26 Eylül 2014 Cuma

26 Eylül 2014 - Astrolozi


Dün gece aktifleşen Jüpiter ve Uranüs üçgen açısı sayesinde beklenmeyen kazançlar, ani gelişmeler sonucu hayatlarımızın akışında değişiklikler yaşanabilir. Özgürlük hissimiz uyanacaktır. İnançlarımızı, fikirlerimizi gözden geçirmek için iyi bir dönem diyebilirim. Toplumsal, insani, ekonomik işleyişlerle ilgili, yeteneklerimizi test edici çetrefilli durumlarla da karşılaşmak mümkün olabilir. Hele ki bunlar beklenmedik zamanlarda ve biçimlerde ortaya da çıkarsa, gafil avlanabiliriz. Bazı ani değişimler avantajlı olabilir ama bu fırsatları iyi değerlendirmeyi lütfen unutmayalım. Kendi imkan, hedef ve değerlerimizi iyi biliyorsak, bizler için olumlu; şüpheli ve kararsız olanlar için ise olumsuz bir süreç olabilir. Bu arada unutmadan söyleyeyim; bu güzel açı 27 Şubat ve 22 Haziran 2015'te tekrarlayacak..

Ay günün büyük bölümünde Terazi burcunda ilerleyecek; adalet, denge, uyum, özellikle ikili ilişkiler gündemi oluşturabilir. Kararsızlıklar, kendimizden önce karşımızdakileri düşünmek, harekete geçmemizi engelleyebilir. Gün içinde çevremizdekilerin fikirlerini de dinlemek, kararlarımızda önem arzedecektir.

15:39'da Ay ve Merkür kavuşumu gerçekleşecek; Kısa süreliğine, akıl ve mantık, ruh halimizin etkisine girebilir. Bunun sonucu o andaki şartlara göre olumlu veya olumsuz olacaktır. Bu nedenle karar almak için iyi bir zaman olmamasına karşın, kendimizi o konu karşısında tartıp, ölçebilmek adına olumlu kullanılabilir. Hisleri konuşturmak, duygularımızı dile dökmek, diğer zamanlara göre daha kolaylaşabilir. Konuşmak ve iletişim de yoğunluk gözlemlenebilir. Ay bu açının ardından 17:29'da Akrep burcuna geçene kadar açısız kalacak. Akşam saatlerinde, oldukça iradeli ve kuvvetli hissetmemiz doğal olacaktır. Her düşündüğümüzü kelimelere dökmek yerine, bazı fikirlerimizi kendi içimizde saklamayı yeğleyebiliriz. En zor durumlarda bile kontrolümüzü kaybetmemek, tepkilerimizi ve düşündüklerimizi ortaya dökmemek, kendimize güvenmek ancak bunun yanında şüpheci ve eleştrici tavırlar sergilemek, akşam saatleri için normal sayılabilecek davranış modelleri olabilir..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder