1 Eylül 2014 Pazartesi

1 Eylül 2014 - Astrolozi



Ay, yeni haftaya Akrep burcundaki hareketine devam ederek başlıyor.. Derin düşünceler, kuvvetli sezgiler ve hayatı ciddiye alan tavırlar.. Muazzam bir dayanma gücü ve inanilmaz bir irademiz olacaktır bugün. Akrep burcunun yöneticileri Mars ve Pluto'nun hediyeleri olan olağanüstü irademiz, karşımıza çıkan her türlü engele meydan okuyabilecek güçlü bir askere dönüştürecektir bizleri. İnatçı ve azimli mizçlarımız ise gün boyu görevde olabilir..

04:51'de Ay ve bulunduğu burcun klasik yönetcisi Mars kavuşum yapacak; sabahın çok erken saatlerinde ayakta olnlar için, her an kızmaya hazır, oldukça ters ve hasta gibi hissedişler verebilir.  Bundan dolayı tartışmalar, eleştiriler tehlikeli bir boyuta varabilir. Dengemizi korumamız bu saatlerde zor olabilir; plansız, iyice düşünmeden girişilecek riskli olacaktır. Diğer zamanlara göre güç gelen, cesaret ve çabukluk gerektiren konular için de ideal olabilir.

10:16'da Ay ve Venüs arasındaki sert kare nedeniyle; günün ilk yarısında ilişkilerde aşırı ısrar, hırs, inat gibi davranışlar sorun yaratabilir. Diğer karelere göre daha yumuşak hatlı bir görünüm olduğundan kolay atlatılabilir. Çevremizin bu saatlerde sevenlerimizle dolu olmasında ısrarcı olmak, nedenini anlamadığımız bir yemeye, içmeye ya da gereksiz alış verişe düşkünlük, somradan pişmanlık yaratabilir. Özellikle diyabet hastalarının daha dikkatli olması gereken saat dilimi olacaktır.

18:39'da Ay ve Merkür arasındaki uyumlu etkileşim nedeniyle günün ikinci yarısında da sosyal ilişki hızlı olacağa benziyor. Saman alevi gibi olsa da çevre ve ilişki yoğunluğu yaşayabiliriz. Anlamlı konuşmalardan tutun da, dedikodu türü lafazanlıklara kadar her türlü sohbeti yapmak kolaylaşacaktır. Telefon ve mail trafiği artacaktır. Ay bu açının ardından 20:16'da Yay burcuna geçene kadar boşlukta kalacak..

Entellektüel kapasitemiz, idealizm, sınırsız merak ve yardımseverlik eşliğinde yükselen bir iyimserlik hissetmemiz mümkün olacaktır. Enerjik, coşkulu, öğrenmeye açık ve bilgiyi paylaşmaya yönelik hareketlerimiz dikkat çekebilir; din ve felsefe konuları sohbetlerde öne çıkacaktır. Keskin bir zeka ile durumlar hakkında doğru yargılarda bulunmak ise her zamankinden daha kolay olabilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder