28 Eylül 2014 Pazar

28 Eylül 2014 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününe Akrep burcundaki hareketine devam ederek giriyor. Anlaşılması güç, gizemli davranışlar içinde olmak, tüm zorlukları kuvvetli bir irade ile karşılayabilmek, karşılaştığımız her konunun derinen inmeyi istemek bugün mümkün. Sırlarımız, gizlerimiz gün içinde bizler için önemli olabilir, kimse ile paylaşmama yoluna gidebiliriz. Ay'a bugün Merkür destek vermeye başlayacak; saat 01:39 itibarı ile o da Akrep burcundaki hareketine başlıyor. Ancak 5 Ekim ile 26 Ekim tarihleri arasında geri harekette olacak olan Merkür, bu sırada Terazi burcuna geri dönecek ve 9 Kasım'da Akrep'e ikinci girişini yapacak; 28 Kasım'a kadar da bu seyahatini sürdürecek.

Merkür, Akrep burcunda iken, benliğimizin taa içlerinde yer alan, kendimizden bile gizlemeye çalıştığımız, vicdanımızın var dediği ancak yokmuş gibi kabul ettiğimiz psikolojik gerçekleri dışarıya uygun bir dille yansıtabileceğimiz bir dönem yaşayacağız. Düşüncelerimizi bu gizliliğimize yönlendirerek oradan bir şeyleri fikirlere aktarabiliriz. İç alemimizde yerleşmiş çeşitli konulardaki düşüncelerimizde zekice değişikli yapabilir; biraz rahatlayabiliriz. Dilimizi ve fikirlerimizi ustalıkla kullanarak başkalarını etkileyebiliriz. Hatta fikirlerimize bu derece hakim olmak, karşımızdakileri de şaşırtacaktır. Bu transitin etkisi altında düşünceler ölüm, madde ötesi, astroloji, kehanet türü konulara çekilebilir. Gözle göremediğimiz konular üzerinde yoğunlaşmaya hatta daha iyi anlamaya başlayacağız. Miras konuları, müşterek sahip olunan değerler, devlete verilmesi gereken vergi, harç, ödemeler, sigortalar, nafaka, burs, prim, para ve mallarla ilgili çeişitli görüşmeler bu transitle kesişebilir. Bunlarla ilgilenmek, resmi dairelere gidiş gelişler gerekebilir. Kredi, borç ya da bankalarla ilgili işlemler de bu gruba dahil olacaktır. Merkür Akrep burcunda, güçlü bir konsantrasyon yeteneği, dayanıklı, kuvvetl, düşünceler, sezgi sahibi, olayların arkasında yatanları anlayabilen, ser verip sır vermeyen, derin ve metafizik düşünceler, psişik yetenekler ve mücadeleci zeka gibi ana başlıkları öne çıkarmanın yanında; intikamcı düşüncelere, kinci, bilerek kötülük düşünebilen, aşırı kapalı ve ters, sert ve pis konuşabilen özelliklere de neagtif olarak işaret edecektir.

07:46'da Ay ve Satürn arasında bir kavuşum gerçekleşecek; erken saatlerde içimizdeki gizli düşünceleri daha da derine gömmek isteyebiliriz. Hatta bunları kendimizden bile sakladığımızı zannedebiliriz. Ortamdan sıyrılma, yalnızlık duygusu hatta depresyona kayma gibi hissedişler oluşabilir. Karamsar duygularımız yoğunlaşabilir Sakın bu tuzaklara düşmeyin; kalkar kalkmaz enerjinizi yükseltici çalışmalar yapabilirsiniz. Ilık bir duş ya da bir yürüyüş keyfinizi yerine getirebilir.

23:30'da Ay ve Venüs arasındaki ılımlı görünüm sayesinde gayet sıcak duyguların yoğunlaşacağı bir geceye hazır olun. Yakın arkadaşlıklar ve bundan öte özel ilişkiler, aşk, meşk sevdasına düşüren bir transit olacaktır. Bu sevgi dalgası illa sevilen bir kişi olmanın yanında, özel bir eşya, hayvan, mekan, iş veya nesnel olmayan şeylerle ilgili de olabilir. Bazı şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırmak için uygun bir gece.. Ay, bu açının ardından günü boşlukta terkedecek..


Astrolozi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder