm yaraları saracak kadar sevgi dolu bir görünüme günler kala, kendimizi daha pozitif ve çevremizdekileri de sarmalayıcı bir enerji verecektir.  Fiziksel ve duygusal cömertliğin artabileceği bu saatlerde, geleceğe umut dolu bakmak mümkün olabilir. Din, inanç, felsefe ve yabancı kültürlere ilgi yoğunlaşabilir. Bazı ilişkilerde onarıcı adımlar atmak için kullanılabilir. Sabaha doğru enerjiler kareler aktifleşeceğinden, sertleşebilir.. O yüzden imkanınız varsa gece yarısının ardından Jüpiter'in avantajlı etkilerinden yararlanabilirsiniz.

10: 53'te Ay ve Pluto arasındaki sert kare kesinleşiyor; bazı duygular sert bir şekilde start atabilir.. Eğer duygusallık ile başınız dertte ise, sizin için iyi olmayacak ani çıkışlar yapmanız pek mümkün olabilir. Duygusal güç mücadelelerine girebilir. İstemediğiniz şeyleri yapmak zorunda bırakılıyormuş gibi düşünebilirsiniz. Etrafımızdakileri de yok yere sinirlendirmek ve tepkileriyle karşılaşmak tabii ki bu arada olası.

19:13'te ise Ay ve Uranüs kavuşacak; akşam saatleri, düşüncesiz hareketlere, sabırsız davranışlar, ruh halimizdeki ani değişimlere olanak tanıyor. Kimsenin bize ne yapmamız gerektiğini söylemesini istemeyiz, zira bu emir ve hariçten akıl vermeleri asla bu akçam kaldıramayabiliriz. Konsantre olmak da oldukça zor olabilir. Acelecilik ve taktikten yoksun davranışlar, pişmanlık yaratabilecek durumların riskini arttırabilir. Bu akşam yapılacak en iyi şey, problemlere yeni çözüm yolları ile yaklaşmak ve çabuk değişik bakış açıları üretebilmektir. Yeni fikirler tam da Uranüs'e göredir..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder